› 
 › 
19.08.2023

Erkekler için modern ve stil sahibi tasarımlar

Nautica'nın erkekler için hazırladığı Urban koleksiyonu, Nautica'nın şık spor tarzını günümüz trendleriyle birleştiriyor.

Nautica Urban Koleksiyonu, Nautica'nın ikonik şık spor tarzını günümüz trendleriyle birleştiriyor. Hem klasik hem modern tasarım öğeleri, koleksiyonun her parçasında kendini gösteriyor. Koleksiyonun renk paleti, klasik ve trend renkleri bir araya getiriyor.

Erkekler için modern ve stil sahibi tasarımlar

Lacivert, beyaz ve kırmızının yanı sıra bej, siyah ve yeşil gibi sezonun öne çıkan tonları koleksiyonun renk yelpazesini oluşturuyor. Koleksiyon, farklı kumaş seçenekleri ve özgün tasarım detaylarıyla dikkat çekiyor. Pamuklu ve lycra kumaşlar, polo yaka ve t-shirtlerde tercih edilerek, rahatlık ve konfor ön plana çıkıyor. Aynı zamanda gömleklerde kullanılan pamuk kumaşının yanı sıra tencel ve keten gibi farklı materyaller kullanılarak, ürünlerde zengin bir çeşitlilik sunuluyor.
 
Nautica Urban - Erkek giyim koleksiyonu

Jogger pantolonlar, kargo pantolonlar ve eşofman takımları gibi farklı alt grup seçeneklerinin de bulunduğu koleksiyon stil sahibi erkeklere hitap ediyor. Rahatlık, konfor, fonksiyonellik ve şıklığın bir araya geldiği Urban koleksiyonu, her anı özgün bir tarzla yaşamak isteyen erkekler için ideal bir tercih olarak karşımıza çıkıyor.
 
Nautica kadın-erkek koleksiyonları

Nautica'nın sadece erkekler için değil, tüm bir ailenin ihtiyacı olabilecek stil sahibi tasarımlarına Erkek, Kadın, Çocuk kıyafetlerine Nautica mağazalarından ve online alışveriş sitesinden ulaşabilirsiniz. Nautica'nın online satış mağazasında, ayrıca sadece online'a özel modeller ve fiyatlar da yer alıyor.

BU HABERLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:

​Erkeklerin giyimde ilham almasını istediğimiz ünlüler
Sevdiğimiz erkeğin kendi giyiminde ilham almasını beklediğimiz yakışıklı ünlüleri Pudra.com'da bir araya getirdik. Şimdi bu yazıyı hızla ona ulaştırın!

​Erkeklerin nefret ettiği moda trendleri
Kadınların bayıldığı ve birebir uyguladığı trendler hakkında erkekler ne düşünüyor acaba, hiç merak ettiniz mi?

Sizin erkeğiniz hangi tip?
Nasıl bir erkekle birlikte olduğunuzu biliyor musunuz? Erkekleri özelliklerine göre sınıflandırdık. Ona daha iyi bakın ve tanımaya çalışın.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER