› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 08.03.2016

Pudra Shop'tan harika bir Kadınlar Günü hediyesi!

Meleklerimize bir sürprizimiz var. Pudra Shop'un ilk gününden beri yanımızda olan meleklerimize, Kadınlar Günü'ne özel olarak alışveriş çeki hediye ettik.

Hepimizin Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun. Bu özel günü taçlandırmak için Pudra Shop olarak ilk günümüzden beri yanımızda olan "meleklerimize" 100 TL alışveriş çeki hediye ettik. Bu alışveriş çeki ile meleklerimizin neler alacağını doğrusu çok merak ediyoruz.

Pudra Shop'tan harika bir Kadınlar Günü hediyesi!

8 Mart Kadınlar Günü'ne özel hediye çeklerinizi bugün kullanmayı unutmayın, gece 12.00'da çeklerin kullanım süresi bitiyor. Alışveriş çeklerinizi güle güle kullanın. Meleklerimizle nice güzel mutlu kutlamalara...
 

Siz de meleğimiz olmak ister misiniz?

Giymediğiniz kıyafetlerinizi, aksesuarlarınızı, kullanmadığınız dekorasyon ürünlerini ve çocuklarınızın eşyalarını satışa çıkarabildiğiniz Pudra Shop'ta, kendi dünyanızı paylaşarak hem ne kadar zevkli olduğunuzu gösterebilir, hem de her gün 50 TL ve her ay 250 TL Alışveriş Çeki kazanabilirsiniz. Bunun yanında size özel sürprizlerimiz ve alışveriş çeklerimiz devam edecek. Pudra Shop'u satıcının ve alıcının keyifle vakit geçireceği bir platform haline getirmek için siz meleklerimizin verdiği ilhamla çalışıyoruz. Yenilikler için takipte kalın!

shop.pudra.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER