@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 18.12.2015

Ayşegül Kuyumcu Türker'den 2016 yıllık kova burcu yorumu

Ayşegül Kuyumcu Türker, Pudra.com okuyucuları için 2016 yılında Kova Burçlarını nelerin beklediğini yazdı.

Sevgili Kovalar,

Ayşegül Kuyumcu Türker'den 2016 yıllık kova burcu yorumu
2016 yılının finansal anlamda şanslı burçlarından biri siz olacaksınız. Ortak gelirler, miras, kredi, sigorta, bonus, vergi gibi konular 9 Eylül’e kadar gündeminizde olacak. Her burçta yaklaşık bir yıl seyahat eden şans ve gelişim gezegeni Jüpiter, bolluk, bereket, gelişim, genişleme, zenginleşme ve korunma getirecek. Kadim astrologların “Büyük İyicil” olarak adlandırdığı Jüpiter’in özellikle maddi konularda arttırıcı etkisi vardır. Bu süreçte yeni ortak gelirler kazanmanızı sağlayacak işler yapabilir ya da eşinizin gelirlerinin artması ile daha konforlu bir gelir yapısına sahip olabilirsiniz.

Aşırı olumlu düşünme potansiyelini de beraberinde getiren Jüpiter kredi gibi sizi zor durumda bırakacak borçlara girmenize sebep olabilir. Daha ziyade mevcut kredi ve borçların ödenmesi; alacakların toplanması gibi konulara odaklanmanız bu dönemi verimli geçirmenizi sağlayacaktır. 

Yine Jüpiter’in Başak Burcu seyri boyunca okült ve metazifik konulara merak salabilirsiniz. Hayatın felsefi boyutu, şifacılık, yaşam, ölüm gibi konular ilginizi çekebilir. Göklerin anlatmaya çalıştığı mesajları daha iyi anlayabilirsiniz. Yatırım potansiyelleri ile ilgili detaylı araştırmalar ve analizler yapmanız da olası. 

Jüpiter Terazi Burcu'na geçmeden önce 1 Eylül’de aynı burçta bir Güneş Tutulması gerçekleşecek. Bu dönemde finansal durumunuzu daha net görerek ortaklık adımları atmanız söz konusu olabilir. 

9 Eylül’de Jüpiter Terazi Burcu'na geçiyor. Bu süreçte akademik gelişim, hukuki, uluslararası konular, seyahatler, medya, yayıncılık, inançlar, hayat felsefeniz ile ilgili gelişim, şans ve sınırları genişletme fırsatları yakalayabilirsiniz. Terazi Burcu'nun adaletli ve ilişkilerde dengeyi arayan yapısı ile Jüpiter bu burçta hukuki konularda size daha fazla şans getiriyor olacak. Ayrıca sosyal alanlarda yani basın, yayın, medya, sosyal medya, halkla ilişkilerde de kendinizi gösterebileceğiniz fırsatlar yakalamanız olası. 

Bu dönemde iş amaçlı ya da farklı kültürleri tanımak için uzak seyahatler yapılabilir; yabancılarla ilişkilerinizi arttırabilirsiniz. Uluslararası bağlantılarınız var ise ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz. 
Jüpiter eğitim ve araştırma konusunda merakınızı arttıracaktır. Ancak Terazi Burcu'nda özellikle sanatsal ve insan ilişkileri ile ilgili konulara merak salabilirsiniz. Bu konuları daha detaylı araştırmak; derinlemesine uzmanlaşmak isteyebilirsiniz. Farklı kültürlere yapacağınız seyahatler idealleriniz, yaşam felsefeniz, ilişkilerle ilgili fikirlerinizi değiştirebilir.  
 

Arkadaş mı dost mu? 

2015 Ekim itibariyle Yay Burcu'na geçen Satürn 2017’ye kadar arkadaşlar, dostlar, sosyal çevre, sosyal organizasyonlar, kulüpler, dernekler, birey olarak hayattaki amacınız ve toplumdaki fonksiyonunuz ile ilgili sorumluluklar getirecek. 

Bu dönem ne kendi geleceğiniz için ne yapıp ne yapmadığınız; kendi amaçlarınızın ne olduğu, sosyal arenada rolünüzün ne olduğunu çözmeye çalışacaksınız. Kişinin en derine inip, kendi umut ve dileklerini keşfetmesi için bazen kendini soyutlaması gerekebilir. Arkadaş listeniz sizin ilişiğinizi kesmeniz ya da hayat felsefenizin, inançlarınızın uyuşmadığı kişilerin bütüne hizmet etmediğini düşündüğünüz için daralabilir. Benzer şekilde kulüp, dernek gibi organizasyonlarla ilişiğinizi kesebilirsiniz. Ancak sizin gelecek hedefleriniz ve vizyonunuza uyan sosyal organizasyonlarda ciddi sorumluluk alarak ekiplere liderlik etme fırsatı yakalayabilirsiniz.

Bunun yanında bağlarınızın koptuğunu hissettiğiniz eski dostlarınızla ilişkilerinizi yeniden sağlamlaştırmak için Satürn’ün geri hareket sürecinden faydalanabilirsiniz. 24 Mart-13 Ağustos arası Satürn geri hareketi ile köklerinize inmek için ruhsal ekip çalışmalarından da faydalanabilirsiniz. 

2016 yılında Satürn’ün Jüpiter ve Neptün ile zorlu açıları sebebi ile finansal konularda zorlanma yaşayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla maddi konularda anlaşmazlıklar söz konusu olabilir. Özellikle 18 Haziran-10 Eylül tarihlerinde maddi belirsizlikler sebebi ile umutlarınız hakkında yüksek hedefleriniz yerini endişeye bırakabilir. 

23 Mart-26 Mayıs tarihlerinde arkadaşlarla ortak yatırımlara girişmekten kaçınmanız daha faydalı olabilir. 


Kariyer hayatnızda cesaret gerekli

Hayatımızda enerjimizi, motivasyonumuzu, cesaretimizi tanımlayan Mars yılın yaklaşık üçte biri boyunca kariyer alanınızda seyrediyor olacak. Özellikle ocak ve şubat aylarında geleceğe yönelik hedefleriniz için mücadele edebilir; rakiplerinizi geçmek için savaş verebilirsiniz. Risk alma cesareti ve yüksek motivasyonla yeni bir girişime adım atabilirsiniz. Ancak bu süreçte üstlerinizle agresif çıkışlara; aceleci davranarak kariyerinizi zedeleyebilecek davranışlara açık olmalısınız. Dikkatli olmakta fayda var. Özellikle 17 Nisan–29 Haziran arası Mars Retrosu süresince özen gösterilmeli. 


Ortak gelirler ve kazançlarınız

2016 yılında gerçekleşecek Güneş Tutulmaları Başak-Balık Burçları ekseninde gerçekleşecek. 9 Mart’ta Balık Burcu'nda gerçekleşecek Tam Güneş Tutulması maddi-manevi değerleriniz ile ilgili alanda yer alacak. Balık Burcu'nda Güneş Tutulması fedakarlıkların, hoşgörünün ön planda olacağının işaretçisi. Maddi, manevi sahip olduğunuz tüm değerleri gözden geçirerek birikimleriniz, yatırımlarınız, nakit akışınız ile ilgili yeni kararlar almanız gerekebilir. Güneş Tutulması gözden kaçırdığınız veya görmek istemediğiniz bir masrafı gündeme getirebilir. Yeni gelir kapıları yaratmak için beklenmedik fırsatları ortaya çıkabilir.

Yılın ikinci Güneş Tutulması 1 Eylül’de Başak Burcu'nda gerçekleşecek. Bu tutulma ortaklaşa kazanılan paralar, gelir dışı kaynaklar, miras, kredi, sigorta, borç, alacak gibi konuların aydınlanması; daha gerçekçi bir tutum sergilenmesine yardımcı olacak. Bu süreçte beklenmedik bir miras ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Diğer gezegenlerin hareketlerini de göz önüne alarak yeni adımlar atılabilir. Eşiniz, ortağınız ya da ailenizle yeni yatırımlarda bulunabilirsiniz. 
 

Kökler, para ve bilinç altı

Merkür 2016 yılında dört kez geri harekete geçecek. Yılın ilk günlerinde Kova Burcu'na geçen Merkür, ayın 5’inde geri harekete başlayacak ve 9-25 Ocak tarihleri arasında Oğlak Burcu'nda geri gidecek. 19 Aralık’ta yine Oğlak Burcu'nda Retro olan Merkür 8 Ocak 2017'de direkt harekete geçecek. Peki bir yılda iki kez aynı burçta Merkür Retrosu ne demek? Zihin ve iletişim gezegeninin geri hareketi günlük yaşantımızda olduğu kadar iç dünyamızda da yanlış anlaşılmalara yol açabilir. Bu dönemde kendi başınıza kalıp, bilinç altınızda ne düşündüğünüzü keşfetmeniz önem kazanacak. Evden ya da ofis dışında tek başınıza çalışmak bu dönemde daha verimli olabilir. Bu süreç adeta bir temizlik ve arınma sürecidir. 

28 Nisan-22 Mayıs arası ev ve aile ile ilgili alanda Merkür Retro olacak. Evde temizlik, tadilat, yapılacak değişiklikler ele alınabilir. Yeni bir eve taşınmak, kira kontratı, ev satın alma faydalı olmayabilir. Yine aile içinde anlaşmazlıklar, yanlış anlaşılmalar durumu daha da güçleştirebilir. 
Sonbaharda Başak Burcu'nda gerçekleşecek Merkür geri hareketi öncesi finansal yani; kredi, borç ve alacak planlarınızı yapmanız faydalı olacaktır. Bu dönemde kredi almamanız; sigorta yaptırmamanız yeni ortak gelirler getirecek ortaklıklara imza atmamanız daha faydalı olacaktır. Geçmişin analizini yapmak isteyebilirsiniz.



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER