Habertürk 09.06.2011

Başak burcu günlük yorumu (9 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su başaklara bugün, hangi hedefler üzerinde kilitlenmeleri gerektiğini iyi belirlemelerini tavsiye ediyor. Detaylar için tıklayınız.

BAŞAK burcu 09 Haziran 2011 yorumu

Başak burcu günlük yorumu (9 Haziran 2011)

Sevgili Başaklar, 9 Haziran-4 Temmuz tarihleri arasında İkizler burcunda ilerleyecek Venüs, mesleki konularda geleceğiniz adına yeni girişimlerde bulunmak için güçlü insanlarla ilişki içinde olmanızı ve becerikli olduğunuz alanlarda bugüne dek edindiğiniz tecrübeleri göstermeniz anlamındadır. Kimi zaman kafanızda iki seçenek, kararsızlık ve bu kararsızlığın yarattığı sıkıntılar oluşabilir. Fakat ne olursa olsun Venüs hayatın lüksü ve zevkidir. Geçtiği yaşam alanı toplumsal hayatınızla birebir alakalı olduğundan sizlerin de kariyerinizle ilgili konularda sosyal ilişkilerinize önem vermeniz gerektiğinin işaretidir. Örneğin bu süreçte ihtisas alanınız olan konularda her türlü seminer, sosyal faaliyet, bilişim, internet dünyasıyla alakalı teknolojilerden yararlanmaya çalışmalı, kendinizi işinizle alakalı alanlarda göstermeli, bağlantılar içinde olmalı, tanıştığınız insanlarla bu bağı sürdürmelisiniz.

Tarafsız bir şekilde hareket ederek, mantıklı bir şekilde düşünerek bilginizi ifade etmeniz sizin açınızdan son derece etkili olabilir. Tabii ki bir başak için düzen son derece önemlidir. O bir işletmenin beyni olduğundan, kimi zaman karşısına fırsatlar çıksa bile bulunduğu alanı tercih edebilir. Bu tercih ise kimi zaman, onun bulunduğu konumda ikinci kişi olarak kalmasına neden olur. Benim tavsiyem ise, eğer buna benzer bir sorun nedeniyle yıllardır bir atakta bulunamıyor ve hep aynı kadronun içinde asgari bir ücretle görevinizi sürdürüyor ve zor şartlar altında yaşamak zorunda kalıyorsanız, karşınıza iyi bir fırsat çıkarsa, olumlu bir teklifle karşılaşırsanız bunun size getirilerini ve geleceğiniz adına artılarını göz önüne alarak kabul ediniz. Sosyal ilişkilerinizi güçlü tutmalı, ben buradayım diyebilmelisiniz. Şimdi gelelim dikkat edeceğiniz tarihlere: 10, 14, 28 Haziran. Bu tarihlerde yukarıdaki hususları göz önüne alarak tedbirli olunuz. Parayla olan ilişkinizde becerikliliğin söz konusu olduğu bu dönemde, diğer insanlarla olan ilişkinizde akıllı hareket edebildiğiniz oranda, çıkarlarınızı koruyabilirsiniz. Yani kiminle konuşmanız, ilişkide bulunmanız, hangi hedef üzerinde kitlenmeniz gerektiğini iyi tespit etmelisiniz. İşte bu tespit, size artı kazanç getirebilir.

Not: Venüs-İkizler burcu seyri hakkındaki daha geniş bilgiyi, Haziran aylık yorumunuzda bulabilirsiniz. Fırsat bulduğunuzda gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum.

Venüs döneminin size arzuladığınız aşkı yaşatması ve mutlu olmanız dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER