Haberrtürk 04.03.2011

Başak burcu günlük yorumu (4 Mart 2011)

Astrolog İrem Su başaklara bugün, onları zorlayan ilişki sorunlarının çözüme kavuşturmalarının mümkün olabileceğini söylüyor.

Başak burcu 04 Mart 2011 yorumu

Başak burcu günlük yorumu (4 Mart 2011)

Sevgili Başaklar 4 Mart saat 22:46 da, Balık burcunda Yeniay oluşacak. Maneviyatı yükselten bu enerji sınırlarınızı zorlayan ve sizi rahatsız eden özellikle ilişki sorunlarınızı çözüme kavuşturmanız mümkün olabilir. Merhamet ve sevginin genel olarak yoğunlaştığı bugünlerde, duygularınız derinleşebilir ve bu durum ilişkinizi güçlendirici bir etki yaratabilir. Yakın ilişkilerin önem kazandığı bu etki altında, ilişkisi olmayanlar yeni bir kişiyle tanışabilir ve bu kişi sayesinde fanteziler yaşayabilirsiniz. Romantik duyguların aranızdaki paylaşımda ön planda yer alması, hayallerinizi birlikte paylaşabileceğiniz bir eş arzusu yine bu enerjinin yansımaları arasında yer almaktadır. Yeniay birey olarak kendinize özgü niteliklerinizi ifade etmeniz anlamına geldiği gibi, karşılıklı paylaşımda bulunmanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anlamanızı sağlayabilir. Bu enerji sen ve ben demek yerine bütünleşmeyi, herhangi bir sorunda birbirinizden uzaklaşmak yerine beraber çözebilmeyi destekleyicidir.

Nazik ve özverili yaklaşımlarda bulunmanızı sağlayan bu enerjiden yararlanmak için her ikinizin de yapması gereken, el ele vermek ve ortak bir noktada buluşmak için gönüllü olmaktır. İlişki sorunlarınızı çözmenizde, birbirinize kenetlenerek her türlü sorunun üstesinden gelmenizde size yardımcı olabilir. İş hayatınız, sağlığınız, imajınızla alakalı konularında da destekleyici Yeniay, hayalle gerçek arasındaki farkı iyi belirlemeniz halinde sizi rahatlatıcıdır. Beraberliği sağlam temellere oturmuş çiftler arasında romantik paylaşımı destekleyici olan Yeniay, sorunları olan çiftlerin önünü görmekte uygun çözümler bulabilmelerinde yardımcıdır. Bu çözümün nasıl gerçekleşeceği öncelikle gerçekçi düşünmenizle birebir alakalıdır. Hayallerinizi zenginleştiren Yeniay, fantezilerinizin de güçlenmesini sağlıyor. Beraberliği olmayanların yaşamlarına girecek yeni bir kişinin göstergesi olabilir. Benim size tavsiyem ideallerinizi tekrar bir hatırlayınız. Ne yolda gitmek istiyordunuz ve şu anki durumunuz nedir gözden geçiriniz. Bunu yaparken gerçekçi düşünmeyi ihmal etmeyin.

Yıldızların yaşam yolunuzu aydınlatması dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER