Habertürk 29.05.2011

Başak burcu günlük yorumu (29 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su başaklara bugün, eski konularla uğraşacaklarını söylüyor. Detaylar için tıklayınız.

BAŞAK burcu 29 Mayıs 2011 yorumu

Başak burcu günlük yorumu (29 Mayıs 2011)

Sevgili Başaklar saat 13:27-16:01 arasındaki boşluk etkisi altında başlamaktasınız. Bu zaman dilimi yenilikleri uygulamakta zorluk yaşamanız anlamına gelebilir. Enerjiniz hedeflerinizi gerçekleştirme konusunda yüksek olmasına rağmen genelde uğraştığınız konular nedense hep eskiyle alakalıdır. Bu eskiler halledilmedikçe bir adım dahi ilerlemek mümkün değildir. Aslında bu sizi pek tedirgin etmemektir. Ancak birilerinin üzerinizde denetim uygulaması veya yaptığınız işlerle ilgili haksız uyarıları rahatsız edicidir. Siz de aslında herşeyin farkındasınızdır. Ancak elinizden gelen de budur. İlişkinizle ilgili meselelerde ise sabırlı olmak şarttır.

Partnerinizin sıradışı fikirleri her ne kadar hoşunuza gitse de, bunları uygulamak oldukça zordur. İşte bu noktada size destek vermemesi, sanki siz istemiyormuşsunuz gibi tavırlar içinde olması sizi delirtmektedir. Ne kadar bunu anlatmaya çalışsanız da sanki ısrarla anlamak istemiyor gibidir. Saat 16:01 itibariyle Ay Boğa burcuna girdiğinde gayet ferahlayacak ve yarınki işlerinizi rahatlıkla başarabilecek içsel gücü kendinizde bulabileceksiniz. Boğa burcu Ay zamanları, size her zaman aradığınız konsantrasyon gücünü ve sağlamlık olgusunu sunabilen bir enerjidir.

Saat 17:52 itibariyle Ay-Neptün arasındaki görünüm sizi farklı bir dünyaya çeker. Hem güven içinde yaşamak hem de kaygılarınızdan bir an önce kurtulmak istersiniz. Birinin mücizevi bir şekilde hayatınıza girmesini hayal edersiniz. O yakında gelecek ve tüm sıkıntılar sona erecek diye düşünebilirsiniz. Bu gerçek midir? Ne fark eder. İnsan yeter ki güzel düşünsün. Olmayacağını kim söyleyebilir ki? Hayat sürprizlerle dolu değil mi? Bir bakmışsınız yanınızda. Umut etmekten vazgeçmeyelim.

Keyifli, eğlenceli hoş bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER