Habertürk 04.06.2011

Başak burcu günlük yorumu (4 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su başaklara bugün, kendilerine ait her şeyi sahipleneceklerini ve kaybetmemek için dikkatli olacaklarını söylüyor. Detaylar için tıklayınız.

BAŞAK burcu 04 Haziran 2011 yorumu

Başak burcu günlük yorumu (4 Haziran 2011)

Sevgili Başaklar, 4 Haziran-30 Ağustos tarihleri arasında Boğa burcunda ilerlemesini sürdürecek Jüpiter, gerek iş gerekse kendinizi geliştirme anlamında daha dikkatli adımlar atmak için yapılacak görüşmelerin, seyahatlerin işareti. Jüpiterin ilerleyeceği bu alan zodyakta kendi evi olduğu için kişinin geliştirmesi gereken kendi değerleri, yetenekleri ve kendi kaynaklarıdır. Bu alanda Jüpiter inancı ve güveni besler. Bu olumlu besleyiş insan için gayet faydalıdır. Hayattan umudunu kesmez, nasılsa bir şekilde hallederim diyerek yol alır. Burası yüksek eğitim evi olduğu için bu dönem bir çoğunuz için imtihanı kazanmanız veya uzmanlık dalınızla ilgili ihtisas yapmanız anlamında itekleyici olur.

Kişi geçmişini, geleceğini bilmek, ayaklarını sağlam olarak yere basmak ve güven içinde yaşamak ister. Bugüne dek hiç görmediği uzak akrabalarıyla bir araya gelir. Eşinin ailesiyle olan ilişkisini çözüme kavuşturur. Bilmediği konular üzerinde kafa yorar ve nasıl daha rahat yaşarım sorusunun cevabını bulmak ister. Boğa maddi ve manevi değerlerimizle birebir alakalı bir burçtur. Bu demek oluyor ki bu dönemde size ait herşeyi sahiplenecek ve kaybetmemek için dikkatli olacaksınız. 30 Ağustos-6 Aralık tarihlerinde Jüpiter Boğa burcunda geri hareketine başladığında arzuladığınız gelişmelerle karşılaşabilir ayrıca durumunuzu gerçekçi bir şekilde gözden geçirebilirsiniz.

Gerçek bir aşk, bol bereket, huzur ve güven dolu bir yaşamın sizlerin olması dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER