16.04.2024

Nikos Parfüm'den iki yeni özel koku

Nikos Sculpture'dan Mykonos sizi bir Yunan adasındaki esintiyle karşılarken, Voyage en Orient parfüm ise sizi mistik bir yolculuğa çıkarıyor.

Umay Kozmetik'in distribütörlüğünü yaptığı Nikos Sculpture, iki yeni kokusuyula 2024'e merhaba dedi. Nikos Sculpture'dan unisex bir koku olan ama özellikle erkeklerin çok seveceğini düşündüğümüz Mykonos sizi bir Yunan adasındaki esintiyle karşılarken, Voyage en Orient kadın parfümü ise sizi Yunan adalarından Doğu'ya doğru mistik bir yolculuğa çıkarıyor. 

Nikos Parfüm'den Mikonos'tan Doğu'ya esintiler

İyiliğin, hoşgörünün ve aydınlığın insanlığın kadın kimliği üzerinden somutlaştığına inanan ve "Yeryüzündeki her şey kadının eseridiri" sloganını benimsemiş olan Umay Kozmetik, kendi markaları olan Victor Hugo, Jack London ve The Further'in yanı sıra; Brut, Nikos Sculpture gibi dünya markalarının distribütörlüğünü yapıyor ve Nikos Sculpture, Umay Kozmetik etiketiyle 2024'e iki yeni kokusuyula merhaba diyor.

Nikos Sculpture’ın kadınlar için tasarladığı Voyage en Orient kadın parfümü, Doğu’ya açılan mistik kapıdan geçerken size eşlik ediyor.

Ardından yine Nikos'un ağırlıkla erkeklerin tercih edeceğini tahmin ettiğimiz ancak hem kadınlar hem de erkekler için unisex olarak piyasaya sürülen ve kadınların da çok seveceğini düşünüğümüz Mykonos EDP sizi Akdeniz’in sırlarla dolu kapılarını aralamaya davet ediyor. 

VOYAGE EN ORIENT EDP NOTALARI
 
Voyage en Orient EDP

Hayallerinin sınır tanımadığı, ruhunuzu ve nefesinizi Doğu'dan gelen hafif esintiler ile okşayan Voyage en Orient EDP kadın parfümü; logranza, mir ve karanfilin karışımı olan etkileyici bir iksire sahip.

Kadınlar için amber vanilya kokusu diyebileceğimiz Sculpture Voyage en Orient, 2024 yılında piyasaya sürüldü. Üst ve alt notalarını detaylandırmak istersek; üst notalarda karanfil ve zencefil; orta notalarda vanilya ve tarçın var. Temel notaları ise Mür ve Amber.

MYKONOS EDP NOTALARI
 
Mykonos EDP Erkek Parfümü by Nikos Sculpture

Teninizde kalıcı bir iz bırakacak olan Mykonos EDP ise, bütün sınırları yıkarak sizi sır dolu gizemli bir yolculuğa davet ediyor. Sculpture Mykonos Eau de Parfum Fraiche by Nikos, hem kadınlar ve erkekler için aromatik bir koku. Ancak erkeklerin çok daha fazla tercih edeceğini düşünüyoruz.

Üst notalarda bergamot, limon ve karabiber; orta notalarda fesleğen ve lavanta var. Temel notası ise vetiver.

İLGİLİ HABERLERİMİZ:

Doğru parfümü nasıl seçmeliyiz?
Kendimize yakışan parfümü seçerken nelere dikkat etmeliyiz? İlk buluşmada, iş görüşmesinde özellikle hangi kokuları tercih etmeliyiz? Yanıtlar Pudra’da.

Ünlü yıldızlar hangi parfümleri kullanıyorlar?
Ünlülerin kırmızı halıda, günlük yaşamlarında hangi kokularla baş döndürdüğünü merak ediyor musunuz? İşte, ünlü kadınlar ve parfüm seçimleri Pudra.com'da.

​En seksi 10 parfüm
Şehvetli kokuları, akılda kalan isimleri ve çekici şişeleriyle işte tüm zamanların en seksi 10 parfümü Pudra.com'da.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER