Habertürk 15.06.2011

Başak burcu günlük yorumu (15 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su Başaklara bugün, ailevi sorunlar yaşıyorlarsa gerçekçi bir şekilde konuşmalarını, gerekirse kalıcı sözler vermelerini öneriyor.

BAŞAK burcu 15 Haziran 2011 yorumu

Başak burcu günlük yorumu (15 Haziran 2011)

Sevgili Başaklar, 15 Haziran saat 23:14 itibariyle Yay burcunda meydana gelecek Ay Tutulmasını, bilinçli düşünürsek olumlu şekilde değerlendirebiliriz. Nelere dikkat edilmeli, hangi konular üzerinde durmalıyız? Başta, eş, anne,babanızla olan ilişkileriniz veya aynı evi paylaştığınız insanlar, tek başına yaşıyorsanız evinizle alakalı her türlü konu, emlak alım-satım, evinizi yenileme (değiştirmek veya tadilat), ileride yaşamayı düşündüğünüz yuvanızla ilgili şartlar, duygu dünyanızla ilgili güvence gibi konularda mevcut durumunuz gözden geçirmeli, neler yapılabilir, bunları kafanızın içinde şekillendirmelisiniz. Söz gelimi, belirli bir yaşa geldiğiniz halde hala ailenizle birlikte mi yaşıyorsunuz? O zaman değişime direnmeden bir yuva kurmak adına öncelikle sorumluluk almaya istekli olun. Sürekli onlarla yaşayacaksınız ilişkilerinizi yeniden gözden geçirerek, kendinizle alakalı yanlışları saptayın veya sizin görüşlerinizle onların beklentileri arasında denge sağlamaya çalışın.

Şu an yaşadığınız ortam sizi rahatsız ediyorsa, yeni bir yer arayışı için maddi şartlarınızı gözden geçirerek girişimde bulunun eğer şartlarınız elverişli değilse içinde yer aldığınız durumu nasıl güzelleştirebilirsiniz bunu düşünün. Yuvanızda ailevi sorunlar yaşıyorsanız eşinizle sizin aranızdaki problemleri gerçekçi bir şekilde ele alarak konuşmayı deneyin ve gerekirse birbirinize kalıcı sözler verin. Kiracınız veya evsahibinizle sorunlar yaşıyorsanız kontratınızı yenilemek veya gözden geçirmek üzere bir araya gelin. Bütün bunları yaparken, yeniden yapılandırma sürecinin kendi içindeki sancılarını baştan kabul ederek, sonunda varacağınız noktanın güzelliklerini düşünün. Dış veya iç etkenli baskılar olsa dahi, eğer siz kararlı olursanız, her türlü güçlüğün altından kalkabilirsiniz.

Gökkuşağı kadar renkli, bir su damlası kadar berrak ve yüreğiniz kadar tertemiz bir hayat sürmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER