Habertürk 19.03.2011

Başak burcu günlük yorumu (19 Mart 2011)

Astrolog İrem Su başaklara bugün, ilişkilerini ve partnerlerini gerçekçi bir şekilde gözlem altına almaları gerekebileceğini söylüyor.

Başak burcu 19 Mart 2011 yorumu

Başak burcu günlük yorumu (19 Mart 2011)

Sevgili Başaklar 19 Mart saat 20:11 de burcunuz üzerinde oluşacak Dolunay, dış dünyadaki imajınız, girişimlerinizden tutun da ilişkinize kadar her konuda temkinli olmanızı gerektiren Dolunayın etkisi altında Pazar gününe adım atmaktasınız. Dolunay zamanlarında herşey apaydınlıktır, göz önündedir. Gizlenen herşey ortada olduğundan, umursanmayan, nasılsa halledilir diye düşünülüp kulak arkası edilen durumlar kendiliğinden ön plana gelir. Beklenmeyeni beklemek anlamına gelen Dolunay zamanlarında yapılması gereken en önemli şey, içinde bulunduğunuz durumun farkında olmak ve güven duygunuzu dimdik ayakta tutarak soğukkanlılıkla hareket etmektir. Böyle bir etki altında ilişkinizi, partnerinizi gerçekçi bir şekilde gözlem altına almanız gerekebilir.

Eğer sorunlarınız varsa bunları saplantılı bir şekilde ele almamalı, görünen gerçekleri inkar etmek yerine kabullenerek bundan sonrası adına mantıklı bir karar almalısınız. Dolunay başta da dediğim gibi, bir türlü kabule yanaşmadığınız ve bu yüzden sürekli kaygı duyduğunuz mevzuları önünüze getireceğinden bugünlerde yaşayacağınız olaylar, artık bazı durumların son ve kesin halini görmenizi sağlayıcı olabilir. İşte bu sonuçlara hazırlıklı olmak, alacağınız önlemler ve gerçekçi ayarlamalar açısından faydalı olabilir.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER