Habertürk 25.02.2011

Başak burcu günlük yorumu (25 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su başaklara bugün, istedikleri ile var olan yaşantıları arasındaki farkı daha net gözlemleyeceklerini söylüyor.

Başak burcu 25 Şubat 2011 yorumu

Başak burcu günlük yorumu (25 Şubat 2011)

Sevgili Başaklar saat 01:27 itibariyle karşıt burcunuzda ilerleyen Güneş ile Yay burcunda seyrini sürdüren Ay arasında oluşacak sondördün etkisi altında güne uyanıyoruz. Bu oluşum, evlilik, uzun süredir devam eden ilişkiniz veya yeni bir ilişkiye başlamanız, adli davalarınız, her türlü ortaklık konularınız, halkla ilişkiler alanındaki girişimleriniz, anlaşmalarınız(yeni-eski), bağlılık altına girmeyi düşündüğünüz alandaki işlerinizle ilgili konularda başlattığınız veya girişimde bulunduğunuz veyahut da o günden bu yana meydana gelen her türlü gelişmeyle ilgili geldiğiniz son noktayı tespit edebilmeniz anlamında önemlidir. Sizin isteğiniz, ilişkinizde sağlıklı bir paylaşımı sağlamak, kişiliğinizden ödün vermeden beraberliğinizin tadına varmak, mükemmel bir uyum duygusu, sınırlanmadan, zincirlerle bağlanmadan uzun süreli beraber olmak, ilişkinizin değişen koşullara rağmen sürebilmesi için karşılıklı olarak güç sarfetmek ve eğer bunların olması mümkün değilse kendi ayaklarınızın üzerinde tek başına duracak şekilde yeni bir hayata yelken açmak.

Bütün bunların gerçekleşmesi halinde geleceğinizi güven ve huzur içinde geçireceğinizi, yuvanızda mutlu olacağınızı, korkularınızla başederek hayatınızı şekillendireceğinizi, çocukluğunuzda veya şimdi hayatınızda yaşadığınız zorlukların üstesinden geleceğinizi, yeni bir yuva kurabileceğinizi, dış dünyaya gösterdiğiniz yüzünüz ile hissettiklerinizin aynı olacağını(olduğu gibi görünme) biliyorsunuz. İşte bugünkü sondördün etkisi yukarıdaki istekleriniz ile, şu an yaşadıklarınız arasındaki farkı daha iyi anlamanız adına sizi destekleyicidir. Yapmanız gereken, bireyliğinizden taviz vermeden kendi kaderinizi şekillendirmek ve başka insanların değil, kendi yaşamınız için sadece kendiniz adına kararlı olmaktır. İşte o zaman hayatınızın tüm iplerini kendi elleriniz arasında tutabilir ve güçlü bir beraberlik yaşayabilirsiniz.

Işığınız hiç kaybolmasın. Güzel bir gün geçirmenizi temenni ediyorum.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER