Habertürk 07.06.2011

Başak burcu günlük yorumu (7 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su başaklara bugün, olayları gayet akıllıca ele alabileceklerini söylüyor. Detaylar için tıklayınız.

BAŞAK burcu 07 Haziran 2011 yorumu

Başak burcu günlük yorumu (7 Haziran 2011)

Sevgili Başaklar yeni güne adım atarken iki önemli enerji gün boyunca dikkatli olmamızı gerektiriyor. Para konusu bugün fazlasıyla önem arzediyor. Değişimde bulunmak isteyen birey, öyle bir adım atmak ister ki, çekilen tüm sıkıntılara değsin ve geleceği garanti altında olsun. İşte bu bakış açısı dürtüsel bir şekilde sizde baskı uyandırır. Ancak şartları gözden geçirmek ve bu enerjilere güvenerek değişimde bulunmamak gerekir.

Saat 18:27-22:33 arasında Ay boşlukta kalacak. Bu zaman dilimi içinde özel hayatınızla ilgili meseleler üzerinde gereğinden fazla hassas düşünebilirsiniz. Kendinize zaman ayıramamaktan şikayetçi olabilirsiniz. Kaygılanmakta kendinizce haklı olduğunuz konuları şöyle sakin bir biçimde gözden geçirmeniz halinde durumun hiç de umutsuz olmadığını anlayabilirsiniz.

Saat 22:33 sonrası burcunuzda ilerleyecek Ay, gecenin ilerleyen saatlerinde enerjinizi yükselticidir. Bu sayede olayları gayet akıllıca ele alabilirsiniz.

Saat 23:40 itibariyle Merkür-Satürn arasındaki olumlu görünüm, birkaç gün boyunca etkisini sürdürür. Bir yandan parasal ve mesleki konularda kimseye hesap vermeden işlerinizi yoluna koymak isteğinizi yoğunlaştırır diğer yandan güven içinde yaşama arzunuzu büyütür. Duygusal konularda ise heyecan, yeni insanlarla tanışmak, fikir alışverişinde bulunmak arzusu sizi fazlasıyla heyecanlandırır. Ancak yüreğinizde hala bitmemiş bir aşk hüküm sürüyorsa yeni birine güven duymanız pek kolay değildir.

İşlerinizde kolaylık, aşk hayatınızda şans sizinle olsun. Güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER