Habertürk 08.03.2011

Başak burcu günlük yorumu (8 Mart 2011)

Astrolog İrem Su başaklara bugün, asıl gücün içlerinde saklı olduğunu hissedeceklerini ve cesur olacaklarını söylüyor.

Başak burcu 08 Mart 2011 yorumu

Başak burcu günlük yorumu (8 Mart 2011)

Sevgili Başaklar, Koç burcunda ilerlemesini sürdürecek Ay, hayatın içindeki her türlü olumlu veya olumsuz durumu doğal karşılayarak, güvensizliğe kapılmadan ilerlemeniz anlamında destekleyicidir. Size cesaret aşılar ve asıl gücün sizin içinizde saklı olduğunu söyler.

Saat 17:24 de, Ay-Kuzey düğümle olumlu bir görünüm yaptığında, ön yargılı düşünmek yerine esnek bir bakış açısı altında hareket etmeniz kolaylaşır. Güven duygunuz yükselir. Dünyayı anlamak, yeni bir şeyler denemek, özgür olmak ruhsal açıdan mümkün hale gelir.

Saat 18:03-19:52 arasında Ay boşlukta olacağından, yarım kalan işlerin tamamlanması, rutine ayak uydurulması, eksiklerin tamamlanması, eski konuların sonuca bağlanması açısından olumlu gözükmektedir. Banka ödemeleri veya başvuruları, maddi destek arayışlarınızla ilgili mevzularda ise, işlerinizin düzgün bir seyirde ilerlemesi pek kolay olmayabilir.

Saat 19:52 sonrası Boğa burcunda ilerlemeye başlayacak Ay, fikirlerinizi ifade ediş tarzınızdan davranışlarınıza kadar belli bir sükunetin oluşmasında yardımcınızdır. Sizi bir şeyler rahatsız ediyor olsa dahi bunları mantıklı bir şekilde ele almanız kolaylaşır. Saat 23:42 itibariyle Ay-Chiron arasındaki görünüm, iş hayatı, sağlık, başkalarına yardımcı olma ve sorunlarınızı çözebilme anlamında rahatlatıcıdır. Ancak benim tavsiyem negatif etki yaratabilecek her şeyden uzak durmanızdır. Çünkü günün yorgunluğu halsizlik hissi yaratabilir. Ilık bir duş alarak uyumak gevşemenizi sağlar.

Tüm Dünya Kadınlarının bu özel ve anlamlı gününü yürekten sevgilerimle kutluyorum.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER