@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 18.02.2016

Yalnız olmaktan bıktınız mı?

Bir türlü doğru erkeği bulamıyorsanız, hayatınızda bazı değişiklikler yapmanız gerekiyor. Yalnızlıktan kurtulmak için yapabilecekleriniz Pudra.com'da.

Yeni bir yıla girerken birçok karar verdiniz, belki hayatınızı tamamen değiştirmeyi umdunuz belki de "2016 benim yılım olacak!" dediniz. Yeni yılın ilk günleri pek de umduğunuz gibi geçmemiş olabilir, özellikle de aşk hayatınız için. Uzun süredir yalnızsanız yeni yıla girmek her zaman yeni bir ilişki umudu getirir ama kabul edelim işler her zaman istediğimiz gibi gitmiyor. Yalnız olmaktan bıktıysanız ve bu durum sizi mutsuz ediyorsa, kendi hayatınız için bir şeyler yapmalısınız. Çünkü gerçek hayatta romantik komedilerde gördüğümüz mucizeler gerçekleşmiyor. Mükemmel erkekle, bir kitapçıda çarpışıp ilk görüşte aşık olamıyoruz. Ya da eski sevgilimiz ellerinde çiçeklerle kapımıza dayanmıyor. Yeni bir ilişkiye başlamak için çaba harcamamız gerekiyor. Ama nasıl? Tüm online sevgili bulma uygulamaları, sosyal medya, ailemizin ya da arkadaşlarımızın çabaları hiçbir şekilde işe yaramıyor. Çünkü ne istediğimizi bilmiyoruz. Biliyorsak bile karşımıza çıkan kişinin o isteklere uyup uymadığını anlayamıyoruz. Bu sorunu çözmek içinse önce kendimizde değişiklik yapmamız gerekiyor. İşte bu yılı yalnız geçirmemek için yapabilecekleriniz...



Yalnız olmaktan bıktınız mı?
Ne istediğinizi bulun

Mutlu bir ilişki, yakışıklı, anlayışlı, sevgi dolu bir partner... Evet, hepimizin aradığı bu. Ama amaçlarınızı belirleyin derken, içten içe dürüst bir şekilde ne istediğinizi bulmanızı kastediyoruz. Şimdi elinize bir kağıt kalem alın ve yazmaya başlayın. İsteklerinizi, beklentilerinizi, kendinize bile söylemekten çekindiğiniz hayallerinizi tek tek sıralayın. Ciddi bir ilişki mi istiyorsunuz yoksa sadece flört etmeyi mi özlediniz? İlk görüşte yaşanan o büyük aşkı mı arıyorsunuz yoksa birçok kişiyle tanışıp en mantıklı olanı mı denemek istiyorsunuz? Ne istediğinizi bulmakta zorlanıyorsanız, yakınlarınıza sorun. Ailenizin, arkadaşlarınızın fikirlerini alın. Bazen bizim kendimizde fark edemediğimiz şeyleri en yakınlarımız daha rahat görebilir. Siz tek aradığınızın huzur dolu bir ilişki olduğunu düşünürken, en yakın arkadaşınız son ilişkinizin çok huzurlu olduğunu ancak heyecan duymadığınız için bittiğini size hatırlatabilir.


Sınırlarınızı belirleyin

Ne istediğinizi bulduktan sonra, ne istemediğinizi de keşfetmeniz gerekiyor. Ciddi bir ilişkiye hazır olduğunuza karar verdikten sonra, ilk iş ruh eşinizi aramaya başlayabilirsiniz ama hemen bulamayabilirsiniz. Birkaç kere deneyip yanılmayı göze almalısınız. Tabii bu denemelerin çok can sıkıcı olmaması için sınırlarınızı baştan belirlemenizde fayda var. Ne istediğinizi bildiğinize göre artık kırmızı çizgileri belirlemeniz daha da kolay. Aradığınız evliliğe gidecek bir ilişki mi? Sizinle sadece seks için görüşen erkeklerden ya da bağlanma sorunu olanlardan uzak durun. Bazı konularda en baştan net olmanız iki taraf için de daha iyi olur. Ancak bazı konular ikinci şansı hak eder. Hangi durumlarda ikinci şansı verebileceğinizi de önceden belirleyin. Buluşmaya geç kaldı ve özür dilemedi mi? Muhtemelen karşınızda sorumsuz bir adam var ama ondan hemen vazgeçmeden biraz daha vakit tanıyabilirsiniz. Son olarak nasıl biriyle seve seve flört edeceğinizi belirleyin. Sizi neler mutlu eder? Nasıl biri size iyi gelir? Tüm bu soruların cevabını bildikten sonra kimseyle boş yere vakit kaybetmezsiniz.


Vazgeçmeyin

Kabul edelim, ruh eşimiz bizi kapının önünde beklemiyor ve onu bulana kadar birçok yanlış insan tanıyacağız. Birçok kötü buluşma, can sıkıcı konuşma ve kalp kırıklığı yaşayacağız. Sürekli sıkıcı işleri hakkında konuşan, ne kadar zengin olduğuyla hava atmaya çalışan, kendini çok beğenmiş ya da öz güven sorunu yaşayan erkekler tanıyacağız. Hatta doğru erkeği bulduğumuzu düşündüğümüz anlar olacak. Gerçekten mükemmel bir buluşmanın ardından, ertesi gün aranmayacağız. Günlerce telefon başında bekleyeceğiz, egomuz zedelenecek ve bir daha kimseyle görüşmek istemeyeceğiz. Uzun zamandır yalnızsanız, bunlar zaten sizin için oldukça tanıdık senaryolar. Ancak bunlar sadece doğru erkeği bulana kadar yaşamak zorunda olduğumuz deneyimler. Ve doğru erkek, inancınızı kaybettiğiniz için kendinizi eve kapatmışken kapınızı çalmayacak. Dışarı çıkıp ruh eşinizi bulmanız gerekecek. Ne istediğinizi ve sınırlarınızı bildikten sonra, onu bulmak için tek yapmanız gereken vazgeçmemek.

Konuyla ilgili diğer yazılarımız
Sizinle flört ediyor mu?
Karşınızdaki erkek karışık işaretler mi veriyor? Benden hoşlanıyor mu yoksa sadece arkadaş mıyız sorusuna nasıl cevap bulacağınızı Pudra.com yazdı.

Neden hala yalnızsınız?
Uzun zamandır yalnızsanız ve bir türlü sağlıklı bir ilişki kuramıyorsanız, öncelikle bu durumun nedenini bulmalısınız. Yalnızlıktan kurtulmak ve iyi bir ilişki yaşamak isteyenlere önerilerimiz var.

Bekar kadınlara 6 altın öğüt
Ayrlık sonrası yalnızlık buhranları geçiren ve sonra bu durumun üstesinden gelmeyi başaran mutlu bekarlardan mutsuz bekarlara tavsiyeler Pudra.com'da.

Doğru erkeği nasıl bulursunuz?
Herkes hayatının aşkıyla tanışıp birlikte bir ömür geçirmenin hayalini kurar. Ama bunun için ilk önce doğru erkeği bulmak gerekir. Doğru erkeği nasıl bulacağınızı merak ediyorsanız, cevabı Pudra.com'da.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER