@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 29.07.2023

Özünü şifalı bitkilerden alan aromaterapi markası: SOUOP.

Günlük bakım rutinlerinleriniz için tasarlanmış %100 doğal ve organik içerikli bir cilt bakım ve aromaterapi markası arıyorsanız SOUOP ile tanışın.

Bugün sizlerle yeni markadan bahsedeceğiz. SOUOP bir kadın girişimi. Başak Candan Naycı'nın kurumsal hayatın telaşı içerisinde bitkilerin gücü ile tanıştıktan sonra hayata geçirdiği marka, doğayı cildinizde hissetmeniz için kurulmuş. Kuruluş öyküsü, Naycı'nın doğaya olan merakı ve keşfetmeye olan arzusu ile başlayan SOUOP.'un özü de şifalı bitkilere dayanıyor. 

Özü şifalı bitkilere dayanan yeni aromateapi markası: SOUOP.

Günlük kişisel bakım rutinlerinlerinize uygun olarak tasarlanmış %100 doğal ve organik içerikli meditatif bir cilt bakım ve aromaterapi markası arıyorsanız, bir kadın girişimi olan SOUOP. ile sizi tanıştıralım. Kurucusu Başak Candan Naycı olan SOUOP., Naycı'nın kurumsal hayatın telaşı içerisinde bitkilerin gücü ile tanıştıktan sonra hayata geçirdiği bir marka ve doğayı cildinizde hissetmeniz için tasarlanmış. 
 
SOUOP ürünleri

Uzun yıllar kurumsal hayatta yer alan ve gün geçtikçe daha doğal içeriklerin peşinde koşmaya başlayan Naycı'nın başta tarım yaparak, ardından ürettiklerinden karışımlar hazırlayarak deneyim kazandığı bu yolculuğun sonunda SOUOP. markası ortaya çıkmış. 

SADECE CİLDİNİZE DEĞİL, RUHUNUZA DA İYİ GELSİN DİYE...
 
SOUOP. Kurucusu Başak Candan Naycı

Başak Candan Naycı’yı doğaya olan merakı ve keşfetme arzusu onu tıbbi aromatik bitkilerin tarımını yapmaya ve bunu koku uzmanlığı ile birleştirerek markası SOUOP.’u kurtmaya götürmüş. Naycı, başta bitkilerin şifalı kokuları ile bazı karışımlar hazırlamış. Bu karışımlarının cilt için birçok faydası olduğunu görürkeni bir yandan da ruhsal ve zihinsel olarak da rahatlatıcı etkileri ile karşılaşmış. Naycı’nın doğanın gücüne olan tutkusu her geçen gün artarken, bu tutku SOUOP. markasını oluşturmasını sağlamış. 

Evet, hayatın telaşı içerisinde kimi anlarda ruhumuzu kaybettiğimizi düşünüyor olabiliriz. Onu tekrar bulmak, doğa ile yeniden buluşmakla mümkün. Naycı, bunun için de bitkilerin şefkatine ihtiyacımız olduğunu söylüyor. Birkilerin gücüyle hem kendimize değerli özel anlar yaratırken, aynı zamanda günlük bakım ritüelinize uygun formüle eden ürünlerle cildimizi iyileştirmek mümkün.

HEM CİLDİNİZE HEM RUHUNUZA İYİ GELSİN

Aromaterapinin felsefesinin temelinde sadece cildinize değil, ruhunuza ve zihninize iyi gelmesi var. Naycı da ürünlerini bu felsefeyle tasarlıyor ve ürünlerinde frekansı yüksek uçucu yağların sinerjik özellikleri esas alınıyor.

HAYVANLAR ÜZERİNDE DENEY YAPMIYORLAR

Başak Candan Naycı'nın çok önemli bulduğu bir diğer konu ise sürdürülebilirlik. Hayvanlar üzerinde deney yapmadıklarını ve ayrıca ekolojik ve sürdürülebilir dengeyi sağlamak adına üretim ve satış süreçlerinde atıksız ve geri dönüştürülebilir ürünler kullandıklarını belirten Naycı, SOUOP. olarak özellikle yerel üreticilerle ve kadın kooperatifleriyle çalıştıklarının altını çiziyor.

"Felsefemiz, evren - doğa - insan arasındaki derin bağı sürdürülebilir kılmak. Bu nedenle toprağımızın kıymetini biliyor, bitkilerimizin ruhuna duyduğumuz saygı çerçevesinde taze kozmetikle aranıza katılıyoruz. Çevre ve doğa uyumlu bir marka olarak hayvanlar üzerinde yapılan deneylere kesinlikle karşıyız. Ekolojik ve sürdürülebilir dengeyi sağlamak adına üretim ve satış süreçlerinde atıksız ve geri dönüştürülebilir ürünler kullanıyoruz. Yerel üreticiler ve kadın kooperatiflerinin sürdürülebilirliğine katkıda bulunuyoruz."

SOUOP. ÜRÜN GAMI

Hayatın akışı içerisinde egzersize yer veren, “me time”lar yaratanların ihtiyacı olabilecek ürünler tasarlayan SOUOP. ‘un ürün gamı bir kapsül koleksiyonu andırıyor. Yüz canlandırma bakım yağları, doğal gül suyu, kastil sabun, meditasyonda kullanılabilecek doğal parfüm, yüz ve saç için birlikte kullanılabilecek detoks maskesi, derin uyku spreyi ve yoga, mutasyon ve uyku için lavantalı göz yastığı gibi ürünleri var. 
 
SOUOP - Shine Me Wrinkles

Shine Me Wrinkles Yüz Canlandırma Yağı’nın ise koleksiyonlarında özel bir yeri var. S O U O P. olarak yaşlanma karşıtı değiller. Çünkü onlar için her kırışıklık bir hikaye anlatıyor, her çizgi bir deneyim veya bir ifadeyi temsil ediyor. Bu anlamda amaçları günlük bakım rituellerimize yüz masajını katarak cilt yaşlanması ve kırışıklarımıza doğal bir yaklaşım getirmeyi seçmeniz için Shine Me Wrinkles Yüz Canlandırma Yağı’nı tasarlamışlar. Ölmez Çiçek, Frakincense, Itır, Kuşburnu, Avokado, Jojoba ve Hodan gibi besleyici ve onarıcı doğal yağlar ile formülize edilen yağın pek çok faydası var.

İçeriğinde kullanılan doğal yağlar cildinizin taze,canlı ve parlak görünmesini sağıyor.
Depresyon, stres ve yorgunluk anlarında zihninizi sakinleştirmeye, rahatlatmaya yarıyor.
  • Cilt bariyerini güçlendirmeye ve onarmaya yardımcı oluyor.
  • Ayrıca cilt lekelerinin, ince çizgi ve kırışıkların azalmasına destek oluyor. 

ÜRÜNLER VE FİYATLARI (*)
 
SOUOP TÜM ÜRÜNLER

(*) Fiyatlar, son olarak 31 Temmuz 2023 tarihinde güncellenmiştir.

İLGİLİ HABERLERİMİZ:

Cilt bakım ürünleri hangi sırayla uygulanmalı?
Etkili bir bakım için cildinize uygun ürünler tercih etmeli, düzenli ve doğru sırayla uygulamalısınız. İşte cildinize uygun evde cilt bakım rutini!

Ofiste ve evde aromaterapi ile rahatlamanın yolları
Ofiste stresten uzak kalmak ve evimizde aromaterapi ile huzuru yakalamak mümkün mü? Aslı Bilgin, ofiste ve evde neler yapabileceğimizi yazdı.

Evde yapabileceğiniz 5 temizlik malzemesi
Ev temizliğinde zararlı kimyasallar yerine doğal içerikli ürünleri kullanın. Homemade Aromaterapi'den Aslı Bilgin 5 doğal temizlik ürününün tarifini yazdı.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER