@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 07.03.2016

7 - 13 Mart haftasının astrolojik yorumu

Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in burç yorumları Pudra.com'da.

7 Mart Pazartesi  burç yorumu

Haftanın ilk gününde idealist tarafımız ön planda olacak. Otoritelere ve kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için de oldukça uygun bir gün olabilir. Sabah saatlerinde ilişkilerimizde uyum ve denge hissedebiliriz. Sanatla, estetikle, güzellikle ilgili konulara çekim duyduğumuz, oldukça romantik ve keyifli saatler geçirebiliriz. Saat 10.47’den 21.09’a kadar gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından yeni bir adım atmak yerine sadece eldeki işleri tamamlamak daha mantıklı olacaktır. Saat 21.09’da başlayacak 2,5 günlük döngüde oldukça naif, hassas, sezgisel, duyarlı ve biraz da karmaşa içinde hissetsek de ilham gücümüz oldukça yüksek olabilir. Öte yandan akşam saatlerinde hırsımızın fazlasıyla yükselmesiyle rekabete ve mücadeleye çok açık hale gelebiliriz ve uzlaşmakta zorlanabiliriz. Bugün güçlü kişilerden destek bulmak ise daha kolay olabilir. 

7 - 13 Mart haftasının astrolojik yorumu
 

8 Mart Salı burç yorumu

Salı günü de oldukça naif, hassas, sezgisel, duyarlı ve biraz da karmaşa içinde hissetsek de ilham gücümüz oldukça yüksek olabilir. Sabahın erken saatlerinde duygularımızı daha rahat şekilde ifade etmemiz mümkün olabilir. Öğlene doğru belirsizlik ve karmaşa yükselebileceğinden kesinlikle dikkat gerektiren işler yapmamanızı tavsiye ederim. Romantizm ise oldukça yüksek olabilir. Öte yandan günün ikinci yarısında bizi kısıtlanmış hissettiren sorumluluklarla veya otorite figürleriyle yüzleşmemiz gerekebileceğinden bu saatlerde koşulları zorlamamakta fayda olacak. Ayın kapanan döngüsü de bugün içe çekilerek geçmekte olan ayın muhasebesini yapmamızın daha uygun olacağını sembolize ediyor. Ayrıca gün boyunca abartılara kaçma, özellikle aşırı yeme içme eğilimine dikkat etmekte fayda olacaktır.


9 Mart Çarşamba burç yorumu

Bugün de kendimizi çok daha naif, hassas, sezgisel, duyarlı ve biraz da karmaşa içinde hissedebiliriz. İlham gücümüz çok yüksek olacağından bugün manevi tarafımızı beslemek, ruhsal çalışmalar yapmak veya sanatla ilgilenmek çok uygun olabilir. Saat 03.54’te Balık Burcu’ndaki Yeniay’a Güneş Tutulması eşlik edecek. Balık Burcu Yeniayı ruhsal açılımların, aşkın duygu ve algıların, ilahı aşkın, akışın, teslimiyetin, merhametin, birlik duygusunun zamanıdır ve sınırları ortadan kaldırır. Bu sırada bazı konular kaos içinde olabilir. Güneş Tutulması tüm bu temaların daha da güçlü hissedilmesine sebep olacak ve mutlaka çok kadersel olayların patlak vermesinde tetikleyici olacak. Tutulmanın haritamıza etkisini anlamak ve bu yüksek enerjiyle yeni başlangıç yapabileceğimiz konular üzerine meditasyon yapmak için Çarşamba günü Dönence’de buluşuyoruz. 

Tutulmanın arından saat 21.41’e kadar gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından yeni bir adım atmamak ve eldeki işleri tamamlamak daha mantıklı olacaktır. Saat 21.41’de başlayacak 2,5 günlük yeni sürece göre enerjimiz ve mücadele gücümüz artabilir ve böylece çok daha canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz. Gece yarısına kadar motivasyonumuz oldukça yüksek olabilir ve hedeflerimize yürüyor olmak kendimizi güçlü hissetmemizi sağlayabilir.


10 Mart Perşembe burç yorumu

Bugün de enerjimiz ve mücadele gücümüz artarken çok daha canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz. Gün boyunca önemli kişilerden aldığımız destekler işleri yoluna sokarken kendimizi güvende hissetmemizi sağlayabilir. Gece yarısına doğru ise duygusal olarak baskı altında hissetmeye başlamamız mümkün.


11 Mart Cuma burç yorumu

Gece yarısından itibaren ve sabahın çok erken saatlerinde duygusal olarak baskı altında hissetmemiz mümkün. Güç savaşlarına girmeye eğilim gösterirken uzlaşıya gitmemiz pek mümkün olmayabilir. Sonrasında da ani olaylara, sürprizlere ve şoklara karşı oldukça esnek olmamız gerekebilir. Günün ikinci yarısından itibaren ise rahatlamaya, ilişkilerimizde uyum ve denge hissetmeye başlayacağız. Sanatla, estetikle, güzellikle ilgili konulara çekim duyduğumuz, oldukça romantik ve keyifli saatler geçirebiliriz. Sadece saat 20.24 ile 21.44 arasında gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından yeni bir adım atmamak daha mantıklı olacaktır. Saat 21.44’te başlayacak 2,5 günlük döngüde ise huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana alabiliriz. Bugün en büyük endişelerimizle yüzleşebilir ve böylece şifalanma şansına kavuşabiliriz.Öte yandan gün boyunca iletişim gezegeninin durumu zihinsel faaliyetler, dikkat gerektiren işler, önemli karar ve anlaşmalardan uzak durarak yaratıcı işlerle veya ruhsal çalışmalarla ilgilenmemizin daha uygun olacağını sembolize ediyor.
 

12 Mart Cumartesi burç yorumu

Bugün de huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana alabiliriz. Sabah saatlerinde daha da sakin olabilir, yumuşayabilir, daha hoşgörülü ve fedakar hissedebilir ve ilham gücümüzü kullanabiliriz. Öğleden sonra ise duygularımızı daha rahat şekilde ifade etmemiz, destek bulmamız ve keyifli sohbetler içinde olmamız mümkün. Bugün geçmişimizle ilgili konular karşımıza çıkabilir ve bu yüzleşme geleceğe yönelmemizi zorlaştırabilir. Bugün ayrıca ilişkiler, ortaklıklar, sanat ve para sembolü olan Venüs 5 Nisan’a kadar kalacağı yeni konuma geliyor. Bu konumda güçlü çalışan ve tüm bu konularda daha fazla empati, anlayış, zarafet ve uyum getiren ve böylece çok daha yüksek bir potansiyel vaat eden Venüs’ü en iyi şekilde değerlendirmenizi dilerim!
 

13 Mart Pazar burç yorumu

Bugün de huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana alabiliriz. Gece yarısından itibaren bizim için önemli kişilerden aldığımız destekler kendimizi güçlü ve şanslı hissetmemizi sağlayabilir. Sabah saatlerindeyse kadersel kararlar alınarak geleceğe yönelik planlar yapılabilir. Kendimizden ve hayatımızdan memnuniyetimiz de bu saatlerde oldukça yüksek olabilir. Öte yandan saat 11.47 ile 23.04 arasında gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından yeni bir adım atmamak ve eldeki işleri tamamlamak daha mantıklı olacaktır. Saat 23.04’te başlayan süreçte ise zihinsel ve fiziksel olarak hareket arayışı içinde olabilir, iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER