Habertürk 14.06.2011

Başak burcu günlük yorumu (14 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su Başaklara bugün, karşı cinse yönelimin artacağını söylüyor.

BAŞAK burcu 14 Haziran 2011 yorumu

Başak burcu günlük yorumu (14 Haziran 2011)

Sevgili Başaklar, saat 07:09 itibariyle Ay-Neptün arasındaki görünümle güne merhaba demekteyiz. Herhangi bir konu üzerinde doğru bir değerlendirmede bulunmanın dış şartlara bağlı olarak gelişmesi söz konusudur. Yani kişi diler, arzular ancak dış dünya kendi kurallarını dayatıcıdır.

Saat 12:54 itibariyle Ay-Uranüs arasındaki görünüm, değişim konusunda kişiyi itekler. Bu saatlerde insan hayata katılımdan yanadır. Her şeyi farklı bir açıdan görmeyi dener, yaşamına biraz heyecan katmak ve kendimizi iyi hissetmek ister.

Saat 14:52 Ay-Chiron arasındaki görünüm, özellikle karşı cinse yönelimi arttırır. Kişi yaşamın zorluklarını aşabilmek için güçlü bir dürtü hisseder. İşte bu dürtü o anda karşına çıkabilecek kişiye yönelmesine neden olabilir. Eğer yöneldiği kişi uzun süredir birlikte olduğu kişiyse onun kendisine gerçekten aşık olmasını ister. Yaşanan tatsızlıkları bile görmezden gelebilir.

Saat 15:47 Ay-Venüs karşıtlığı hem iç dünyanızda hem de dışarıda yoğun ve güçlü isteklerin sizi etki altına almasına yol açar. Kişi için başarı, değişim, özgürlük, dilediği yolda gitme arzusu yoğundur. Bu yoğunluk nedeniyle aklına geldiği gibi konuşabilir, hareket edebilir.

Saat 23:19 Ay-Satürn olumlu görünümü, değerlerine sahip çıkmak isteyen bireyin yüreğindekileri paylaşma arzusunu güçlendirir. Aklı başında ayarlamalarda bulunmaya heveslidir.

Şans daima yanınızda olsun. Verimli, hoş sürprizlerle dolu, renkli bir gün geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER