Habertürk 02.03.2011

Başak burcu günlük yorumu (2 Mart 2011)

Astrolog İrem Su başaklara bugün, sosyal ilişkilere önem vermeyi, gereksinim ve amaçların farkında olmayı tavsiye ediyor.

Başak burcu 02 Mart 2011 yorumu

Başak burcu günlük yorumu (2 Mart 2011)

Sevgili Başaklar, 2 Mart-27 Mart tarihleri arasında Kova burcunda ilerlemeye başlayacak Venüs, çalışma hayatınızla ilgili konularda gerek sağlık alanında, gerekse iş konusunda, diğer insanlara yardımcı olma, toplumsal olaylara hassasiyet gösterme, sizinle aynı amacı ve hedefi paylaşan kişilerle ortak bir birlik içinde gönüllü çalışma gibi durumlar da yine bu dönemin etkili faaliyetleri arasında yer alabilir. Halkla ilişkiler, reklamcılık sektörü, yaratıcılık gerektiren aktiviteler, part-time işler, sosyal faaliyetler, alternatif tıp ve bilişim sektörü içinde yer alabilir, bu konularla ilgili kurslara katılabilir, mesleğinizde daha fazla ilerleme imkanı bulabilirsiniz. Sosyal ilişkilerinize önem vermeli, gereksinimlerinizin ve amacınızın farkında olmalısınız. Çalışma hayatınızla ilgili konularda bağımsızlık arzunuzun yüksek olduğu bu ay, sıradışı işler, daha özgür bir şekilde hareket edebileceğiniz bir iş ortamı size kendinizi iyi hissettirebilir. Başkalarından farklı, kendinize özgü yönlerinizi ve
yeteneklerinizi sağlıklı bir biçimde ortaya koymaya çalışmanız yararlıdır. Ancak bunların maddi anlamda size getirisi fazla olmayabilir.

İş hayatınızda beklenti ve planlarınızı hiçbir desteğe ihtiyaç duymadan gerçekleştirmek isteyeceğiniz bu dönemde, kimseye taviz vermeden kişisel özgürlüğünüzü ve bireyliğinizi ön planda tutarak çalışmaktan yanasınızdır. Kendi hayatınızı biçimlendirmek konusunda direniş gösterebilir, aradıklarınızı tam olarak bulamadığınızda isyan edebilirsiniz. Bu durum sizin doğanıza son derece aykırıdır. Fakat içinde bulunduğunuz şartlarda böyle davranmak kendinizi iyi hissetmenizi sağlar. Gelişimsel hedefiniz, gerçek amacınızı belirlemekle mümkündür. Bu ay, iş yaşamınızla ilgili mevzularda benim tavsiyem ne olursa olsun düzenlemelerde bulunmanız ve gereksiz yere tartışmalardan uzak durmaya çalışmanızdır. Kendinizi tam olarak ifade etmekte yaşadığınız sorunlar iş verimliliğinizi düşürücü bir etki yaratabilir. El altından başka iş arayışlarınız olabilir. Ancak bunların tam olarak yürürlüğe girmesi için sabırlı olmak lazımdır.

Gözleriniz daima güzellikleri izlesin. Huzur ve mutluluk dolu bir gün geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER