› 
 › 
Advertorial 29.04.2015

Hayallerinizi gerçekleştirmeye hazır mısınız?

Yıllardır kadınların içindeki gücü keşfetmesini ve kendi parasını kazanmasını sağlayan Avon, kadınların hayallerini gerçekleştirmeye devam ediyor. Siz de Avon’la yeni bir hikayeye başlamak ister misiniz?

Biz Pudra.com editörleri olarak Avon’un çok önemli bir marka olduğuna inanıyoruz. Çünkü her şeyi kadınları güçlendirmek için yapıyor. Kadınlara daha iyi bir hayat sunmak ve ekonomik özgürlük vermek için çalışıyor. Üstelik dokunduğu kadınların güzelleşmesini ve güzelleştirerek para kazanmasını sağlıyor. En önemlisi de kadınların içindeki gücü fark etmeleri için aracı oluyor.

avon advertorial neden sen olmayasin son

Neredeyse 130 yıldır kadınların kadınlar için çalıştığı bir şirket Avon. Bugün dünya çapında 6 milyon kadın, Avon sayesinde hem ev ekonomisine katkı sağlayıp hem de evde çocuklarına kendileri bakabiliyor. Kadınların ayaklarının yere daha sağlam basmasını sağlayan Avon’un bu misyonunu biz de destekliyor ve daha çok kadının hayatında pozitif değer yaratmasını istiyoruz. Çünkü inanıyoruz ki, dünyayı güzelleştiren ve dönüştüren kadınların gücüne ve enerjisine daha çok ihtiyacımız var.

Neden Sen Olmayasın?
Siz de Avon ürünleriyle güzelleşirken aynı zamanda kendi işinizin patronu olmak, ayaklarınızın yere daha sağlam bastığını hissetmek, hayallerinizi gerçekleştirmek ve aile bütçenize katkıda bulunmak için Avon ailesine katılabilirsiniz.

Avon’la birlikte hayallerini ve amaçlarını gerçekleştirme imkanı bulan kadınlar, belli çalışma saatlerine ve kurallarına uymak zorunda kalmadan kendi kurallarını kendileri koyarak çalışabiliyor. İşte Avon’un yeni reklam filmi kadınlara bu çağrıyı yapıyor. Filmde 2014 Elele Kadın Ödülleri’nde Yılın Avon Kadını seçilen Burçin Hayta, Avon’un hayatında yarattığı olumlu değişim ve güzellikleri anlatıyor. Burçin Hayta 1,5 yıl önce Avon’da Temsilci olarak başladığı işinde bugün Satış Lideri olarak ekibiyle birlikte bir çok başarıya imza atıyor.

Biz kadınlar istersek, neler yapabiliriz, neleri başarabiliriz bir düşünün. İçinizdeki gücü fark etmek ve hayallerinizi gerçekleştirebilmek, çocuklarınıza daha iyi bir gelecek sunabilmek için Avon’a katılmak ister misiniz? Yapmanız gereken çok basit. Avon Temsilcisi olmak için avon.com.tr'ye tıklayıp formu doldurun. Formu doldurarak hayallerinizi gerçekleştirmek üzere ilk adımı attınız bile. Şimdi Sen de Avon’a Katıl!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER