@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 11.09.2024

Lifting etkili kremle 1 ayda belirgin çene hattı mümkün mü?

Jawline dolgu, son dönemin en popüler estetik uygulamalarından. Çünkü belirgin çene hattı, yeni güzellik normu. Peki bunu bir krem de başarabilir desek?

Çene hattının hem belirgin hem de ideal estetik normlarına uygun olması için dolgu gibi pek çok yöntem kullanılıyor. Çünkü hem erkekler hem kadınlar için güzellik simetri ve denge demek. Peki bunu bir kremle yapabilir miyiz? Gelin, düzenli kullanımla boyun ve çene hattınızı bir ay sonunda forma sokacağını iddia eden yeni bir inovatif ürüne birlikte bakalım.

Lifting etkili kremle 1 ayda belirgin çene hattı mümkün mü?

Güzellik anlayışı her geçen gün değişiyor. Kadınların korselere mahkûm edildiği Viktorya Dönemi'nde belin ince olması makbul görülürken, 1920'lerde ise durum tam tersine dönmüştü. 1950'lerde herkes Marilyn Monroe'nun beden ölçülerine sahip olabilmek için çabalamıştı. Ama 1970 ve 80’lerde ise Jane Fonda gibi daha sportif, sağlıklı görünen kadın bedenleri ‘ideal’ olarak sunuluyordu.

Bugün de belirgin çene hattı bir güzelik normu olarak karşımızda. Yüz genellikle yağ kaybettiğiniz son yer. İşte bu nedenle hatları belirgin, çene hattı pürüzsüz bir yüz, formda bir vücudu da temsil ediyor. 

Sırf bu nedenle cinsiyet fark etmeksizin pek çok kişi medikal estetik merkezlerinin kapısını çalıyor. Amaç, dolgu vb. uygulamalarla bugünün ideali olan çene hattına kavuşmak. Peki sizce bir krem bunu yapabilir mi? 
 
Jawline

Çünkü birazdan bahsedeceğimiz ürün bilinen tüm kuralları yıkıyor ve lifting etkisiyle 1 ayda çene hattında belirgin bir değişim sağlayacağını söylüyor.

MFM Age Stop Chin-up; lifting etkili Vin-up lift, L karnitin ve kafein ile yağ parçalanması yapan ISO-Slim, sıkılaşmaya yardımcı ve kolajen üretimini destekleyen Spirulina platensis özü, elastikiyet artıran Sarco-Slim içerikleriyle sürülen tüm bölgeyi yeniliyor ve onarıyor. Shape Perfection ise yağ biriktiren adipositleri aktif olarak yağ yakan hücrelere dönüştürüyor.

Adını Rebul Eczanesi'nden hatırlayacağınız Ünlü Eczacı Mehmet Müderrisoğlu’nun formülü olan Chin-Up, düzenli kullanımda boyun ve çene hattınızı bir ayın sonunda forma sokmayı vaadediyor. 
 
BİR AYDA ÇENE HATTI DEĞİŞEBİLİR Mİ?

Uzun süren Ar-Ge çalışmaları sonunda MFM Nutra etiketiyle üretilen krem, çene hattını öne çıkartmaya, gıdı bölgesindeki sarkmayı gidermeye ve sıkılaştırmayı amaçlıyor.

BELİRGİN ÇENE HATTI İÇİN CHIN-UP NASIL KULLANILMALI?

İlk iki hafta boyunca, gıdı ve boyun bölgesine sabah ve akşam kullanın.
İlk 2 hafta sonrasında ise günde sadece akşamları bir kez sürün.
 
MFM Age Stop Chin-Up (Çene Hattı, Boyun Sıkılaştırıcı) Krem

Fiyatı: 1500 TL

İLGİLİ HABERLERİMİZ:

​Botoks ve yağ enjeksiyonu gibi estetik uygulamalarda hayati kurallar!
Medikal estetik mağdurlarının sayısı yükseliyor. Bu hafta sahte botoks mağdurlarına, güvenli yağ enjeksiyonuna ve hyalüronik yağ asit dolgularına değindik.

Cilt bakımında mantarların etkisi: Güzelliğin en yeni All-Star ürünleri!
Geleneksel Çin tıbbının önemli bileşeni olan mantarlar, neden güzelliğin en yeni All-Star malzemesi oldu, biliyor musunuz? İşte cilde iyi gelen mantarlar!

​Cerrahisiz boyun gençleştirme teknikleri
Boyun ve dekoltenin genç görünmesini sağlamak için cerrahi uygulamaya gerek bırakmayan yöntemler Pudra.com'da...


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER