› 
 › 
03.09.2020

Dudak dolgusu hakkında doğru bilinen 9 yanlış

Doğru bildiğiniz yanlışlar yüzünden dudak dolgusundan kaçmanıza gerek yok. Dolgu ile dudaklarda doğal dokunuş mümkün. İşte içinizi rahatlatacak doğrular.

Dudak dolgusu hakkında doğru bilinen 9 yanlış
1/11
Dudak dolgusu sadece dudaklara hacim kazandırmak için değil, aynı zamanda yaşa bağlı mimik hareketlerinin neden olduğu kırışıklıkları önlemek amacıyla da yapılabiliyor. Üst ve alt dudakların birleştiği noktalara dermal dolgu enjeksiyonları uygulanarak dudaklara hem hacim kazandırılıyor hem de daha iyi bir kontür oluşturmak hedefleniyor.  Bir diğer yandan dudakların dolgu ile şekillendirilmesi konusunda doktorun uzmanlığı ve yetkinliği büyük rol oynuyor. Doğru uzman ve doğru enjeksiyon tekniği ile kişiye özel dudak tasarımları da yapılabiliyor.

Dolgu uygulamasını yaparken bir altın oran yakalamaya çalışırken, aynı zamanda kişinin burun, dudak ve çene yapısının uyumunu korumaya çalışmak da büyük önem taşıyor. İşlemin uzman bir doktor tarafından yapılması ise en önemli noktaların başında geliyor. Fakat dudak dolgusu hakkında halk arasında kulaktan kulağa yayılan pek çok yanlış bilgi dolaşıyor...
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2