23.06.2023

'Kadınların güvendiği marka'dan yeni ürünler

Sinoz, Türkiye İtibar Akademisi'nin Kadın Marka Tercih Endeksi Araştırması’na göre "Kadınların Güvendiği ve Tercih Ettiği Marka" olarak seçildi.

Türkiye’nin sevilen kozmetik markalarından Sinoz, Türkiye İtibar Akademisi’nin gerçekleştirdiği Kadın Marka Tercih Endeksi Araştırması’na göre “Kadınların Güvendiği ve Tercih Ettiği Marka” olarak seçildi. Biz de Sinoz'un bu yaza özel çıkardığı, güneş ürünlerine göz atalım istedik...

Kadınların güvendiği ve tercih ettiği marka
 
Türkiye İtibar Akademisi tarafından hayata geçirilen Kadın Marka Tercih Endeksi Araştırması’nın sonuçları açıklandı. 18 - 55 yaş kadın hedef kitlenin tercihleri üzerine gerçekleştirilen araştırmada 66 sektör incelendi.1000 marka arasından dereceye giren 250 markanın belirlendiği araştırmada Sinoz, cilt bakım kategorisinde “Kadınların Güvendiği ve Tercih Ettiği Marka” olarak seçildi.

Sinoz CEO’su Yasin Çörekci; “15 yıldır cilt bakım sektöründe ihtiyaçlara yönelik yüksek kalitede ürünler üreterek tüketicilerimizin beğenisine sunuyoruz, bu anlamda kadın tüketicilerimiz tarafından güvenilen ve tercih edilen marka olarak seçilmek bizim için çok kıymetli. Tüketicilerimizin güveninden aldığımız güçle cilt bakımı konusunda inovatif ve yenilikçi ürünler üretmeye devam edeceğiz.” diyerek elde edilen başarıdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

SİNOZ YENİ ÜRÜNLER

Sinoz Shimmer Mucizevi Işıltılı Saç ve Vücut Bakım Yağı
 
Sinoz Shimmer

Sinoz’un favori ürünlerine eklediği, yoğun sedef pigmentleri ile kusursuz ışıltıyı birleştiren Sinoz Shimmer Mucizevi Işıltılı Saç ve Vücut Bakım Yağı, içeriğinde bulunan 16 değerli yağ ile cildinize kusursuz bir ışıltı sağlarken aynı zamanda bakım yapıyor.
 
Sinoz Shimmer Mucizevi Işıltılı Saç ve Vücut Bakım Yağı; içeriğinde bulunan yoğun sedef pigmentleri ile kusursuz ışıltıya anında kavuşmayı ve efsane cheesecake kokusuyla cildinizi şımartmayı vaadediyor. Ayrıca doğanın 16 değerli yağının özel formülü ile cildinize onarıcı ve nemlendirici bakım sağlıyor. Sinoz Shimmer Mucizevi Işıltılı Bakım Yağı çabuk emilen ve yağlılık hissi bırakmayan silikonsuz konsantre formülü sayesinde tüm vücut ve saçlarda gönül rahatlığı ile kullanabiliyor. Özellikle yaz boyunca ister gece ister gündüz, cezbedici ışıltılı bir cilt için vazgeçilmezleriniz arasında yer alacak. PSF: 399TL

Sinoz No:16
 
Sinoz no 16 body scrub
 
Sinoz No:16 Arındırıcı ve Nemlendirici Vücut Peelingi; deniz tuzu, E vitamini ve değerli yağlardan oluşan formülü ile cildinizi ölü derilerden arındırıyor, pürüzsüz ve yumuşak bir bitiş kazandırıyor. Özellikle çok kuru ciltler için yağ dengesini koruyarak canlı bir görünüm sağlarken aynı zamanda 16 değerli yağ sayesinde vücudunuzu ultra yoğun bir şekilde nemlendiriyor. Kalıcı cheesecake kokusuyla ise gün boyu cildinizi sarıyor.

Sinoz Leke Karşıtı Güneş Kremi
 
Sinoz leke karşıtı güneş kremleri

Sinoz Leke Karşıtı Güneş Koruyucu Krem SPF 50+, içeriğindeki E vitamini, provitamin B5 ile cildiniz besleniyor ve nem kazanıyor. Zerdeçal özünün cilt beyazlatıcı özelliği sayesinde cildin aşırı renk pigmenti üretmesinin önüne geçerek leke oluşumunu önleyen ürün, cilt yaşlanmasını hızlandıran, cildi yıpratan ve leke oluşumuna sebep olan zararlı güneş ışınlarına karşı da mükemmel koruma sağlıyor.

Sinoz Pink Touch
 
Sinoz Pink Touch 50+

SPF 50+ ile 4 kat daha güçlü güneş koruması sağlayan Sinoz Pink Touch, her mevsim cildinizi güneşten koruyarak, daha canlı, parlak ve sağlıklı bir cilde sahip olmanızı sağlıyor. Nemlendirme, güneşten koruma ve makyaj bazı olmak üzere tek ürünle birçok ihtiyacınıza yanıt verebilen pembe güneş kremi Sinoz Pink Touch, cilt tonunuzu eşitleyerek anında daha canlı ve sağlıklı bir cilde kavuşmanızı sağlıyor.

Cilt bakımında asla eksik edilmemesi gereken güneş koruyucuları sağlıklı bir cilde kavuşmanın en önemli adımından sayılıyor.Güneşin verdiği zararlı ışınlardan cildinizi korurken aynı zamanda cilt tonunuzu eşitleyen pembe güneş kremi Sinoz Pink Touch, formülünde bulunan %2 kalamin ile cilde pembelik vererek makyaj bazı oluşturuyor.

İpeksi ve daha ışıltılı bir cilde kavuşmanıza yardımcı olan Sinoz Pink Touch, SPF 50+ güneş koruma faktörüyle 4 kata kadar cildinizi güneşin zararlı etkilerinden koruyarak içeriğindeki Provitamin B5, Shea yağı, zerdeçal özü ve E vitamini ile cildinizi besliyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER