Habertürk 24.02.2011

Başak burcu günlük yorumu (24 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su başaklara bugün, geçmişte yaşanan olumsuz girişimleri düşünmemenin, bir daha terslikler olmaması adına yararlı olacağını söylüyor.

Başak burcu 24 Şubat 2011 yorumu

Başak burcu günlük yorumu (24 Şubat 2011)

Sevgili Başaklar, gün boyu Akrep burcunda seyredecek Ay, başkalarına yardım etme arzunuzun göstergesidir. Ancak bu yardımların değerinin bir türlü bilinmemesi sizi üzebilir. Sorunlarınıza rağmen güçlü olmak zorunda kalışınız sizi yormaktadır. Ancak sabırlı olmanız gerektiğinin de farkındasınızdır.

Saat 11:19 da, Mars-Chiron kavuşumu gerçekleşecek. Bir başka insanla fiziksel ve ruhsal anlamda uzlaşmak, onunla yaşamı kotarabilmek, teninde mutluluğu yakalamak ve bir ömür boyu mutlu olabilmek anlamında kendinizi pek rahat hissetmeyebilirsiniz. Bu kavuşumun etkisi altında olan insan olumsuz düşünmeye meyillidir. Ona göre doğru bir insanı bulmak veya sevdiğiyle mutlu bir gelecek kurmak neredeyse imkansızdır. Böyle düşündüğü için gün boyu karamsarlaşır, umutsuzlaşır. Oysaki bu bakış açısı yaşanabilecek güzelliklerin önünde engel oluşturur. Umut daima vardır dostlarım. Lütfen sakin olunuz.

Saat 13:15-14:46 arasındaki Ay boşluk etkisi amacınıza ulaşmak için, öncelikle geçmişte yaşanan olumsuz girişimlerin üzerine bir sünger çekerek düşünmeniz, bir daha terslikler olmaması adına gayet yararlıdır. Ayrıca bildiğiniz gibi bu saatler arasında yeni bir uygulamada bulunmak yerine, eksikleriniz olup olmadığını gözden geçirmek, uygulamayı düşündüğünüz konuların daha sağlıklı yürümesi adına en önemli şarttır.

Saat 14:46 sonrası Yay burcunda ilerleyen Ay etkisi altında, güven duygusu ve geleceğinizle alakalı düşünceler ön planda olabilir. Gerek ailevi konularda gerekse özel hayatınızla ilgili meselelerde genişlemek, büyümek ve verimli bir şekilde yaşamak taraflısı olabilirsiniz. Hayatın anlamını keşfetme arzunuz yükselebilir. Ev içinde eğer sorunlarınızı tek başınıza çözebilmeniz kolaylaşır.

Sevgi bir çiçek gibi yüreğinizde büyüsün. Güzellikler içinde bir gün geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER