duygu bay astrolog foto
Duygu Bay
06.05.2024
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz.

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı: Ani ve kadersel başlangıçlar

8 Mayıs'ta gerçekleşecek Boğa burcu yeniayı, özellikle ilişkiler ve para gibi Venüsyen konularda ani ve kadersel başlangıçların habercisi

8 Mayıs 2024 Çarşamba günü Boğa burcunun 18 derecesinde bir Boğa yeniayı gerçekleşecek. Uranüs etkili bu Boğa yeniayı, özellikle ilişkiler ve para gibi Venüsyen konularda ani ve kadersel başlangıçların habercisi...

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı: Ani ve kadersel başlangıçlar

Ay Boğa burcundayken temel ihtiyacımız hem duygusal hem de maddi güven ve istikrarı sağlamaktır. Sabit Boğa burcu, değişikliği ve kaotik durumları sevmemekle birlikte, iç huzuru için bir inançtan ziyade beş duyuyla algılayabildiği türde bir güven ve istikrar arar. Ancak 8 Mayıs Boğa yeniayında, Ay ve Güneş’e Boğa burcunda Uranüs, Jüpiter ve Venüs de eşlik ederken bu stabilitenin pek de mümkün olabileceğini söyleyemeyiz.

GÜVEN KAVRAMIMIZ DEĞİŞİYOR

Boğa burcundaki Ay ve Güneş öyle ya da böyle, hayattan keyif almaya yönelik kurduğu huzur ve güven ortamının, başka bir deyişle dört başı mamur konfor alanının, yaşayan bir sistemde ve sürekli değişen bir dünyada sürdürülebilir bir şey olmadığını öğrenmek zorundadır.

SPONTAN GELİŞMELERE AYAK UYDURUN

Bir süredir ani ve beklenmedik hareketlerin gezegeni Uranüs’ün Boğa burcunda seyretmesiyle değişen “güven” kavramı, ilişki modelleri ve para piyasaları aslında bize değişmeyen tek şeyin değişim olduğunu ve insan olmanın temel koşullarından birinin adaptasyon olduğunu anlatıyordu. Uranüs kavuşumlu bu Boğa yeniayının da en önemli teması spontanlık olacak.

ANİ VE KADERSEL BİTİŞLER VE BAŞLANGIÇLAR BİZİ BEKLİYOR

Bardağın dolu tarafından bakmak gerekirse; Boğa yeniayının bize sunacağı ani ve kadersel diyebileceğimiz bitiş ve başlangıçlar yeni potansiyelleri görmemizi sağlayabilir. Çünkü sabit burçların değişime direnen inatçı tavrı kişiyi, bu potansiyellere karşı körleştirebiliyor. Bunlar yeni fırsatlar, yeni ortamlar, yeni ilişkiler olabileceği gibi kişinin kendi değerini ve yapabileceklerini, evrende olasılıkların sınırsız olduğunu anlayabileceği durumlar da olabilir.

BOĞA YENİAYINDA FIRSAT VAR

Eğer siz bu fırsatları, kişileri, olasılıkları göremiyorsanız Boğa yeniayı tabiri caizse gözünüze sokacak. Unutmayın ki sabit burçlar değişim konusunda fazla zorlandıkları ve değişimden kaçtıkları için, en büyük sınav alanları bu değişimleri yapmak zorunda bırakılmalarıdır. Siz duvarlarınızı yıkmazsanız evren sizin için yıkacaktır.

MADDİ VE MANEVİ ANLAMDA YAPILANACAKSINIZ

Boğa burcu aynı zamanda maddi ve manevi değerlerinizi yaratmakla ilgilidir. Boğa burcunun yöneticisi Venüs, sizden kendi değerinizi bilip bu ölçüde maddi ve manevi yapılanmanızı ister. Bu yeniayda, Venüs’ün de Boğa burcunda olması öz değerinizi fark etmenizi gerektirecek olaylar yaşamanıza neden olabilir. Ancak yeniaylar başlangıç yapmak için en iyi zamanlardır; siz de bunu bir fırsat bilerek değerinizi dünyaya ilan etmeye başlayabilirsiniz.

ÖZÜNÜZDE HUZUR VAR

Hayatta en istikrarlı şey özünüzdür; en çok ona güvenebilir, en büyük huzuru onda bulabilirsiniz. Egonuz, inançlarınız, yaşam biçiminiz ve dünyanız sürekli değişip gelişirken “sabit” kalan tek şey özünüz olacaktır. Huzur, stabilite, güven, denge, istikrar, ne ararsanız özünüzde bulacaksınız.

BU YENİAYDA HAREKETE GEÇMEKTEN KORMAYIN!

Hazır Mars, KAD ve Merkür Koç burcunda seyrediyorken kendinizi ifade etmekten, başlangıçlar yapmaktan ve kendinizi gerçekleştirmek üzere harekete geçmekten geri durmayın. Yeteneklerinize, ortaya koyduklarınıza önce siz inanın ve taleplerinizi dile getirmekten sakınmayın. İnanın ki siz bunları yaptığınızda değerinizin karşılığını fazlasıyla alabilecek, gerçek huzur ve güveni işte o zaman hissedebileceksiniz.

BOĞA YENİAYINDAN EN ÇOK HANGİ BURÇLAR ETKİLENECEK?

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı en çok sabit burçları (Boğa, Aslan, Akrep, Kova) ve burçların 18 derece civarında gezegenleri olanları etkileyecek.


 
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER