duygu bay astrolog foto
Duygu Bay
21.03.2024
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz.

25 Mart Terazi burcu Ay tutulması etkileri: Sezon finali

25 Mart'ta gerçekleşecek Terazi burcundaki Ay tutulması bir sezon finaline işaret ediyor. Çünkü baharla birlikte hesaplar kapatılacak!

25 Mart 2024 Terazi burcunda Ay tutulmasını en doğru tanımlayan ifade "sezon finali" çünkü baharla gelen yeniden doğuş öncesi hesapların kapatıldığı bir zamanı işaret ediyor.

25 Mart 2024 Terazi burcunda Ay tutulması: Sezon finali

Geçmiş-bugün-gelecek birbirine geçmiş durumda ve bugünlerde hepsinden aynı anda mesul durumdasınız. Herbiri aynı anda çözüme kavuşturulmayı bekliyor. Peki, bu nasıl olacak? 25 Mart 2024 Pazartesi günü gerçekleşecek Terazi burcundaki Ay tutulması bunu anlatıyor.
 
İlâhi bir dokunuş veya bir yardımcı beklemeyin, kendi cennetinizi veya kendi cehenneminizi kendiniz yarattınız. İlâhi olan sizsiniz, beklediğiniz ilâhi dokunuş da sizin dokunuşunuzdan başkası değil.

Hayalleriniz, idealleriniz, kendiniz ve insanlık için istedikleriniz, yaptıklarınız, cesaret ettikleriniz, korktuğunuz için başka türlü yaptıklarınız, elinize yüzünüze bulaştırdıklarınız, savurduklarınız, birlikte savrulduklarınız…

Bunların kolektife yansıması nasıl oldu? İkili ilişkilerinize yansıması nasıl oldu? Bunun ne kadarı bir birey olarak sizden, özünüzden yansıyor? Asıl ve en önemli soru kendinize ve diğerlerine ne kadar dürüst oldunuz?
 
ANİ DEĞİŞİMLER, BİTİŞLER VE BAŞLANGIÇLAR OLABİLİR
 
25 Mart 2024 tarihinde Terazi burcunda gerçekleşecek Ay tutulmasında ana tema ilişkiler ve anlaşmalar ancak Koç burcundaki Güneş’in ve Kova burcundaki Plütonun bireysellik temasını öne çıkardığını ve ani gelişmeleri tetikleyici etkisini; bununla birlikte Balık burcundaki Neptün, Satürn, Venüs ve Mars’ın birlik bilincine, merhamete, kolektif ruha ve karmaya işaret ettiğini unutmayalım.

Gerek kendimizle ilişkimizde gerek ikili ilişkilerimizde gerekse toplumla ilişkimizde bireyin kendine uyanışı, kendini ortaya koyma ve kendi adaletini sağlama dürtüsü ile gelecek ani değişimleri, bitişleri, başlangıçları ve -altını çizerek söylüyorum- somut gelişmeleri bekleyebiliriz. Bir dizinin veya filmin finalini düşünün ve senaryoyu Karma'nın yazdığını.

Ay tutulması sırasında Aldebaran yükseldiği için doğruluk ve dürüstlük çok önemli bir ölçüt olacak, doğru ve dürüst davranmadığınız konular gündeme gelecektir.

Aldebaran yükselende geçmişe dair izler taşır. Güney Ay düğümü de Ay ile birlikte Terazi'de seyrederken özellikle ilişkilerinizde geriye dönük bir hesap kapatmak, bedel ödemek, adaletin bir şekilde sağlanması şart olacak.
 
YÜZLEŞ, NETLEŞTİR VE SOMUTLAŞTIR!
 
Dürüst olmadığınız kişi kendinizse kendinizle ilgili yüzleşmeler yaşayacak, net kararlar almak ve bunları eyleme dönüştürmek zorunda kalacaksınız.

HANGİ ALANDA NE TÜR ETKİLER SÖZ KONUSU?

Romantik ilişkilerinizde kendinize veya karşı tarafa haksızlık ettiyseniz yüzleşmek, sizi tanımlamayan bir ilişkinin içindeyseniz bitirmek zorunda kalabilirsiniz.

Konu bir iş anlaşması veya evlilikse de aynı şey geçerli. Uzun zamandır süregelen ama bir türlü somutlaştırılmayan, hakkı verilmeyen bir aşk veya ilişki evlilik teklifiyle sonuçlanabilir.

Ortaklıklar başlayabilir, bitebilir. Ülkeler arasında sürüncemede kalan konuların da bir anlaşmayla çözüme bağlanması zorunluluk haline gelebilir.

Terazi deyince ilişkiler ve anlaşmalar akla gelse de ilişkiler dendiğinde hem küçük hem büyük ölçekte her türlü ilişkiyi, anlaşmalar dendiğinde de her türlü sözlü veya yazılı anlaşmayı düşünebilirsiniz.
 
KARMA ETKİSİ VE DOĞA ANANIN ELİ
 
Terazi burcu aynı zamanda adalet ve uyumla, dişil enerjiyle de ilgili olduğu için bu tutulmada karmanın etkisini, Doğa ananın yapıcı elini hissedeceksiniz.

Balık burcunda seyreden gezegenler ve Aldebaran bu etkiyi kuvvetlendirecek. Elbette Karma ve Doğa ananın müdahalesinin anlamı, sizin ellerinizle ördüğünüz karmik ağınıza, bugün olduğunuz kişinin doğayla ve kendi doğasıyla uyumuna göre değişiklik gösterecektir.
 
Sevgi ve ışıkla...


 
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER