Habertürk 30.05.2011

Başak burcu günlük yorumu (30 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su başaklara bugün, inandıkları değerleri koruma altına alabileceklerini söylüyor. Detaylar için tıklayınız.

BAŞAK burcu 30 Mayıs 2011 yorumu

Başak burcu günlük yorumu (30 Mayıs 2011)

Sevgili Başaklar yeni haftamız Boğa burcunda ilerleyen Ay etkisi altında başlıyor. Bu olumlu enerji sayesinde sabır gücümüz yükseliyor. Kimseye ödün vermeden, başladığımız işi sonuna kadar götürmekten yanayız. İşimize, amacımıza düşkün olduğumuz takdirde, kafamızın içindeki o cennete ulaşabileceğimizin farkına varabiliriz.

Mantıklı ve sakin bir biçimde sorunları ele alarak çözüme kavuşturabilir, karmaşık ve hiçbir işe yaramayan şeyleri ayıklayarak sağlam bir temele oturtabiliriz. Saat 20:43 itibariyle Ay-Mars kavuşumu gerçekleşecek. Bu enerji, inandığınız değerleri koruma altına almanız, onları kıskanmanız, azimli ve kararlı bir şekilde hedefinizin üstüne gitmeniz anlamındadır. Eğer bir şeye inanmışsanız onun peşinden gidersiniz. Sizi durdurabilmek mümkün değildir. Sınırlarınızı zorlayan bir durum söz konusu ise, onu halletmek için bu saatlerde öfkeli tepkilerde bulunabilirsiniz. Dikkatli olmakta tabii ki fayda var.

Yeni haftanın sizlere bereket ve huzur getirmesi dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER