› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 15.11.2017

18 Kasım 2017 Akrep yeni ayının diğer burçlara etkileri

18 Kasım 2017 Cumartesi günü gerçekleşecek Akrep yeni ayının diğer burçlara etkilerini öğrenmek için yazımızı mutlaka okuyun.

18 Kasım 2017 Cumartesi günü saat 14.42'de Akrep burcunda gerçekleşecek yeni ay sadece Akrep burcu ile ilişkili olanları değil, hepimizi duygusal olarak en derin noktalarla buluşturacak. 

18 Kasım 2017 Akrep yeni ayının diğer burçlara etkileri

18 Kasım Cumartesi günü hem Güneş, Venüs ve Jüpiter gibi iyicil gezegenlerin Akrep burcunda olması ve hem de yeni ayın Akrep burcunda gerçekleşmesi yeni başlangıçlar için bizlere tüm olumlu enerjileri aktarıyor, güç ve motivasyon kazandırıyor. Gelelim bu yeni ayın diğer burçlara etkilerine... UZMANTV'deki haftalık yorumlardan tanıdığınız Aytaç Öner'den dinliyoruz.

Akrep yeni ayının Koç burcuna ve yükselen Koçlara etkileri
Akrep yeni ayının Koç burcuna etkileri
Yeni ayın etkisi ile beraber özellikle para kazanmak adına yeni girişimler yapabilirsiniz. Başka insanların kaynaklarını kullanarak yeni birtakım eşyalara sahip olmak isteyebilir ve bunun için yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Geçmişten gelen borçlarınızı ve ödemelerinizi kapatmak adına da yeni adımlar atacağınız, başlangıçlar yapacağınız bir dönemde olduğunuzu söyleyebiliriz. 

Akrep yeni ayının Boğa burcuna ve yükseleni Boğa olanlara etkileri
Akrep yeni ayının Boğa burcuna etkileri
Yeni ayın etkisi ile beraber özellikle Boğa ve yükselen burcu Boğa olanlar için Güneş'in, Venüs'ün ve Jüpiter'in Akrep burcunda olması ve yeni ayın da Akrep burcunda gerçekleşmesi evlilik, ortaklık ve ikili ilişkiler gibi konuları iki - üç defa vurguluyor. Bu da demek oluyor ki, evlenmek isteyen, ortaklık yapmak isteyen veya bir ilişki yaşamaya başlamak isteyen Boğalar bu yeni ayda şans ve fırsatlar yakalayacak. 

Akrep yeni ayının İkizler burcuna ve yükseleni İkizler olanlara etkileri
Akrep yeni ayının İkizler burcuna etkileri
Yeni ayın etkisi ile beraber yeni bir kariyere başlayabilirsiniz. İnsanlara hizmet ettiğiniz konularda yenilikler yapabilirsiniz. Yeni başlangıçlar gündeme gelebilir. İş ile ilgili beklediğiniz haberler varsa, bu dönemde o haberlere ulaşabilirsiniz. Çalışanlarınızla beraber para kazanmak, kariyer yapmak ve iş kurmak adına yeni adımlar atacağınız bir dönemdesiniz. 

Akrep yeni ayının Yengeç burcuna ve yükseleni Yengeç olanlara etkileri
Akrep yeni ayının Yengeç burcuna etkileri

Akrep burcundaki stelyum, gezegen birikmesi ve yeni ayın da Akrep burcunda gerçekleşmesi, özellikle aşk ve ilişkilerde size büyük fırsatlar getirecektir. Yaşamdan daha fazla keyif almak adına yeni bir döneme giriyorsunuz. Yeni girişimler ve yeni atılımlar yapacaksınız. Çocuk sahibi olmak adına da güzel dönemlerdesiniz. Bu dönem, aynı zamanda içinizdeki çocuğu ortaya çıkaracak, hayattan keyif alacağınız bir dönemin de başlangıcı olacak. 

Akrep yeni ayının Aslan burcuna ve yükseleni Aslan olanlara etkileri
Akrep yeni ayının Aslan burcuna etkileri
Akrep burcundaki yeni ay ile beraber evlenmek ve yuva kurmak adına yeni adımlar atabilir, ev sahibi olmak için yeni girişimler yapabilirsiniz. Aile kurmak adına yeni girişimlerde bulunabilirsiniz veya ailenizle olan ilişkilerinizi düzeltmek için yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Yatırım yapmak için de bu dönemde yeni girişimler yapmanız söz konusu olabilir. 

Akrep yeni ayının Başak burcuna ve yükseleni Başak olanlara etkileri
Akrep yeni ayının Başak burcuna etkileri
Akrep burcundaki yeni ay ile beraber bir seyahate çıkmak istiyorsanız, bu dönemde adım atabilirsiniz. Yeni bir eğitim programına kaydolabilirsiniz, yakın çevre ilişkilerinizi düzeltebilirsiniz veya hayatınızı kolaylaştıracak yeni birtakım pratik bilgilere ulaşmak adına yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. 

Akrep yeni ayının Terazi burcuna ve yükseleni Terazi olanlara etkileri
Akrep yeni ayının Terazi burcuna etkileri
Akrep burcundaki stelyum, gezegen birikmesi ve yeni ayın da Akrep burcunda gerçekleşmesi Terazi burçlarına para ve maddiyat anlamında şans getirecektir. Para kazanmak ya da sahip olmak istediğiniz eşyalara sahip olmak adına yeni adımları bu dönemde atabilirsiniz. 

Akrep yeni ayının Akrep burcuna ve yükseleni Akrep olanlara etkileri
Akrep yeni ayının Akrep burcuna etkileri
Akrepler için önemli olan konu: Venüs, Jüpiter ve Güneş Akrep burcunda. Burcunuzdaki bu stelyum, (gezegen birikmesi) kendi yaşamınızla ilgili yeni kararlar alacağınız bir döneme işaret ediyor. Bunu cumartesi günkü yeni ayla beraber hayatınızda, yaşamınızda yeni bir döneme başlamak adına yeni atılımlarla göreceksiniz. Güneş, Jüpiter ve Venüs gibi iyicil gezegenlerin burada olması, atacağınız yeni adımlarda size destek olunacağı anlamına geliyor. Güzel fırsatlara açıksınız. 

Akrep yeni ayının Yay burcuna ve yükseleni Yay olanlara etkileri
Akrep yeni ayının Yay burcuna etkileri
Akrep burcundaki yeni ayla beraber gıyabınızda dönen birtakım işler varsa, bunların farkına varabilirsiniz. Bu dönemde aynı zamanda inisiyatif alamadığınız konularda daha girişken olabilirsiniz. Karar verme yetkisi artık size geçebilir. Yaşamdaki korkularınızı aşmak adına da yeni adımlar atacağınız bir dönemdesiniz. 

Akrep yeni ayının Oğlak burcuna ve yükseleni Oğlak olanlara etkileri
Akrep yeni ayının Oğlak burcuna etkileri

Akrep burcundaki yeni ayla beraber yeni birtakım sosyal çevrelere girmek adına yeni adımlar atabilirsiniz. Arkadaş grubunuzu bu dönemde değiştirebilirsiniz. Gelecekle ilgili yeni planlar yapıyorsanız, bu planların adımlarını atabilirsiniz. Kariyerinizin getirilerini de daha rahat bir şekilde toplamak adına yeni başlangıçlar yapacağınız bir dönemdesiniz. 

Akrep yeni ayının Kova burcuna ve yükseleni Kova olanlara etkileri
Akrep yeni ayının Kova burcuna etkileri
Akrep burcundaki yeni ay sizi kariyer anlamında etkiliyor. Özellikle Venüs, Jüpiter ve Güneş gibi iyicil gezegenlerin Akrep'te olması ve yeni ayın da burada gerçekleşmesi kariyeriniz ile ilgili atacağınız adımlarda size başarıyı çok daha kolay bir şekilde getirecek. 

Akrep yeni ayının Balık burcuna ve yükseleni Balık olanlara etkileri
Akrep yeni ayının Balık burcuna etkileri

Akrep burcundaki yeni ayla beraber yurtdışı seyahati düzenlemek, yeni bir eğitim programına katılmak veya kendi fikirlerinizi başka insanlara açmak adına adımlar atmak isteyeceğiniz bir dönemdesiniz. Yaşam enerjiniz bu dönemde yüksek. Yaşamdan keyif almak adına başlatacağınız yeni adımlarda çok başarılı olabilirsiniz çünkü Jüpiter, Venüs ve Güneş gibi iyicil gezegenler Akrep burcunda ilerliyor. Dolayısıyla kendinizi yeni çevrelere açmak adına atacağınız adımlarda başarıyı yakalayacaksınız. 

Hazırlayan: Selen Serdaroğlu

Konu ile ilgili yazılar

​18 Kasım 2017 Akrep burcu yeni ayı etkileri
18 Kasım 2017 Akrep burcu yeni ayı, yılın en önemli gökyüzü olaylarından. Diğer burçları nasıl etkileyecek, öğrenmek için yorumlarımızı mutlaka okuyun.

​Binnur Zaimler ile Kasım 2017 Aylık Burç Yorumları
Yönetim Danışmanı ve Astrolog Binnur Zaimler'in Kasım 2017'de özellikle iş hayatı için her burca özel önerileri Pudra.com'da!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER