› 
 › 
pudra.com 16.03.2011

Yeni trend: Cipriani’nin I SPIRIT Vodka’sı

Bir kez olsun elinizde I SPIRIT Vodka ile İstanbul gecelerinde boy göstermediyseniz, üzgünüz ama out kalmak üzeresiniz!



I SPIRIT Vodka tam bir İtalyan. Zarif, stil sahibi ve baştan çıkarıcı! Yaratıcısı ise dünyaca ünlü Harry’s Bar’ın ve Cipriani restoranlarının sahibi Arrigo Cipriani ve ekibi. İtalyan sosyetesinin başlattığı ve ardından tüm dünyaya yayılan I SPIRIT Vodka fırtınası, İstanbul gecelerinde de son derece sert esiyor.

Bir kez olsun elinizde I SPIRIT Vodka ile İstanbul gecelerinde boy göstermediyseniz, üzgünüz ama out kalmak üzeresiniz! I SPIRIT Vodka, önce İtalyan sosyetesinin vazgeçilmezi oldu, ardından hızla tüm dünyanın eğlence başkentlerine yayıldı. İstanbul da tabii ki bu yeni ‘trend’den payına düşeni aldı.

Eğlence dünyasının başarılı isimlerinin imzasını taşıyor
Kimse bu başarıya şaşırmıyor çünkü I SPIRIT Vodka’nın altında dünyaca ünlü Harry’s Bar’ın ve İstanbul, Levent’te de şubesi bulunan Cipriani restoranlarının sahibi Arrigo Cipriani’nin imzası bulunuyor. Cipriani ve İtalya’nın en tanınmış işadamlarından Lapo Elkann’ın yanı sıra şarap dünyasının önde gelen isimleri Marco Fantinel ve Francesco Cosulich tarafından hayata geçirilen I SPIRIT Vodka, çok kısa bir sürede dünyanın seçkin kulüplerinin en çok tercih ettiği votka markalarından biri haline geldi. Tarifi eski, vizyonu ölümsüz, tarzı ise avangart olan I SPIRIT Vodka’nın her bir damlası değerli, saf ve berrak…

Bunu biliyor muydunuz?
Her ne kadar Rusya ile özdeşleşmiş olsa da, votkanın kökeni aslında İtalya’ya dayanıyor. Tarihte ilk kez İtalya’da damıtılmış olan votkanın dikkat çekici bir öyküsü de var. Günümüzde eğlence hayatının vazgeçilmez içkisi olan votka, 11–12. yüzyıllarda, iksir taşını bulmak için beyaz şarabı damıtarak üzüm alkolünü elde eden İtalyan simyacılar tarafından keşfedildi. İtalyan simyacılar bu keşfi yaptıklarında beyaz şarabın “ruhuna” ulaştıklarını düşünmüşlerdi. Bugün bu eşsiz mirası devralan I SPIRIT Vodka da adını Latince’de ruh anlamına gelen “spiritus” kelimesinden alıyor.

Mania Gurme tarafından Türkiye pazarına sunulan I SPIRIT Vodka, eğlence dünyasına damgasını vuruyor.

Mania Gurme ve ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için: 0212 296 33 50


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER