Habertürk 21.02.2011

Başak burcu günlük yorumu (21 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su başaklara bugün, mesleki kariyeri ilgilendiren konularda soğukkanlı ve gerçekçi hareket etmelerini tavsiye ediyor.

Başak burcu 21 Şubat 2011 yorumu

Başak burcu günlük yorumu (21 Şubat 2011)

Sevgili Başaklar yeni hafta üç önemli kavuşumun etkisi altında başlıyor. Gün boyu etkili olacak bu enerjileri birlikte gözden geçirmemiz faydalı olabilir.

Saat 00:43 itibariyle Merkür-Mars kavuşumu gerçekleşecek. Bu oluşumun etkisi altında, öncelikle mesleki kariyerinizi ilgilendiren konularda soğukkanlı ve gerçekçi hareket etmekte fayda var. Hızlı gelişmelerin, aldığınız duyumların, yapılan görüşmelerin size getireceği faydaları iyi hesap etmek lazım. Aslı astarı var mı, ne derece etkili bunları bir araştırınız. Çünkü zihin bugün öylesine hızlı çalışır ki, aktivitelerde bulunma ve hedeflerinizi bir an önce gerçekleştirme dürtünüz, farkında olmadan yanlış kararlar vermenize neden olabilir. Sakin olmakta, soğukkanlı düşünmekte fayda var.

Saat 03:05 itibariyle etkisini hissetmeye başlayacağımız Merkür-Neptün kavuşumu, hayal gücünüzün sınırsızlığı, yaratıcı gücünüzün yükselişi ve yenilik merakınızın artışı anlamındadır. İnsan böyle bir etki altında, hayallerinin peşinden gitmek ister. Amacı başarılı olmak, kendini güçlü bir şekilde ifade etmek ve cesur kararlar almaktır. Artık eskiyi unutmak yeniye merhaba diyerek hayatına yön çizmek taraftarı olduğu için karşısına çıkabilecek her teklife, her gelişmeye, habere inanır. Böyle bir durumda yapılması gereken tabii ki aklı başında hareket etmektir. Eğer ne istediğinizden eminseniz kendinizi doğru bir şekilde ifade ediniz, değilseniz size sunulan nedir bunu araştırınız ve uymayan kısımları dile getiriniz.

Saat 06:17 itibariyle Mars-Neptün kavuşumu gerçekleşecek. Gün boyu, çevrenizdeki her şeyi yakından takip etmekte fayda var. Kim ne söylüyor ve ne gibi gelişmeler yaşanıyor bunları dikkatle gözden geçiriniz. Birilerine iyilik ederken bu insanların bir gün sizi kurban durumuna düşürebileceğini asla gözden kaçırmayınız. Tuhaf ve garip insanlar veyahut sadece kendi çıkarını düşünen kişilerden uzak durunuz. Bazı gelişmeler veya gecikmeler yaşandığında kendinizi güvensiz hissedebilirsiniz. Hatta gerginliğe düşerek tepki gösterebilirsiniz. Böyle durumlarda önce işin aslı astarı nedir onu öğreniniz.

Yeni haftanın sizlere arzu ettiğiniz güzellikleri getirmesi dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER