Habertürk 02.06.2011

Başak burcu günlük yorumu (2 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su başaklara bugün, sosyal statü ve ikna kabiliyetlerinin yükseleceğini söylüyor. Detaylar için tıklayınız.

BAŞAK burcu 02 Haziran 2011 yorumu

Başak burcu günlük yorumu (2 Haziran 2011)

Sevgili Başaklar 2 Haziran saat 00:02 de, İkizler burcunda bir Yeniay doğacak ve ardından saat 00:16 itibariyle Parçalı Güneş Tutulması meydana gelecek. Bu tutulma, iletişim, haberleşme, ulaşım, medya faaliyetleri kısaca aktivitenin ve hızlılığın artık kariyer hayatınızla ilgili konularda etkili olacağının göstergesidir. Başaklar gözlem gücü ve analiz yeteneği güçlü olan kişilerdir. İkizler sizin yöneticilerinizin ortak olması sebebiyle kardeş burcunuz gibidir. Sizler çoğu zaman fırsatları değerlendirme anlamında geride kalırsınız. Herkes sayenizde ilerler siz ise ikinci planda kalarak hizmet etmeyi tercih edersiniz. Şimdi işler değişiyor. Artık iletişimci, girişimci, akılcı ve aktif olmayı öğreniyorsunuz.

Sosyal statünüz, işverenlerinizle iletişim biçiminiz ve ikna kabiliyetiniz yükseliyor. Konuşmak, yazı yazmak, bağlantıya geçmek, bilgilenmek ve bildiklerinizi iş alanında gösterebilecek hale geliyorsunuz. Artık ikinci sınıf rollerin değil, bilakis zirvenin peşinden koşmaya başlıyorsunuz. Karar alma sürecinde duygular değil, zekanız işlerlik kazanıyor. Birden fazla alanda oradan oraya koşturabilir, ekmeğinizi kazanabilirsiniz. Yeni olanaklar sizi şu andaki konumunuzdan çok daha aktif bir alana sürükleyebilir. Durmak, yavaşlamak size göre değil. Yaptığınız işin hakkı olan parayı, yine hakkınız olan işi kapmanız mümkün.

Önümüzdeki iki yıl sonra bugüne göre çok daha aktif bir görevde sizi görmek mümkün, hem de hevesli bir şekilde koştururken sizi hayal ediyorum. Medya yayıncılık sektöründe bir numara olabilirsiniz. İnternet eliniz, kolunuz gibi. Konuşmak işinizin bir parçası, insanları ikna etmeniz, becerilerinizi göstermeniz için yaşam sizi hızlı bir yöne doğru itekliyor. Kabul edemem demek yerine başarabilirim diyerek bu yola adımınızı atarsanız bence kendinize iyilik etmiş olursunuz. Hatta bu yazıyı ajandanıza yerleştirin. İkizler-Yay burç aksı üzerindeki bu tutulmalar iki yıl sürecek bir dönemin işareti. İki yıl sonra geriye dönüp baktığınızda iş hayatında geldiğiniz nokta sizi şaşırtmasın. İremSU söylemişti dersiniz.

Her doğan Güneş, bir mucizeyi içinde saklar. O mucizenin sizi bulması ve mutlu etmesi dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER