@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 26.12.2015

2016'da Koç burcunu neler bekliyor?

Koç burcunun yönetici gezegeni Mars sınırların dışına çıkıyor ve Koçlara hayatının aşkını getiriyor. 2016 yılında Koç burcunu neler beklediği Pudra.com'da.

Koç burcunun yönetici gezegeni Mars 2016'da hapsedilemez bir hareket halinde astrolojik evlerinizde zikzaklar çizecek. Özellikle kişisel gelişiminize, aşk, evlilik ve felsefi konularla ilgili evlerinize ilgi gösterecek. Mars yıla birebir samimi ilişkilerin evinde başlayacak böylece çevrenizdeki insanlardan destek alacaksınız. Yılın ilk sekiz ayında Mars ilişki evinizde dolaşacak, ara sıra da felsefi düşünme evinize uğrayacak. Neptün, Marsın sessiz partneridir, hayatınıza spiritüel bir enerji katar,"her şey olacağına varır" tarzı bir kabulleniş getirir. Jüpiter ise iş evinizde yer alacak ve bulunduğu pozisyon size bir amaç peşinde ilerlemek için güç verecek. Bu amaç daha iyi iş koşulları ya da daha yüksek maaşlı yeni bir iş olabilir. Bu ev sizin sağlığınızla da ilgilenen ev olduğu için Jüpiter size enerji ve fiziksel güç de sağlayacak. Eylülde şanslı yıldızınız evlilik evine girecek ve evliliğinizde ya da ilişkinizde çiçekler açacak. Eğer yalnızsanız üzülmeyin, bu yıldız sizin için özel olan insanı sahneye çıkarmasıyla bilinir.



2016'da koç burcunu neler bekliyor?
Aşk Hayatı

Mars hiçbir zaman iyi bir takım arkadaşı olmadı bu yılsa tam bir yalnız kovboy ancak şehvet, aşk ve romantizm arayışında. İlişkisi olan Koç burçları bu yıl gözlerini seksi ve tehlikeli bir yasak ilişkiye dikebilir. Eğer yalnızsanız, kendinizi şanslı hissedebilirsiniz. Çünkü yönetici gezegeniniz sınırlarının dışına çıktı ve her şeyin muhtemel olduğuna inanıyor.

Mart'ta 2 tane tutulma yaşanacak ve sizin için önemli bir ay olacak. Birincisi 8 Mart'ta Balık 
burcunda gerçekleşecek ve Neptün tarafından yönetilecek Güneş Tutulması. Duyguların kalıcı olup olmayacağını bilemeyiz ama kesin olan bir şey varsa bunun büyüleyici olacağı ve ömrünüz boyunca hatırınızda kalacağı. İkinci tutulma ise 23 Mart'ta Terazi burcunda gerçekleşecek Ay Tutulması. Bu dönemde unutulmuş bir hayalin ya da eski bir hikayenin içine dalabilirsiniz. Tutulmadan gelecek enerji 6 ay boyunca devam edecek. .

Jüpiter gezegenlerin en büyüğüdür ve iş hayatınızı temsil eder. Aynı zamanda bir hayalinizi gerçekleştirmeniz için yardımcı olabilir. Bu hayal sizin için özel birini bulmanız da olabilir. Bu sene yönetici gezegeninizi savaşçı Mars kavgacı değil de sevimli olacak ve eski dostu Venüs'ün de yardımını alacak.

İlişkiler sizin hayatınızda öncelikli sırada olmadığı için Venüs sekizinci eve girdiğinde siz oyuncu Koç ciddileşeceksiniz. 16 Eylül'de Ay Tutulması sırasında ve Ekim ortasında Venüs cazibe açısına girdiğinde aradığınız ilişkiye başlayabilirsiniz. Yıl sonu yaklaştığında içten içe arzuladığının ilişkiye kavuştuğunuzu hissetmeye başlayacaksınız ve bu mutluluk çekiciliğinizi de artıracak.


Kariyer

İyi haber: Satürn, kaderin mimarı, sizi hızlıca kariyer yönüne doğru çekiyor. Satürn tepe noktasının hemen yanında ve önümüzdeki iki yıl boyunca kariyeriniz için harcadığınız çabanın faydalarını görmeyi bekleyebilirsiniz. Kuralları öğrenseniz iyi olur, üstleriniz yeteneklerinizin farkında ve siz hayat oyununu daha iyi bir şekilde oynamaya konsantre olmuş durumdasınız.

Yönetici gezegeniniz Mars dokuzuncu evde ve yıl boyunca sınırlarının dışında olacak. Bu agresif modda olacağı anlamına gelmiyor ama eskisinden daha fazla sınırlarının dışında düşüneceği kesin. Satürn de çizgiyi geçecek ve bu iki mücadeleci yıldız bir tür yarış içinde olacak. Ağustosun sonlarına doğru birleşecekler ve birbirleriyle yarışacaklar ya da birbirlerini yavaşlatmaya çalışacaklar. Satürn istikrarlıdır. Mars kimi zaman kestirme yolları denese de yolda kalır. Mart'taki Güneş tutulmasıyla beraber kariyerinizdeki ilerlemeniz de hızlanacaktır.

Sizin gibi sabırsızlar bile dünyada bir iz bırakmak istediklerinde ne yapmak zorunda olduklarını bilir ve yarışmayı seven Koçlar tam olarak bunu ister. Şimdi ve sonraki yıllar boyunca, istikrarlı Plüton kariyer evi olarak bilinen onuncu evde duracak. Uzun vadeli düşündüğünüzde bu irade sahibi yıldız ulaşmak istediğiniz başarının senaryosunun size enerji ve güç veren başkahramanı olacak.



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER