@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 22.02.2016

22-28 Şubat haftasının astrolojik yorumu

Bu hafta işleri toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek ve şifa çalışmaları için çok uygun. Zeynep Süzmen Şen'in burç yorumları Pudra.com'da.

22 Şubat Pazartesi burç yorumu

Haftaya eğlencemizi, mutluluğumuzu ön plana almak ve sadece bizi rahat ve canlı hissettirecek şeylerle ilgilenmek isteyerek başlıyoruz. Sanat, aşk, hobiler ve çocuklar bugün önceliklerimiz olabilir. Ancak saat 13.25’e kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmadığından önemli ve geleceğe yönelik adımlar atmamak daha uygun olabilir. Saat 13.25’te başlayan 2,5 günlük süreç ise işleri toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek için oldukça uygun olacak. Gün boyunca Dolunay’a doğru gidiyor olmanın gerginliğini hissetmemiz mümkün. Saat 20.19’da Dolunay gerçekleşecek. Her Dolunay aslında Yeniay’dan beri atılan tohumların yeşerdiği, belirsiz konuların sonuca ulaştığı ve netleştiği, her şeyin görünür olduğu yüzleşme zamanlarıdır. Buradaki karşıtlık, bir gerginlik olduğu kadar farkındalık anlamı da taşır ve önümüzdeki 15 gün boyunca bu temalar etkilerini gösterebilir. Balık-Başak Dolunayı ise en önemli şifa zamanlarından biri. Bu Dolunay detaylarla büyük resim arasında kalmamıza, her şeyi mükemmelleştirmeye çalışmakla olduğu gibi kabul etme arasında bocalamamıza sebep olduğu kadar, özellikle bedeni ve ruhu şifalandırmak için çalışma yapmaya da çok uygun. Bu süreçte ilham gücümüzü işimize odaklayabilir, ruhsal çalışmalardan edindiklerimizi ne derece pratiğe dökebildiğimizi görme fırsatına da kavuşabiliriz.

22-28 Şubat haftasının astrolojik yorumu
 

23 Şubat Salı burç yorumu

Bugün de işleri toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek için oldukça uygun bir gün olacak. Sabah saatlerinde her ne kadar ilham gücü, empati ve fedakarlığımız yüksek olsa da, belirsizlikler yaşanması ile biz de aşırı hassas ve karmaşa halinde hissedebiliriz. Bu saatlerde dikkat gerektiren işlerle ilgilenmek veya geleceğe yönelik kritik bir adım atmak yerine manevi tarafınızı besleyecek çalışmalar yapmanızı ve sanatla ilgilenmenizi tavsiye ederim. Akşama doğru ise duygusal olarak biraz zorlanmaya başlayabiliriz. Özellikle otorite figürleri ve zorunluluklar özgürlüğümüzü kısıtlanmış hissettirebileceğinden bu saatlerde biraz kabuğumuzda kalmamız ve koşulları fazla zorlamamamızda fayda olabilir. Neyse ki gece saatlerinde bizim için önemli olan kişilerden destek görmek kendimizi daha güçlü hissetmemizi sağlayabilir. Bugün endişelerimizle yüzleşmek ve onları şifaya dönüştürmek için oldukça uygun bir gün olabilir.
 

24 Şubat Çarşamba burç yorumu

Bugün de işleri toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek için çok uygun bir gün olabilir. Sabah saatlerinde geçmişle yüzleşebilir ve geleceğe yönelik önemli bazı kararlar alabiliriz. Sonrasındaysa aradığımız destekleri bulmak daha da motivasyonumuzu artırabilir, kendimizi enerjik ve güçlü hissedebilir ve hedeflerimize yürüyebiliriz. Öte yandan saat 16.23’ten sonra kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, her ne kadar enerjimiz çok yüksek olsa da, bu saatleri önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmek yerine temizlik, dosyalama, düzenleme, fazla eşyaları evden çıkarma gibi işlerle geçirmekte fayda olabilir.
 

25 Şubat Perşembe burç yorumu

Saat 00.42’de başlayacak 2,5 günlük süreçle beraber ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. Gerçekten de gün boyunca aradıklarımızı bulabilir, ilişkilerimizde uyum ve denge hissedebilir, sanatla, estetikle, güzellikle ilgili konularla ilgilenerek oldukça romantik ve keyifli bir gün ve gece geçirebiliriz. Fikirlerimize destek bulabileceğimiz ve kolayca uzlaşı sağlayabileceğimiz perşembe günü, gerek önemli işlerimizi halletmek, gerek yeni ortaklıklar kurmak, gerekse sadece keyifli bir gün geçirmek için tercih edilebileceğiniz, haftanın en olumlu etkiler taşıyan günü olacak. Tadını çıkarın!
 

26 Şubat Cuma burç yorumu

Bugün de ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. Sabahın erken saatlerinde başta iş konuları olmak üzere aradığımız destekleri bulmak kendimizi güvende hissettirebilir. Sonrasında duygusal olarak zorlanabilir, baskı hislerine karşı koymaya çabalayabiliriz. Neyse ki arkasından kendimizi rahatça ifade edebilmemizle uzlaşı mümkün hale gelebilir. Öğleden sonra ise ani olaylar, sürprizler ve şoklarla yüzleşmek durumunda kalabiliriz. Kısacası günün ilk yarısı oldukça inişli çıkışlı geçebilir. Saat 13.19’dan sonra ise gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, önemli ve geleceğe yönelik işler ile ilgilenmek yerine astrolojik olarak elimizdeki işleri tamamlamamızda fayda var. 
 

27 Şubat Cumartesi burç yorumu

Günün ilk yarısında ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön planda olacak ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. Ancak saat 13.27’ye kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmek yerine elimizdeki işleri tamamlamamızda fayda var. Saat 13.27’de başlayacak 2,5 günlük süreçte duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olacak. Bugünlerde hırslarımız ve tutkularımız daha fazla ön plana çıkarken finansal konularda, özellikle de borç-alacak ile ilgili sorunlarda bazı gelişmeler de söz konusu olabilir. Zihinsel yaratıcılığın yüksek olduğu ve bu yüzden ilginç fikirlerin ortaya çıkabileceği bir gün olabilir.
 

28 Şubat Pazar burç yorumu

Bugün de duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olacak. Hırslarımız ve tutkularımız daha fazla ön plana çıkarken finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili sorunlarda bazı gelişmeler de söz konusu olabilir. Sabahın erken saatlerinde hayatımızdan memnuniyetimiz ve özgüvenimiz yüksek olabilir ve kendimizi çok daha rahat hissedebiliriz. Bu saatlerde ilham gücümüz yükselirken kendimizi romantik ve fedakar da hissedebiliriz. Ancak akşamüstü saatlerinde kendi ihtiyaç ve isteklerimizle ilişkinin gerektirdikleri arasında denge kurmak zor gelebilir ve uzlaşmakta zorlanabiliriz. Neyse ki gece yarısına doğru bizim için önemli olan kişilerden destek görmek kendimizi çok daha güçlü hissetmemizi sağlayabilir. Bugün gün boyunca duyguların akışında çok büyük bir rahatlık olacağını, sevgiyi paylaşmanın ve empati kurmanın çok kolay olacağını, sezgiler ve ilham gücünün ön plana çıkacağını, fedakarlık ve maneviyatın yükseleceğini söyleyebiliriz. Karmaşa, belirsizlik ve dağınıklıklar olabileceğinden dikkat gerektiren işlerle ilgilenmemenizi tavsiye ederim. Ruhsal çalışmalar ve sanatla ilgilenmek, su kenarında zaman geçirmek içinse çok uygun bir gün.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER