› 
 › 
01.07.2024

Düğün takılarında 2024 trendleri

Unutulmaz düğün gününde bir gelinin güzelliğini tamamlayan mücevherde 2024 trendlerinde neler var, merak ediyorsanız, yazımızı okumaya devam edin. 

Sevgiliye "Benimle evlenir misin" derken tektaş yüzük vermek, "benim için teksin, bir tanesin" anlamına geliyor. Çünkü tektaş pırlantalar aşkı, sadakati, sevgiyi temsil ediyor. Ancak bir gelini, unutulmaz düğün gününde tamamlayan mücevherler sadece bununla sınırlı değil. Mücevherde 2024 trendlerini merak ediyorsanız, yazımızı okumaya devam edin.

Evlilik mücevherlerinde 2024 trendleri

Ariş Pırlanta, 12 Haziran 2024 günü Feriye Rıhtım’da “Ariş ile 1906’dan Bugüne Evet” konsepti ile bir cemiyet ve basın toplantısı gerçekleştirdi. Ariş Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Güzeliş ve Ariş Satış - Pazarlama Direktörü Eda Güzeliş’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda, asırlık düğünlerin hikayeleri ve düğün takıları ilginç ve keyifli etkinlikler eşliğinde paylaşıldı. Ayrıca mücevherde trendler ve moda, Ariş Pırlanta tasarım ve koleksiyonları, 'zamansızlık' ve 'sürdürülebilirlik' kavramları konuşuldu. Toplantı, Eğitmen ve Araştırmacı Yazar Meltem Reyhan'ın "Düğün Ritülleri" başlıklı keyifli sohbetiyle sona erdi.

DÜĞÜN TAKILARI VE EVLİLİK MÜCEVHERLERİNDE 2024 TRENDLERİ

Toplantının başlıklarından biri de evlilik mücevherlerinde 2024 trendleriydi. O unutulmaz düğün gününde bir gelinin güzelliğini tamamlayan mücevherlerde 2024 modası nasıl, merak ediyorsanız, yazımızı okumaya devam edin. 

Tarihten ve büyük aşk hikayelerinden esintiler 
 
Lady Di & Kate Middleton - safir nişan yüzüğü

Prenses Diana’nın ve Kate Middleton’un ikonik safir nişan yüzüğü, Elizabeth Taylor’ın gözalıcı mücevherleri gibi bilinen, tarihe malolmuş mücevherlerden ilham alan tasarımlar da gelinlerin tercihleri arasında yer alıyor. Bununla birlikte günümüz ünlülerinin nişan & evlilik yüzükleri de gelin mücevherlerine ilham verebiliyor. 

Çiçek açan mücevherler: 
 
Ariş pırtlanta baget çiçekli kolye
Ariş Pırlanta, Pırlanta Baget Gerdanlık
 

Gelin ve çiçek zaten birbirinden ayrı düşünülmeyen kavram ancak bu yılın gelin modasında çiçek formunun, çiçek ve yaprak detaylarının kullanıldığı tasarımları daha da sık göreceksiniz. Romantizmin, doğallığın sembolü çiçekler mücevherin ışıltısıyla birleşerek gelinlerin güzelliğini daha da artırıyor. 

Sofistike tasarımlar: 
 
Ariş siyah pırlanta - sofistike tasarımlar
Ariş Pırlanta, Pırlantalı Siyah Elmas Yüzük ve Kolye
 

Sıradışı tasarımlardan hoşlanan gelin adayları farklı formlardan, geometrik çizgilerden oluşan seçenekleri tercih ediyor. Siyah pırlantalı seçenekler, farklı pırlanta kesimlerinin görüldüğü tasarımlar bunlara örnek verilebilir. 

Zamansız inciler: 
 
Ariş inci kolye
Ariş Pırlanta, Pırlanta Anturaj İnci Kolye
 

Genellikle nostaljiyle bağdaştırılmış olsa da aslında gelin modasında incinin her zaman yeri var. 2024 modasında da son yıllarda dizilerle, filmlerle modaya ilham veren kraliyet temasının ve her zaman ilgi gören vintage kategorisinin yansıması olarak modern çizgilerle yorumlanmış incili tasarımlar karşımıza çıkıyor. 

4 nesildir devam eden yolculuk

Bir asırdan fazla bir zaman önce Mardin’in kültürel zenginliğinden güç alarak doğan; 118 yıllık ve 4 nesillik tarihi boyunca, taşıdığı değerlere, tasarımlara, geleneklere, kültüre paralel ve tutarlı şekilde ilerleyen Ariş Pırlanta bugün, sektörün en köklü kuruluşlarından biri.

Ariş Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Güzeliş, Ariş'in 2030 yılına kadar dünyaca bilinen bir marka olmasını hedeflediklerini belirtiyor; "İnancımız odur ki markamız, gelecek yüzyılda da geçmişinden aldığı gücü çağın gerektirdiği yeniliklerle birleştirerek başarıyla varolacak ve ülkemize de değer katmaya devam edecektir" diyor.

İLGİLİ HABERLERİMİZ:

Tek taşa alternatif nişan yüzüğü modelleri
Evliliğin ilk adımlarından biri de nişan yüzüğüdür. Bağlılığın sembolü olan en güzel nişan yüzüklerini Pudra.com'dan görebilirsiniz.

Yaratıcı evlilik teklifi önerileri
İlham alabileceğiniz en yaratıcı ve eğlenceli evlilik tekliflerini Pudra.com olarak bir araya getirdik.

İstanbul'un en güzel düğün mekanları
Unutulmaz bir düğün için İstanbul'un en güzel düğün mekanlarını sizler için derledik. Nerede neler var, birlikte bakalım.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER