@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 23.12.2015

Vedik Astrolojisine göre 2016 yıllık kova burcu yorumları

Astrolog Merih Akalın, Vedik Astrolojisi'ne göre 2016 yılında Kova Burçlarını (Kumbha) nelerin beklediğini anlatıyor.

Jüpiter 7. evde transit yapıyor, görünüm yaptığı 1. ev, 3. ev ve 11. eve çok güzel değerler bağışlıyor. İyimserlik ve coşkunun yanında sosyal ilişkileri büyütme zamanı. 3. 7. 11. hava burçları altın üçgen arzu ve isteklerin gerçekleşme zamanı olduğunu fısıldıyor. Ancak Ketu ve Rahu 1/7 aksında ilişkiler açısından ani hareket veriyor. Çok hareketli bir ortaklık evi yaşanıyor. Kova yöneticisi Satürn 10. evde, zorlanarak çok çalışmanız gereken bir döneme işaret ediyor.

Vedik Astrolojisine göre 2016 yıllık kova burcu yorumları

Özellikle 17 Nisan- 29 Haziran mücadele ve terslikler meslek hayatınızı zorluyor. Satürn yılın ilk yarısının büyük bölümünde Retro. 25 Mart-13 Ağustos burç yöneticinizin ağır sorumluluklarla karşılaşacağını öngörüyor.

Rahu ve Ketu 1/7 aksta ilişkilerin hayatınıza damga vurduğu bir dönemi vurguluyor. İlişkilerde kendinizi karşı tarafın yerine koymayı unutmayın. Bencillikten uzak durmak gerekiyor. Geçmiş hayatınızla kontak kurduğunuz bir dönem. Kendinizle yüzleşerek affetmeyi öğreneceksiniz. Geçmişi sevgiyle bırakın ki yeni enerjilere açık olun.
 
Aşk ve aile: Karşı cinsi kendinize çektiğiniz bir dönem. Mutluluğu hayatı başka biriyle paylaşma zamanları. Özel, varlıklı, ruhsal ve yabancı bireylere çekilebilirsiniz. Aşk için fırsatlar kapıda. Saygı duyacağınız, dürüst kişilerle karşılaşabilirsiniz. 11 Ağustos’a kadar ortaklardan şans, kısmet söz konusu. Büyük ve küçük kardeşler için olumlu bir transit yaşıyorsunuz. Ancak Satürn’ün 4. eve bakışı anneyle ilgili sorunlar, evler, arabalar ve arazilerde zorluklar ve engeller ile karşılaşabileceğinizi öngörüyor. Satürn’ün 7. eve bakışını da hatırdan çıkartmazsak, Jüpiter’in şansını azaltmamasını umalım.

Kariyer ve finans: İş ortaklıkları için verimli bir yıl. Satürn 10. evde daha önce kariyer için yaptığı tüm çabaların sonucunu ve ödülünü alabilir. Yaptığınız iyi şeyler için terfiler, itibar kazanabilirsiniz. Eğer tembellik yapıp, sorumluluk almadıysanız, dünyadan geri bildirim alırken statü konusunda zorlanabilirsiniz. Kariyer performansınızın, gerçekçi biçimde farkına vardığınız bir süreçten geçiyorsunuz. Yetenekleri mükemmelleştirmek, onlar üzerinde uzman olmak, verimli sonuçlara dönüştürmek sizin elinizde. Kendinizi zirveye taşıyabilirsiniz. Tabii bu kolay değil. Çok büyük mücadele vermek ve engellerle savaşmak zorundasınız. 11 Ağustos itibariyle birikim evinize Jüpiter’den destek geliyor.

Sağlık: Yöneticiniz Satürn bulunduğu burçta rahat değil. O nedenle siz de huzursuzsunuz. Bir de Mars transitinin 2 ay Akrep'te Satürn ile kalacağını düşünürsek sağlığınızın ne kadar dikkat istediğini anlayabiliriz. Zaten değişken sağlık durumunuzda duygusal çalkantılara çok açıksınız. Deniz kenarlarında dolaşmak, meditasyon yapmak, temiz havada bulunmak sizi ılımlı yapar. Alternatif tıptan destek alabilirsiniz. Öfkeyi içeri atarsanız kalp, mide, dolaşım  problemleriyle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER