› 
 › 
24.12.2018

Kahve Dünyası'ndan mutluluk getiren yeni yıl kutuları

Kahve Dünyası, mutluluk getiren yılbaşı kutularını sundu. Üstelik özel ürünleri satın alarak Darüşşafaka Cemiyeti'ne katkı sağlamış olacaksınız!

İZLE: TÜRK KAHVESİ NASIL SUNULUR?👇 
Kahve Dünyası, içecekler, spesiyal çikolatalar ve kahve setlerinin yer aldığı yılbaşı hediye seçeneklerini mağazalarda ve sanal mağazasında özel tasarımlı kutularda satışa sunmaya başladı.

Kahve Dünyası'ndan mutluluk getiren yeni yıl kutuları

Kahve Dünyası, yılbaşına özel kutuların içindeki lezzetleri ayrı ayrı da satışa sunuyor. Çam ağacı tasarımlı özel kutularında bitter ve sütlü çikolatanın yeniden yorumlandığı özel dolgusuyla Lavi veya enfes Trüf çikolata, Gaziantep'in meşhur boz fıstıkları ile hazırlanan Roche, klasikten vazgeçmeyenlerin tercihi Madlen ve kestanenin gerçek çikolata ile buluştuğu Çikolata Kaplı Kestane mutluluğu katlıyor. Ayrıca rengârenk makaronlar ve filtre kahve setleri de yılbaşına özel hediye seçenekleri arasında yer alıyor.

Kahve dünyası yeni yıl kutuları
Kahve Dünyası’ndan çocuklara destek

Kahve Dünyası’nın çocuklara destek olmak adına yıl boyunca sürdürdüğü sosyal sorumluluk projeleri ise yeni yıl hediyelerine ayrı bir anlam katıyor. Darüşşafakalı öğrencilerin çizdiği birbirinden yaratıcı desenleri kupalara ve çikolata kutularına taşıyan Kahve Dünyası’nın özel ürünlerini satın alanlar, Darüşşafaka Cemiyetine katkıda bulunuyor. Çikolata kaplı badem ezmesi ve çikolata çeşitlerinin yer aldığı bir diğer özel kutu ise Spastik Çocuklar Vakfı'na katkı sağlıyor.

​Yılbaşı için hediye setleri (En iyi kofreler) 2019
Yeni yıla, 2019'a güzel bir başlangıç yapmak için isterseniz kendinize isterseniz sevdiklerinize hediye edebileceğiniz en iyi yılbaşı setlerini listeledik.

2019'un en iyi parfüm çeşitleri ve markaları
Pudra.com olarak 2019'da aşkla bağlanacağınız en iyi parfüm markalarını listeledik ve sizin için tutkuyu tanımlayan en ünlü parfümleri seçtik!

​Yılbaşını evde kutlayacaklar için öneriler
2019'a evinde hoş geldin diyecekler bu geceye nasıl hazırlanmalı? Morhipo MAG ekibi yılbaşını evde kutlayacak Pudra.com okuyucuları için önerilerini sundu.

​2019 Yılbaşı Program Önerileri
2019 yılbaşı mekan önerilerimizle karşınızdayız. İşte sanatçılı yılbaşı otel ve mekan önerilerimiz, yılbaşı yemeğine ek oda kahvaltı paketli tüm programlar


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER