› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 05.03.2015

Logitech'in tablet aksesuarları çok pratik!

Logitech'in yeni AnyAngle iPad koruma kılıfı ve Keys-To-Go iPad klavyesi hem çok kullanışlı hem de konforlu. Bu tablet aksesuarlarının renklerini de çok seveceksiniz.

Logitech hayatımıza rengarenk ve konforlu ürünler katmaya devam ediyor. Logitech yeni koruma kılıfı AnyAngle ile en rahat açıda görüntüleme ve kullanım kolaylığı sağlıyor. Su geçirmez klavye Keys-To-Go ile daha konforlu ve kolay yazma deneyimi yaşayabilirsiniz. Pudra.com editörleri olarak Logitech'in son tablet aksesuarlarını çok beğendik. Hayatımıza büyük kolaylık getiren bu ürünler hem çok hafif hem de çok şık.

Logitech'in tablet aksesuarları çok pratik!
logitech anyangel kilif yeni tabled ipad
Logitech AnyAngle koruma kılıfı ile iPad'iniz güvende
Logitech AnyAngle koruma kılıfı, iPad Air 2 ve iPad mini için en rahat açıda görüntüleme ve kullanım kolaylığı sunuyor. AnyAngle’ın en önemli özelliği; dahili, gizlenmiş menteşesi ile 50 derece aralığında, eğilmeden ve kaymadan iPad’i belirlenen açıda sabit tutabilmesi. AnyAngle, kauçuk yapısıyla iPad’i her türlü darbe ve düşmelerden koruyor. Ön kapaktaki gizli mıknatıslarla güvenli şekilde kapanan kılıf, iPad’in ekranını çizik ve çatlamalara karşı koruma sağlıyor. Stilinizle uyumlu birçok renk seçeneğini bulmanız mümkün. Fiyatı: 59 USD.

logitech keys to go img klavye ipad 2015 mnk
Logitech Keys-To-Go ile iPad’de yazmak çok kolay
Logitech'in iPad Air 2 için özel olarak tasarladığı yeni klavyesi Keys-To-Go, kolay taşınabilir, ince, hafif ve dayanıklı yapısıyla mükemmel bir yol arkadaşı. 6.1 mm incelikte ve 180 gr ağırlığındaki klavyeyi kolayca çantanıza koyabilir, hatta ceketinizin cebine bile sığdırabilirsiniz. Keys-To-Go’nun su geçirmez FabricSkin ile kaplanmış yüzeyi, düşmelere karşı koruma sağlıyor, kırıntılar tuşlar arasında birikmiyor ve sıvılar kolayca akıp gidiyor. Tam şarj edildiğinde üç aya kadar pil süresine sahip klavyenin tüm iPad ve iPad miniler için kırmızı, siyah ve mavi olmak üzere üç farklı renk seçeneği bulunuyor. Fiyatı: 69 USD.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER