Habertürk 06.06.2011

Başak burcu günlük yorumu (6 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su başaklara bugün, kararsız kaldıkları konularda önceliklerini belirleyebileceklerini söylüyor. Detaylar için tıklayınız.

BAŞAK burcu 06 Haziran 2011 yorumu

Başak burcu günlük yorumu (6 Haziran 2011)

Sevgili Başaklar yeni haftamız Ay-Aslan burcu seyriyle başlıyor ve ne olursa olsun hayattan keyif almak istiyoruz. Dikkatleri üzerimize çekmek niyetindeyiz. Ancak gereksiz muhabbetler canımızı sıkabilir. Saat 06:04 itibariyle Ay-Merkür arasındaki görünüm, iş ortamında düşüncelerimizi dile getirmemiz veya genel olarak haksızlıklara dur diyebilmemiz anlamında bizi destekliyor. Öyle durumdayız ki, birileri yol göstersin fakat hakimiyeti altına almasın- Sevsin ancak karşılık beklemesin- Bizimle bağlantıda bulunsun ama çok fazla kişisel sorular sormasın istiyoruz. Onaylanmak, takdir görmek ve kafamızın içinde hayal ettiğimiz şekilde günü geçirmek niyetindeyiz.

Saat 12:36 itibariyle Ay-Satürn arasında oluşan enerji, başkalarıyla işbirliğinde bulunarak para kazanmanın yollarını öğretiyor. Kararsız kaldığınız konularda önceliklerinizi belirlemeniz gayet mümkün. Sözgelimi, yeteneklerinizi cesaretle öne sürdüğünüzde veya çıkarlarınız konusunda daha zekice hareket ettiğinizde anlıyorsunuz ki, endişelenmeye hiç gerek yok. Çünkü insan çaresiz bir varlık değil.

Saat 21:48 Ay-Güneş arasındaki olumlu enerji alışverişi, bizi güvensizliğe iten nedenleri anlamamızı ve bunlardan kurtulmamızı sağlıyor. Nedir bunlar? Aldatılmak, terk edilmek, sevgi görememek, aşağılanmak, zor durumda kalmak, birilerine muhtaç olmak gibi. Bir de bakıyoruz ki, bütün bu korkuların ardında yatan her şey dış etkenlere bağlı. Oysaki insan ne kadar güçlü bir varlık. İşte bu görünüm, insanı güvensizliğe iten korku engellerini aşması için yardımcı. Böylece geceyi daha bilinçli bir şekilde değerlendirmemiz mümkün.

Yeni hafta boyunca adım attığınız her alanda başarı sizden yana olsun. Şans dolu bir hafta dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER