duygu bay astrolog foto
Duygu Bay
21.06.2024
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz.

22 Haziran Oğlak dolunayında parolamız sorumluluk ve şefkat

22 Haziran'da kuvvetli bir sorumluluk temasıyla Oğlak dolunayı gerçekleşiyor. Bu dolunay ilişkilerimizle ilgili sakladığımız duygulara ışık tutacak.

22 Haziran'da 1 derece Oğlak burcunda bir dolunay gerçekleşecek. Sorumluluk temasının çok kuvvetli olduğu Oğlak dolunayı ilişkilerimizle ilgili karanlığa hapsettiğimiz duygularımıza ışık tutarak çözüm için bizi zorlayacak veya destekleyecek.

22 Haziran 2024 Oğlak Dolunayı: Parolamız sorumluluk ve şefkat
 
Ay, Oğlak burcunda olduğunda kişi; duygularıyla mantığı arasına keskin bir çizgi çeker ve çoğu zaman duygularına karşı tutumu çok katıdır, onlara tanıdık olmayan ve acilen kurtulması gereken bir yük gibi bakar. Çeşitli davranışlarla bu duyguları yok sayarak veya bastırarak kendini yorduğuyla kalır çünkü hayat ona, bu duyguların hala orada olduğunu, bir yere gitmediğini ısrarla gösterecektir.
 
ŞEFKATLİ OLMAK ZORUNDAYIZ!
 
22 Haziran’da gerçekleşecek Oğlak dolunayı ile bastırdığımız, yok saydığımız, başka şekillerde veya çok sert bir şekilde ifade ettiğimiz duygularımızı görüp anlamlandırabileceğiz. Ruhsal yaralanmadan korktuğumuz veya çok iyi bildiğimiz mantık denizinin güvenli sularında yüzmeye devam etmek için ürettiğimiz katı düşüncelerin ve kendimizi hırpaladığımız durumların farkına varacağız.
 
Oğlak burcundaki Ay’ın tam karşısında duran Yengeç burcundaki Güneş, Venüs ve Merkür, kendimize karşı şefkatli olmanız gerektiğini söylüyor. Duyguyu kestirip attığımızda, öfkeyle karşılık verdiğimizde, kendimizi haklı çıkaracak bir neden ürettiğimizde, çok çalışıp başarılarımıza yenilerini eklediğimizde ruhumuza bir gün büyük bir yıkım getirebilecek bir yara açıyoruz.
 
İKİLİ İLİŞKİLER GÜNDEMDE!
 
Oğlak burcunun yöneticisi Satürn, “karmanın lordu” ve “eli maşalı öğretmen” olarak bilinir. Duygularımızı ve karanlık tarafımızı temsil eden Ay ile Oğlak burcu buluştuğunda mantığımızın duygularımıza hükmettiği konular açığa çıkar ve karmanın lordu görevde olduğunda hiçbir sınav verilmeden geçilmez, sen dersini almadan bırakmaz.

Oğlak burcunda dolunay gerçekleşirken; Yengeç burcundaki Venüs ve Merkür’ün müdahalesi ile özellikle ikili ilişkilerle ilgili üstünü örttüğümüz, konuşmadığımız, bütünlemeye kaldığımız konular gündemimiz olacaktır. Oğlak ve Yengeç sahnede olduğunda elbette ilişkilerimiz özelinde ebeveynlerden ve aile karmamızdan kaynaklı sorunlarımızla yüzleşebiliriz.
 
22 HAZİRAN DOLUNAYININ PAROLASI: ŞEVKAT VE SORUMLULUK
 
Bu dolunayın parolası “şefkat ve sorumluluk” olacak. Davranışlarımızın sorumluluğunu alırken önce kendimize, sonra çevremize ve dünyamıza karşı yeterince şefkatli olmadığımız durumları fark etmek, bunlarda üzerimize düşen sorumluluğu kabul edip şefkatli bir anne -yuvayı yapan dişi kuş- gibi yapıcı bir tavırla çözüme kavuşturmak zorundayız.

SİZİ BESLEYİP BÜYÜTECEK KİŞİ YİNE SİZSİNİZ!

Her zaman söylediğimiz gibi dolunaylar farkındalıklar, tamamlanmalar, bitişler ve başlangıçlar getirir. 22 Haziran Oğlak dolunayı ile hiç beklemediğiniz bir hızla büyüyüp olgunlaşabilir, geçmiş hesapları kapatıp önünüze bakabilir, bakış açınızın genişlediğini hissedebilirsiniz.

Artık sizi besleyip büyütecek kişi sizsiniz. İlişkilerinizdeki asıl kimliğinize, toplumdaki gerçek yerinize kavuşmak için hangi besinin ruhunuzda eksik olduğunu bulacak ve o besini şefkatle alacaksınız.
 
BU DOLUNAY EN ÇOK KİMLERİ ETKİLEYECEK?

22 Haziran 2024 Oğlak Dolunayı, Oğlak ve Yengeç burçları başta olmak üzere; öncü burçların (Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak) 1 derece civarında gezegenleri olanları, o gezegenlerin bulunduğu evin konuları üzerinden etkileyecektir.
 
Sevgi ve ışıkla...


 
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER