Mynet 03.09.2012

Koç burcu aylık burç yorumu (Eylül 2012)

Eylül ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz.

AŞK VE İLİŞKİLER

Koç burcu aylık burç yorumu (Eylül 2012)
6 Eylül-3 Ekim tarihleri arasında aşk evinizde Aslan burcunda seyrini sürdürecek Venüs sosyal yönden canlanmanın, eğlenceli ve yaratıcı paylaşımların, göz önünde olmanın, canlı ve hayat dolu bir şekilde ilişkide bulunmanın işaretçisidir. Genel anlamıyla bu dönemde elit bir hayat sürme, lüks ve göz alıcı olana yönelme, güzel ve çekici görünme arzumuz bir hayli yoğundur. Karşı cins üzerinde etkili olmamızı sağlayan bu enerji kendimizi en güzel ve en olumlu yanlarımızla sergileme isteğimizin işaretçisidir. İlişkide, hem fiziksel hem erotizm ve hem de güçlü duruşuyla ilgi uyandıran kişilere yöneliriz. Sevgilimizin başkaları tarafından takdir görmesini, ilişkimizden olumlu bir şekilde söz edilmesini arzularız. Eğer partnerimiz bizi şımartırsa, hoşlandığımız şekilde davranırsa bir de gururumuzu okşarsa değmeyin keyfimize. Kolay kolay beğenmediğimiz, ancak arzu ettiğimiz biri olduğunda yılmadan peşinde koşacağımız bu sürecin sizler açısından hem aşk hem çocuk hem de cinsellik anlamında bir hayli etkili geçeceğini söyleyebiliriz.

Venüs-Aslan burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 13, 21, 27 Eylül. 13 Eylül tarihinde, sıra dışı bir aşka yelken açabiliriz. Özgür yaşama arzumuz ve değişikliğe olan ihtiyacımız bir hayli yoğun. Özgürlüğümüze, aşka, hayata farklı yönde bakmak istiyoruz. Sürpriz bir aşk her an kapımızı çalabilir. Aşktan yana şanslı bir gün olduğunu söylemeliyim. 21 Eylül tarihinde aşk hayatımız aktif ve olumlu gelişmelerin işaretçisi. Yolculuk, görüşme, yeniliklerde bulunma yönünde enerjimiz yüksek. 27 Eylül tarihinde bir hayli tutkuluyuz. Erotizm gücümüz bir hayli yüksek. Gayet ateşli ve aşkın doruklarında gezineceğimiz bir gün.

22 Eylül tarihine kadar Başak burcunda ilerlemesini sürdürecek aşk evinizin yöneticisi Güneş, sağlıklı bir ilişkinin nasıl olması ve yaşanması gerektiğini gözden geçirme anlamında gayet faydalı. Geçmişte yaşanılanların süzgeçten geçirildiği günlerdeyiz. İnsan istemez neyin içinde yer alıyorum, neler istediğim gibi gitmiyor veya neler yapmam gerekiyor sorularına cevap bulmak için geriye çekilip incelemeyi tercih edebilir. Rahatına fazlasıyla düşkün bir Koç bile olsanız, Güneş-Başak burcu seyir etkisi altında, yaşadığınız ilişkiyi, çalışma hayatınızı mutlaka ince eleyip sık dokuyacağınız aşikardır. Kimi insan vardır. Sabah uyandığında mutludur, gülümser ve hayata sıkıca sarılarak işine gücüne bakar. Sevdiği yanındadır, huzuru yerindedir. Kimi insanlar ise bir takım nedenlerle sevdiklerinden uzakta bir yaşam sürüyor olabilirler. Bütün bunlar iş verimliliğinizi, hayata olan bakış açınızı tümüyle etkiler. Hele bir de genel olarak huzurunuz yerinde değilse, sizden randıman beklemek zordur. Burada önemli olan ilişkinizle alakalı konularda kendinizi nasıl hissettiğiniz sorusuna cevap bulmaktır. Özellikle mutlu ve huzurlu birlikteliği olanlar için sorun pek yoktur. Her iki kişi de mantığı ve duygularını nerde ve nasıl kullanacağını bildiğinden ilişkide bir sorun olsa dahi onu çerçeve içine alarak kolaylıkla çözebilirler.

7 Ekim tarihine kadar Akrep burcunda ilerleyecek yöneticiniz Mars, İlişkinin niteliği ne olursa olsun, bu geçiş gayet kuvvetli bir şekilde tutkularınızı öne çıkarıyor. Kaybetmemeli, sahip olmalıyım, ne olursa olsun gücümü ortaya koymalıyım tarzında hareket etmeyi teşvik ediyor. Şimdi beraber bu geçişi ilişki niteliklerine göre inceleyelim.

* İlişkisi sorunsuz ve temeli güçlü olan Koçlar için bu durum hem maddi paylaşımlarda ortaklaşa hareket etmeniz ve eşinize destek vermeniz anlamında önemli hem de cinsellik anlamında oldukça tutkulu bir şekilde birbirinizi arzulamanızın simgesi. Doğal olarak fanteziler öne çıkıyor. Birbiriniz için ne anlam ifade ettiğinizi daha net oturtmanız mümkün. Kendinize özgü değer yargılarınızı, kaynaklarınızı(maddi-manevi) ihtiyaçlarınızı birbirinizle bölüşmeyi, kendi derinliklerinizle temasa geçerken beraberliğinizin sizin yaşamınızdaki önemini daha iyi oturtma imkanı buluyorsunuz. Seks bunlardan biri. Kişinin mahremiyetini karşısındaki kişiye açması ne kadar önemli. Cinsellik enteresan bir kavram. Bazen hiç sevmediğiniz biriyle geçici bir zaman dilimini cinsi anlamda paylaşabilirsiniz. Ancak iki seven yüreğin bedensel olarak birbirini arzulaması kadar güzel ve keyifli olması mümkün mü? Bu sorunun cevabını size bırakıyorum.

* İlişkisinde sorun olanlar ve çoktandır ayrılmayı düşünenler yani artık bir arada olmaları imkansız çiftler için bu durum, varsa çocuklar hakkında görüşmek, ortak malların paylaşılmasıyla ilgili kararlar vermek, nafaka ile ilgili tespitlerde bulunmak için önemli bir dönem anlamı taşıyor. Eğer eşlerden birinin bir başka kişiyle ilişkisi varsa bu durumda yasal davaların içeriği de değişmeye başlıyor. Ancak genel olarak bu durumda olan çiftlerin bu enerjiler altında kendi çıkarları konusunda gerekirse her türlü mücadeleye girişebileceklerini söyleyebiliriz.

* İlişkisinde sorun olan ve bir müddettir huzur bulamayan ancak birbirlerini seven çiftler açısından bu dönem, her iki kişinin de tutkuları nedeniyle birbirlerine yönelmelerini sağlayıcı bir etki yaratmakta. Peki sorunlar bu yolla biter mi? bir müddet iyileştirme sağladığına bir çok kez şahit oluyorum. Çünkü cinsel çekim gücünün ne kadar etkili olduğunu, kimi zaman kangren bir ilişkiye yol açtığını hepimiz duymuşuzdur. Hatta bir arada olmaları iletişimde bulunmaları kesinlikle mümkün olmayan bu çiftler, yine de kopamamakta ve bir araya gelmekteler. Peki sonrası? Sonrası eşleşim haritalarındaki etkiler nispetinde ya çekim gücüyle bir araya gelerek sorunların üstesinden geliyorlar veyahut geçici bu dönem bittiğinde yine kavga ederek ayrılıyorlar. Bu böyle sürüp gidiyor. Aslında burada yapılması gereken, her iki kişinin de kendi karanlıklarıyla yüzleşmeleri ve ilişkide neyin aksaklığa yol açtığını tespit etmeleri ve bunları düzeltmeye çalışmaları. Bunu yapabilen çiftler doğal olarak bu dönemi faydalı bir şekilde değerlendirmiş oluyorlar. 27 Eylül tarihinde Venüs-Mars arasındaki görünüm, hem erotizm gücünüzü yükseltici hem de ilişkinizle alakalı konularda birbirinize yönelmenizi sağlayıcı son derece güçlü bir enerjidir.

17 Eylül-5 Ekim tarihleri arasında, Terazi burcunda ve ilişki evinizde seyrine başlayacak Merkür, tarafsız düşünerek ve mantıklı davranarak bütün sorunlarınızın üstesinden gelebilmenizi sağlayıcıdır. Merkür iletişimle birebir alakalı bir gezegendir. Bu tarihler arasında, fikir alışverişlerimizde, kendi düşüncelerimizle partnerinizin düşünceleri arasında dengeyi yakalamaya çalışmamız gerekir. İletişimde ılımlı ve politik davranmamız gereken bu dönemde, geri hareket zamanında gözden geçirdiklerimizi, ilişkimiz adına düşündüklerimizi ortaya koyabilir, oturup konuşabilir, bir karara varabiliriz. Karşıt fikirleri algılama zamanı olan bu dönemde adil olmak, hak yememek, kim haklı kim haksız diye düşünmeden gerçekçi şekilde düşünmek şarttır. Bu süreç ilişkisi sağlam temelli olan Koçlar, kafalarının içindeki planladıkları durumu partnerleriyle paylaşabilir, ne düşündüğünü öğrenmeye çalışabilirler. Hatta evlilik kararı genelde böyle bir dönemde mantıklı bir şekilde konuşularak sonuca bağlanabilir. Sorunları olan çiftler ise bu dönemde öncelikle birbirlerini dinlemeyi bilmeli, yaptığınız konuşmalarda partnerinizin size karşı olduğunu düşünmek yerine, nasıl orta bir nokta bulunur bunu tespit etmektir. Bir Koç genelde kendine yönelik düşünmeyi tercih ettiğinden eğer bu dönemde partnerinize yeteri kadar söz hakkı tanımazsanız, anlaşmanız tabi ki mümkün olmaz. Bu etki altında benim fikrim diye ısrar etmektense söylenenleri ve olanları olduğu gibi tarafsız bir şekilde görmeye çalışırsanız hem boşuna ortam gerilmez hem de çok daha mantıklı bir şekilde durumlar ele alınır. Böylece aranızda sağlıklı bir iletişim kurulmuş olur.

Merkür-Terazi burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 21, 26 Eylül. 21 Eylül tarihinde, sizi bir yandan işbirliğinde bulunmanız için zorlayan şartlar, diğer yandan kendinizi özgürce ortaya koyma arzunuz arasında kalarak isyankar çıkışlarda bulunabilirsiniz. Siz cesaretle ilerleyerek kendi yolunuzu çizmekten yanasınızdır. Fakat partneriniz ona uymanızı veya iş ortaklarınız işbirliği yapmanızı ister. Oysaki geçmişle tüm bağlarını kopararak yeniye adım atmak isteyen Koçlar bu çağrıya uymak istemezler. Peki ne yapılmalıdır? Tabii ki aklı başında düşünmeli, fikirlerinizi partnerinize iletmeli sizi rahatsız eden durumları birlikte ele almalısınız.

22 Eylül-23 Ekim tarihleri arasında, her yıl olduğu gibi Terazi burcunda seyrini sürdürecek Güneş, genel anlamıyla kendi isteklerimizle, partnerimizin beklentileri arasındaki farklılığın doğal karşılanması ve el birliği içinde hareket edilmesi gereken dönemin işaretidir. İlişkisi mutlu olanlar bu süreçte ortaklaşa hareket etmekten fazlasıyla zevk alırlar. Yani o ve siz, ilişkinizle alakalı her konuda huzurunuzu her şeyin üzerinde tutabilirsiniz. Birbirinize karşı uyumlu davranır, ilişkinize dışarıdan gelebilecek herhangi bir durum için elbirliğinde bulunabilirsiniz. İlişkisi olmayanlar açısından bu enerjinin anlamı, karşınıza kibar, kendisiyle barışık bir kişinin çıkması anlamına gelir ki, bu kişi sizinle ayrı görüşte olsa dahi, gayet zarif ve çekici biridir. İlişkisinde sorun olanlar açısından bu durum biraz daha dikkatli olmayı gerektiricidir. Eğer birbirinize karşı duyduğunuz aşk devam ediyorsa, böyle bir seyir altında yapılması gereken her şeyden önce ortaklaşa hareket etmeye çalışmaktır. Yani birlik ve beraberlik duygusu içinde her sorunun üstesinden gelmeniz mümkündür. Diyelim ki, sevginiz çoktan bitmiş ve neredeyse ayrılma safhasındasınız. Bu durumda partnerinizin üzerinizde hakimiyet kurmaya kalkışması ve bunu da gayet nazik bir biçimde yapması mümkündür. Tek yönlü ayrıcalıklar veya özel haklar isteyebilir, olayları kendi lehine değerlendirmeye kalkışabilir.

Güneş-Terazi burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 29, 30 Eylül. 29 Eylül tarihi ilişki meselelerinde son derece önem taşımaktadır. Evli ve sorunları olan Koçların içinde bulundukları durumu gözden geçirmeleri gerekir. Tamam mı yoksa devam mı sorusuna doğru bir yanıt verebilmek için gerçekçi düşünmeleri tarafsız bir bakış açısı altında, mantıklı hareket etmeleri yerinde olur. İşlemeyen ve vadesi çoktan sona ermiş bir ilişkide ısrar etmenin her iki kişiye de bir yararı olmadığını bu transit size bildirmektedir. Şimdi size düşen, ilişkinizin niteliğine göre oturup düşünmektir. Beraberliğinizden memnunsanız ve karşı taraf da sizinle mutlu ise, ancak bazı sorunlarınız varsa şimdi bunları çözmek adına işbirliği yapmanızın vakti gelmiş demektir. Ancak siz devam ettirmekten yanasınız fakat eşiniz sizinle olmak istemiyorsa ve bu beraberlik sizin çabanızla sürüyorsa o zaman sizin bizzat kendinizi gözden geçirmeniz gerekir. Belki yeni bir sayfa açmak size şans getirebilir. Yeni başlayan ilişkilerde ise, her iki tarafın da, birbirlerini tanımaya çalışmaları yerinde olur. Bu iki görünüm, bizi ister istemez birileriyle iyi geçinmeye, temkinli hareket etmeye ve konuşmaya davet ediyor. Belki bu işinize gelmeyebilir. Hatta üzerinizdeki ağırlık nedeniyle tüm zincirlerinizden bir an önce kurtulmayı arzu edebilirsiniz. Kendinizi bu cendereden kurtarmak için gizli gizli planlar bile yapabilirsiniz. Ancak söz ve davranışlarınıza bugün dikkat etmemiz gereklidir.

İŞ HAYATI VE KARİYER
22 Eylül tarihine kadar çalışma evinizde etkili olacak Güneş seyri, enerjinizin büyük bir kısmını iş-sağlık-hijyen, ustalık, işverenle alakalı durumlar, iş ortamı, iş verimliliğini konularına ayırmanızı sağlıyor. Bu süreçte genel olarak kişi iş konusunda kendisi için gerekli veya gereksiz olanları tespit etmeye çalışmalı, aksaklıklar varsa bunları gözden geçirmelidir. Ayrıca tatmin olmanın önüne geçen sorunlarını endişeli bir şekilde ele almak yerine, neler yapılabilir, problemler nasıl çözülmelidir, gelişim nasıl sağlanır bunlar üzerinde durulmalıdır.

Güneş-Başak burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 7, 10, 21 Eylül. 7 Eylül tarihi iş görüşmeleri, işinizle ilgili bir karara varılması veyahut bir işin halledilmesi yönünde etkili bir tarih. Ancak burada dikkat edeceğiniz husus, ne istediğinizi bilerek hareket etmektir. Dağılmamalı, her şeye kusur bulmamalı, attığınız veya atacağınız adımın farkında olmalısınız. Böylece doğru yönde bir karara varmış olursunuz. 10 Eylül, iş hayatınızla ilgili konularda olumlu bir tarihtir. Görüşmeler başarılı şekilde geçebilir, işlerinizi düzenleyebilir, özgüvenli bir şekilde ilerleyebilirsiniz. Bu tarih, bazılarınız için işe yeni başlama, bir işte ustalaşmak adına adım atma yönünde de olumludur.

1-17 Eylül tarihleri arasında Başak burcunda seyrini sürdürecek Merkür, çalışma hayatınızı ilgilendiren hususlarda gerçekçi, mantıklı ve pratik bir şekilde düşünmenizi sağlar. İşinizde ustalaşmanız için sistemli bir şekilde çalışmanın önemi büyük. Bu geçiş, akıllı bir gözlemde bulunularak yeteneklerinize göre bir tercih yapmanızda yardımcıdır. Kendinizi adadığınız işinizden azami ölçüde randıman sağlayabilirsiniz. Yeni iş görüşmelerinde bulunabilirsiniz. Fiziksel sağlığınızı tehdit eden durumlar için yapılacak tedaviler başarılı sonuçlar verebilir. Günlük hayatınızı düzene koyabilirsiniz. Zihinsel ve bedensel açıdan rahatlayabilirsiniz. Yeni işlerinizi uygulamaya koyabilirsiniz. Kendinize uygun, anlamlı işlerle uğraşabilirsiniz. Şimdi birlikte Merkür-Başak burcu geçişinin Eylül ayındaki etkisini anlayabilmek için diğer gezegenlerle oluşturacağı görünümleri incelemekte yarar var.

Merkür-Başak burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 1, 2, 4, 5, 9, 10, 16 Eylül. 2 Eylül tarihindeki Merkür-Neptün karşıt etkisini olumlu buluyorum. Her iki gezegen de yönettiği burçta olduğu için, akıl ve ilham gücünüzün yüksekliği doğru tercihlerde bulunmanızda rehberlik eder. Yeter ki, siz ne istediğinizi bilin. 4 Eylül tarihinde dürüst ve açık bir dille isteklerinizi ifade ederek, bilgi ve deneyimlerinize güvenerek, gereksiz detaylara takılmadan işlerinizde başarılı sonuçlar alabilirsiniz. 9 Eylül tarihinde işleriniz ve kararlarınızda abartıya kaçmayın. Akıllıca hareket etmeyi ihmal etmeyin. 16 Eylül Başak burcunda oluşacak Yeniay, iş hayatınızla ilgili konularda yeni bir başlangıcı ve mali desteklerin işaretçisidir.

PARA KONULARI
7 Ekim tarihine kadar Akrep burcunda seyredecek Mars ister iş ortaklığı, ister özel ilişkiniz ve parasal konularda tutkularınız bir hayli yükseliyor. Bu konularda neler yapmak niyetindesiniz bunları kafanızın içinde iyice oturtmanızda fayda var. Böylece çıkarlarınızı koruyabilir, kollayabilir, kazanımlarınızı doğru zaman ve doğru şekilde yönlendirebilir hem de insanlar üzerinde kontrolü ele geçirebilirsiniz. Artık ipler sizin elinizde. Önceden düşündüğünüz bazı planları yürürlüğe koyabilir, hem kendi kazancınızı hem de dışarıdan gelen destekleri değerlendirmeye başlarsınız. Bu güçlü enerjiyi doğru manada kullanmak için dikkat edeceğiniz en önemli husus, başkaları üzerinde baskı uygulamaya kalkmamak, korku, öfke gibi tepkilerinizi dizginlemeyi bilmek, kendi özünüzden taviz vermeden, isteklerinizi açıkça ortaya koymak, paylaşımcı bir ruhla işbirliği yapmaya özen göstermektir. Bunlara dikkat ettiğiniz zaman hem bir bütünlük oluşturursunuz hem de sıkıntılarınızın üstesinden kolayca gelebilirsiniz.

Mars-Akrep burcu seyrinin Eylül ayındaki etkili tarihi: 3, 5, 27 Eylül. 3 Eylül tarihinde hem çıkarlarınızı elde etme hem de iş alanında güçlü olmak için mücadele etme yönünde enerjiniz gayet yüksek. Siz eğer kendinizden emin olursanız, mesleki alanda başarısız olmanız mümkün değildir. Bütün gücünüzle başarılı olacağınıza inanmalısınız. 5 Eylül tarihinde çalışkan ve gayet güçlü bir azimle işlerinizi yoluna koyabilirsiniz. 27 Eylül tarihinde tutkulu ve kazanmaya dönük bir şekilde hareket ederek başarılı olabilirsiniz. Neyi istiyorsanız onu elde etmek için harekete geçebilirsiniz. Cinsel anlamda enerjiniz oldukça yüksek.

KARMİK DÜĞÜMLER AKREP-BOĞA BURCUNDA SEYRİNE BAŞLADI

Sevgili Koçlar, 2 Eylül 2012-22 Mart 2014 tarihleri arasında Akrep ve Boğa burçları üzerinde etkili olacak Kuzey ve Güney düğüm noktalarının içerdiği dersleri ve deneyimleri burcunuz üzerindeki yansımalarını ele alacağız.

Siz Koçlar bu dönemde, bireysel kazançlarınızdan ziyade partneriniz, ortağınız veya alışverişte bulunduğunuz kişilerle çıkarlarınızı düşünerek birlikte hareket etmeyi öğreneceksiniz. -Ben ne kazanacağım demek yerine, biz ne kazanabiliriz cümlesine göre yaşamınızı düzenleyebilirsiniz. Belki buna katılmanız şimdi mümkün gibi gelmeyebilir. Ancak bu uzun süreç sonunda böyle olması gerektiğini öğrenirsiniz. Ortaklaşa bir malı, mülkü, parayı paylaşabilir, mirastan yararlanabilir, yine ortak bir paradan payınıza düşen hisseye sahip olabilirsiniz. Eşiniz veya ortağınız zarara girerse ona destek olabilirsiniz. O da aynı şekilde mali ve duygusal anlamda size destek verebilir. Bu anlamda eş ve iş ortaklarınızı iyi seçmenizi tavsiye ediyorum.

Bundan böyle -Artık benim param, bu bana ait gibi düşünmek yerine, bize lazım olan, bize ait olan gibi cümleler kurmayı ve buna göre hayatınızı düzenlemeyi, -Ben böyle düşünüyorum, senin düşüncenden bana ne demek yerine, Bizim için en yararlısı ne olabilir demeyi öğreneceksiniz. Eşiniz ve sevgilinizle hazzın doruklarına(cinsellik) varmayı deneyimleyeceksiniz. Ölüm, ayrılık, boşanma, mali ve duygusal krizlerin hayata dair olduğunu kabullenmeyi bilmelisiniz. Kaybetseniz bile, tekrar ayağa kalkıp kazanmayı bileceksiniz. Bir başka insanla birlik ve bütünlük içinde bir bağ oluşturmayı, bencilce düşünmemeyi, kendinizi aşmayı, saplantılardan, takıntılardan kurtulmayı öğrenmek gerekiyor. İlla benim istediğim olacak tarzında baskı kurmamak gerekiyor. Kendinizle yüzleşmenizi sağlayacak deneyimler sayesinde bilinçaltınızdaki korkularınızdan, engellerinizden kurtulabilirsiniz. Astroloji ve okült konular üzerinde çalışabilir, kendiniz ve bilinmeyenler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Psikoloji, terapi alanlarına eğilebilirsiniz. Birikimlerinizi başkalarıyla paylaşarak güçlenebilirsiniz.

TÜM BURÇLAR İÇİN NOT: 2 Eylül 2012-22 Mart 2014 tarihleri arasında Akrep-Boğa burç aksı üzerinde etkili olacak Kuzey ve Güney Ay düğümü geçişleri tüm burçların, farklı yaşam alanlarındaki davranış biçimlerini, kültürel ve sosyal durumunu belli eden gelişim noktalarıdır. Birbirinden 180 derece mesafede konumlanan düğümler aslında birbirini tamamlayıcı nitelikte olup, geçiş yaptıkları burç ve yaşam evine göre anlam kazanırlar.

2012 Eylül Ayı Astrolojik Takvimi

1 Eylül Merkür Başak burcuna girişi

6 Eylül Venüs Aslan burcuna girişi

17 Eylül Merkür Terazi burcuna girişi

18 Eylül Pluto düz seyrine geçişi

22 Eylül Güneş Terazi burcuna girişi


Pozitif Enerjili Günler: 2-3-7-8-12-13-21-22-25-26-30

Zayıf Enerjili Günler: 10-11-17-23-24

Aşkta En Şanslı Günler: 12-13

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 5-6

Yeniay: 2-3-4-29-30

(Ay-Koç burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 16-17-18

(Ay-Terazi burcu geçişi, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Eylül ayının sizlere her konuda şans, mutluluk, huzur, bereket ve güzellikler getirmesi dileğimle,

iremSU
Astroloji Danışman


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER