08.09.2024

Macera sever çocuklar için Pritt'ten 4 yeni karakter

Tırmanışçı, yürüyüşçü, kayakçı ve paraşütçü olmak üzere 4 yeni karakter, şimdi Pritt’in "Doğa Macerası" temalı yeni ambalajlarında.

Kuruluşundan beri çocukların hayal dünyasını ve yaratıcılığını desteklemeyi misyon edinen Pritt, bu sene de okula dönüşte yepyeni temasıyla miniklere maceralarla dolu bir dünyanın kapılarını açıyor. Bu senenin teması: “Doğa Macerası!” Pritt; tırmanışçı, yürüyüşçü, kayakçı ve paraşütçüden oluşan birbirinden eğlenceli 4 yeni karakterle doğa sever çocukları okula dönüşte rengarenk bir serüvene çıkartıyor.  

Macera sever çocuklar için Pritt'ten 4 yeni karakter
 
Her yıl olduğu gibi okula dönüş yolu Pritt’le macera dolu. Tırmanışçı, yürüyüşçü, kayakçı ve paraşütçü olmak üzere 4 yeni karakter, şimdi Pritt’in “Doğa Macerası” temalı yeni ambalajlarında. Bu yılın sihirli rengi ise sarı! Üzerinde paraşütçü karakterinin olduğu neon sarı stick yapıştırıcı bu sezon ışıldayan düşler için miniklerin tercihi olacak.

Pritt’in renkli stick yapıştırıcıları; uygulandığında renk vermesi ve kuruduğunda da boya etkisi göstermesi sayesinde, çocukların yaratıcı projelerini daha eğlenceli ve renkli hale getiriyor. Ayrıca, öğretmenler ve ebeveynler için yapıştırıcı uygulamasının doğru yapıldığını görmek ve kontrol etmek kolaylaşıyor. Bu özellikler, el işi projelerinde daha fazla görsel etki ve hassasiyet sağlarken, aynı zamanda çocukların el becerilerini ve renk algılarını geliştirmelerine de yardımcı oluyor.
 
Tek bir QR kodla Pritt’in macera dünyasındaki yenilikleri keşfetmeye hazır mısınız?
 
Pritt ambalajları, bu yıl da Instagram filtresi ve mini oyunlarla maceranın kapısını ardına kadar açan QR kodlar taşıyor. Ambalajlardaki QR kodu akıllı telefonlarına ya da tabletlerine okutan çocuklar, Instagram filtresini kullanarak yeni maceracı Pritt karakterlerine bürünebiliyor, fotoğraf ve video çekerek ebeveynleriyle kendilerine güzel bir anı bırakabiliyor. Dileyenler ise farklı Pritt karakterlerinin doğadaki temalarının bulunduğu oyunlarla, onların heyecanlı doğa maceralarına ortak oluyor.
 
Doğal içerikli yapıştırıcıları sayesinde Pritt ile çocuklar her macerada güvende!
 
Pritt orijinal stick yapıştırıcılar; patates nişastası, şeker ve su gibi doğal malzemeler ve %97 doğal içerik* ile çocukların kullanımına uygun şekilde üretiliyor. Temaya özel geliştirilen sarı renk yeni stick yapıştırıcılar da %96 doğal içeriğe sahip. Pritt, plastik içermeyen, %100 karton ve geri dönüştürülebilir ambalajlarıyla çocuklar için sürdürülebilir bir gelecek hazırlamaya da yardımcı oluyor.
 
* Su dahil
 
İLGİLİ HABERLERİMİZ:

Anne ve babalara başarılı çocuk yetiştirme rehberi
Okul başarısını arttırmanın yolu verimli ders çalışma yöntemlerini bilmekten geçiyor. Anne ve babalara çocukların okul başarısı için birçok görev düşüyor.

Okul dönüşü için çocuklara pratik atıştırmalıklar
Pudra.com'un seçtiği çocuklar için okul sonrası atıştırmalık tarifleri çok kısa sürede, az malzemeyle hazırlanabiliyor. Çocuklarınız bunları çok sevecek!

Çocuğunuzla harika tatilin adresleri ve en iyi aile otelleri!
Çocuğunuzla güvenli ve rahat bir tatil yapmak istiyorsanız, Coral Travel'ın çocuklu aileler için en iyi aile otelleri önerilerine mutlaka göz atın.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER