Habertürk 21.03.2011

Başak burcu günlük yorumu (21 Mart 2011)

Astrolog İrem Su başaklara bugün, bütçelerini iyi planlamalarını, bilgileri olmadan yapılacak harcamalara karşı uyarıda bulunmalarını öneriyor.

Başak burcu 21 Mart 2011 yorumu

Başak burcu günlük yorumu (21 Mart 2011)

Sevgili Başaklar, 21 Mart-20 Nisan tarihleri arasında etkili olacak Güneş gezegeninin Koç burcu seyri başkaları vasıtasıyla elde etmeyi düşündüğünüz destekler konusunda ateşli ve öncü bir enerjinin sizi sarıp sarmalamasıdır. Bir Başak her zaman mantığını kullanarak ve her olguyu iyice analiz ederek düşündüğünden bu süreçte bazı olumsuz durumlarla karşılaşsanız bile ben sizin gerekli ayarlamayı yapacağınızı düşünüyorum. Şimdi bu enerjinin parasal anlamda ne gibi etkileri olabilir onu inceleyelim. Öncelikle kendi kazandığınız paralar dışında, diğer insanlardan elde ettiğiniz gelirler varsa veya elde etmeyi düşündükleriniz, mesela banka kredisi başvurusu, nafaka, sigorta gelirleri, evliyseniz veya kimle beraber yaşıyorsanız o kişiden elde ettiğiniz gelirler, ortak mal paylaşımı, iş ortaklığınız varsa birleşik kazançlardan elde ettiğiniz paralar gibi. İşte bu konularda eğer bir terslik veya gecikme ile karşılaşırsanız bu süreçte gerginlikler kaçınılmaz hale gelebilir. Bir yandan size birilerinin destek olmasını beklerken diğer yandan böylesi olumsuz durumlarla karşılaşmak can sıkıcı olabilir. O nedenle şimdiden kendinizi ayarlamanız iyi olabilir. Bu sürecin bir başka etkisi ise, başvuruda bulunduğunuz kredi gibi durumlarda çok iyi düşünülmesi ve hesap edilmesi gereken süreç olmasıdır. Yine bu dönem ortak olarak yürütülen finansal kazançlarla ilgili fazlasıyla hırs yapmanıza neden olabilir. Aktif olarak sözünün dinletmekten veya çıkarlarınızı kollamak konusunda sertlik göstermekten çekinmeyebilirsiniz.

Ayrıca bu süreçte bazı belirsiz durumlar nedeniyle canınız sıkılabilir. Unutmayalım ki, ay sonunda Merkür geri harekete başlıyor. Tam her şeyi ayarladım derken bir başka kişinin yanlış bir hareketi veya gereksiz bir masrafı veyahut sizden habersiz yapılan bir anlaşma nedeniyle gerilmeniz mümkündür. Elinizde olmayan bazı nedenlerden dolayı vaktinden evvel alacaklı olduğunuz kişilerin istekleri veya gereksiz olduğu halde yaptığınız bir harcama, sağlık gideri veya bir başkasına yardım etmeniz gibi türlü sebeplerle parasal yönden zor durumlar gözükebilir. Bu enerjiyi olumlu anlamda kullanmak için her şeyden önce bütçenizi her zamanki gibi iyice planlamalı, sizin haberiniz olmadan hareket edilmemesi için şimdiden uyarıda bulunmalısınız. Boşanmış çiftlerin eşleriyle nafaka sorunları nedeniyle gerilim yaşamaları da bu dönemde görülebilir. Bir miras davası için koşuşturmanız mümkündür. Kısaca bu süreç bazı parasal krizler yoluyla edinilen tecrübe ve bundan sonrası adını daha dikkatli olmayı gerektiren ama gerekli önlemler alındığında çıkarlarınızı iyi kollayacağınız ve kimsede bir kuruş hakkınızı bırakmayacağınız bir süreç olabilir.

Koç burcu seyri sizlere, arzu ettiğiniz girişimlerde bulunmanız adına güç ve başarı getirsin. Her şey gönlünüzce olsun.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER