Habertürk 22.02.2011

Başak burcu günlük yorumu (22 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su başaklara bugün, ilişkilerindeki sıkıntıların şifa bulabileceğini söylüyor.

Başak burcu 22 Şubat 2011 yorumu

Başak burcu günlük yorumu (22 Şubat 2011)

Sevgili Başaklar saat 10:35 olana dek, ilişkinizle ilgili konularda, farklı görüşlerinizi hoşgörülü bir şekilde ele alabilir, elinizden geldiğince olaylara iyimser yanaşabilirsiniz. Saat 10:35-11:29 arasında Ay boşlukta olacağından dikkatli olmak faydalıdır. Yönünüzü tayin etmekte zorlanabileceğinizden, önemli konularda karar vermemek yararlıdır. Çevrenizle aranızda oluşabilecek ters bir durumda, adil bakış açınızı devrede tutmanız bu zaman diliminde zor olabilir. O nedenle, hangi konuda olursa olsun temkinli davranmak şarttır.

Saat 11:09 da Merkür-Chiron kavuşumu gerçekleşecek. Bu etki altında ilişkinizle ilgili konularda sıkıntılarınızın şifa bulması mümkündür. Bir uyanışın simgesi olan bu kavuşum, sizi bir başka insanla bütünleştirdiği gibi, sizden farklı olan yönlerini görebilmeniz anlamında destekleyicidir. Siz bu beraberlikte neyi amaçlıyorsunuz, yüreğinizdeki sevginin kökleşmesi için gerekli olan nedir ve aranızdaki paylaşımın özünde neler yatmaktadır şimdi bunları kolayca keşfedebilirsiniz. Genel olarak ilişkilerde yapılan en büyük yanlışlık, birbirimizi olduğumuz gibi kabul etmemek ve değiştirmeye kalkışmaktır. İletişimsel olarak sizi birbirinizden koparan ve aranıza duvarlar ören bu karmaşaya bir son versek kimbilir ne kadar mutlu oluruz. İşte bugünkü kavuşum onunla bütünleşebilmeniz adına size yardımcı olduğu gibi, anın tadını çıkarabilmenin ne kadar önemli olduğunu anlamanızı sağlar.

Saat 11:29 sonrası Akrep burcunda ilerleyecek Ay, yakın çevrenizle olan iletişiminizde daha tutkulu davranmanıza, yönetimi ele geçirmekten hoşlanmanıza, ne gibi aksaklıklar var onları ele almanıza yardımcı olabilir. Genel olarak güçlü gözükmek ve gücünüzü göstermek taraflısı olabilirsiniz. Derin düşünebilir, olayları daha farklı bir görüş açısıyla ele alabilirsiniz.

Günün şifa verici enerjileri altında aydınlanmanız dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER