Habertürk 08.06.2011

Başak burcu günlük yorumu (8 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su başaklara bugün, mesleki konularda gerişimde bulunurken akıllıca hareket etmeleri konusunda ikaz edici etkilerin devrede olacağını söylüyor. Detaylar için tıklayınız.

BAŞAK burcu 08 Haziran 2011 yorumu

Başak burcu günlük yorumu (8 Haziran 2011)

Sevgili Başaklar, burcunuz üzerinde ilerlemekte olan Ay etkisi altında Çarşamba gününe adım atmaktasınız. Bu enerji, hedefinin ne olduğunun bilincinde ve aklına koyduğunu yapabilecek cesarete sahip kişileri en kısa yoldan isteğine kavuşmasını sağlıyor. Nasıl mı? Sezgi, yüksek gözlem gücü, akıl ve inanç. Bu unsurlar sayesinde çaresiz değilsiniz ve hayalinize kavuşmak hiç de zor değil. Yeter ki, gönülden arzulayın ve arzuladığınız şeyin peşinden koşmayı bilin. Gerisi inanın kolay.

Saat 10:03 itibariyle Ay-Pluto arasındaki görünüm, yeteneklerinizi yaratıcı biçimde kullanmanız, aradığınız desteği bulmanız yönünde sizi kuvvetlendiriyor. Ayrıca, aşk hayatınızla ilgili konularda yeni bir dönüşümü işaret ediyor. Yöneticiniz Merkür, Haziran ortasında Yengeç burcunda ilerleyecek. Bu demek oluyor ki, eskiye ait meseleler yine ön plana gelebilir.

Saat 19:31 itibariyle Ay-Merkür arasında oluşacak ikaz edici görünüm, mesleki konularda girişimde bulunurken akıllıca hareket etmemiz gerektiği yolunda bizi uyarıyor. Seçenekleri değerlendirirken her şeyin enine boyuna düşün ve ondan sonra kararını ver diyerek önlem almamızı sağlıyor.

Güneşin ışığı, yüreğinizdeki tüm sıkıntıları alıp götürsün. Güzelliklerle dolu bir gün geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Habertürk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER