Habertürk 01.06.2011

Başak burcu günlük yorumu (1 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su başaklara bugün, maddi anlamda geleceklerini garanti altına almak için gözden geçirmeler yapabileceklerini söylüyor. Detaylar için tıklayınız.

BAŞAK burcu 01 Haziran 2011 yorumu

Başak burcu günlük yorumu (1 Haziran 2011)

Sevgili Başaklar Ay-İkizler burcu seyriyle Haziran ayına adımımızı atıyoruz. Bu enerji toplumsal ve mesleki alandaki ilişkileriniz konusunda kendi isteklerinize olan düşkünlüğünüzün işaretidir. Kişi böyle bir yansıma altında durumları kendi bakış açısıyla ele alır ve rakipleri karşısında güçlü olmak ister.

Saat 12:15 itibariyle Güneş-Satürn arasındaki olumlu görünüm, günlük hayatınızı sağlam ve sağlıklı bir şekilde düzenlemeniz ve maddi konularda geleceğinizi garanti altına almanız adına yapılacak gözden geçirmelerin işaretidir. Size maddi sorunlarınızı çözebilmek için gerekli olan mukavemet gücünü size aşılıyor. Ayrıca bir takım kararlarınızı da gözden geçirmenizi sağlıyor. Çalışma yükümlülüğünüz, ruh ve beden sağlığınız, iş arkadaşlarınızla ilişkiniz gibi mevzulardaki dayanıklılığınızı da test ediyor. Eğer kendinizden emin olursanız başarılı girişimlerde bulunmanız mümkün hale geliyor.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER