Habertürk 17.03.2011

Başak burcu günlük yorumu (17 Mart 2011)

Astrolog İrem Su başaklara bugün, duygu ve ihtiyaçlarını ifade ederek ilgiyi üzerilerine toplamaya çalışacaklarını söylüyor.

Başak burcu 17 Mart 2011 yorumu

Başak burcu günlük yorumu (17 Mart 2011)

Sevgili Başaklar Perşembe günümüz Ay-Aslan burcu enerjisi altında şekillenmekte. Bugün öncelikle duygularınızdan emin olunuz. Geleceğiniz adına ilerlerken şu an yaşadığınız beraberlik sizin için ne anlam ifade ediyor ve gerçekten mutlu musunuz? Cevabınız evet ise her şey yolunda demektir. Ancak hayır ise, ilişkinizin düzeltilmesi gereken noktaları bir kez daha ele alınız. Cevaplar kafanızın içinde tam olarak oturduğunda artık tedirginlik duymanıza gerek kalmamış demektir. İş konularında da etkili olacak enerjiniz, güven duygunuzu perdeleyen durumları belli bir çerçeve içine alarak düşünmenizi sağlayıcıdır.

Saat 21:59 da Neptünle karşıtlık yaparak boşluğa girecek Ay, saat 22:53 olana dek bu pozisyonda kalacaktır. Bu zaman dilimi içinde, duygularınızı ve ihtiyaçlarınızı ifade ederek ilgiyi üzerinize toplamaya çalışırsınız. İnsanların sizi sevmesi, sizi haklı görmesi hoşunuza gider. Ancak yüreğinizin derinliklerinde sizi doyumsuzluğa iten durumlar hala önemini koruduğu için tam anlamıyla doyuma ulaşmanız zordur. Saat 22:53 sonrası Ay burcunuzda ilerleyince yavaş yavaş mantığınızın sesi, duygularınızı bastırır. Hakikatler öne çıkmaya başlar.

Doğan yeni gün, tüm dileklerimizin gerçekleşmesini sağlasın. Güzelliklere doğru yol almamız dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER