Habertürk 11.03.2011

Başak burcu günlük yorumu (11 Mart 2011)

Astrolog İrem Su başaklara bugün, iş ve ev ile alakalı mevzuların iç içe geçmemesi için planlama yapmalarını tavsiye ediyor.

Başak burcu 11 Mart 2011 yorumu

Başak burcu günlük yorumu (11 Mart 2011)

Sevgili Başaklar yöneticiniz Merkür idaresinde ilerleyen Ay, haftanın son iş gününe gayet hızlı, aktif ve pratik bir şekilde başlamanızı sağlayıcıdır. Bugün gerek iş gerekse ev yaşamınızla ilgili mevzular birbirinin içine geçebilir. Yani bir yandan görevlerinizi yapmaya çalışırken diğer yandan aklınız evde olabilir. Aksamalar oluşmaması için iyi bir planlama kesinlikle şarttır. Kimileriniz bu etki altında işiyle ilgili kısa bir seyahate çıkarken bazılarınız yine mesleki bir sınavdan geçebilirsiniz. İş görüşmelerinin yoğun olabileceği bugün, otorite konumundaki kişiler bilginizi, tecrübenizi gözden geçirebilirler. Yapmanız gereken kesinlikle huzursuz olmamak, kendinize güvenmektir.

Günün bir başka konusu, önemli bir probleminizle ilgili, kendinizden büyük bir kişiyle yapacağınız görüşmenin, geleceğiniz açısından taşıdığı değerdir. Çünkü bu durum çözüme kavuştuğunda önünüz açılacak ve ilerlemeniz mümkün olabilecektir. Tabi ki böyle önemli bir konuda son derece akıllı bir şekilde konuşmak, sözcükleri iyi tartmak, fikirlerinizi net bir biçimde ifade etmek size çok şey kazandırabilir. Eğer bugün ilerlemek istiyorsanız ne olursa olsun, bütünleşmekten yana düşünmeye gayret gösteriniz. Çünkü bu durum, diğer kişilerin sizin hakkınızda olumlu bir kanaat elde etmelerini sağlayabilir.

Gün boyu huzur, mutluluk, sağlık ve şans diliyorum. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun.

İremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER