› 
 › 
18.11.2020

Doğanın geleceğe hediyesi.. Acqua di Parma'dan Colonia Futura!

Lüks İtalyan Acqua Di Parma, Colonia Futura koleksiyonu ile Akdeniz kıyılarının gelenek göreneklerine saygı niteliğinde bir koku sunuyor.

Doğanın geleceğe hediyesi.. Acqua di Parma'dan Colonia Futura!

Lüks İtalyan markası Acqua Di Parma, adını İtalyan yaşam tarzının sürdürülebilirlik manifestosundan ilham alarak yarattığı Colonia Futura koleksiyonu ile Akdeniz kıyılarının gelenek göreneklerine saygı niteliğinde bir koku sunuyor.
Acqua Di Parma Colonia Futura

İtalyan yaşamının yüzyılı aşkın süredir şeffaf sürdürülebilirlik yaklaşımının koruma ve aktarma mücadelesinden esinlenerek geliştirdiği Colonia Futura, sizi geçmişle gelecek arasında otantik bir yolculuğa çıkarıyor. Acqua Di Parma’nın ikonik serisi Colonia ailesinin yeni koleksiyonu Futura, Akdeniz’in doğallığından hiçbir şey kaybetmemiş kültürel mirasının olağanüstü dokusu gibi sizlere kokudan daha fazlasını hissettiriyor.

Colonia Futura Shower Gel ve ShampooTemel özleri adaçayının sakinleştirici etkisi ve lavantanın tazeliği birleşerek yoğun hislerinizi uyarıyor. Bergamotun parlak bir narenciye patlamasıyla örtülü vetiverin ince notaları, limon ve greyfurt ve pembe biberin baharatlı nüansları ile zenginleştirilen %99 doğal içeriğiyle etrafınızdaki herkesin başını döndürüyor.

Colonia Futura Shower Gel ve Shampoo, hafif ve parlak dokusu, pantenol ve deniz micro besinleri ile geliştirilmiş nazik formülü hoş kokusu cildinizle buluşarak duyularınızı harekete geçiriyor.

Colonia Futura Deo Stick ve Deo SprayColonia Futura Stick Deo ve Stick Spray, alkol bazlı formülü tüm doğallığıyla size saf tazeliği garanti ediyor.

Colonia Futura’nın olağanüstü kokusu, geri dönüştürülmüş ve geri dönüştürülebilir plastikten oluşan doğa dostu şişeleriyle geçmişten geleceğe lüks bir miras bırakıyor.
 
Fiyatlar:
Colonia Futura 100 ml: 1060 TL
Colonia Futura 180 ml: 1400 TL
Colonia Futura Hair&Showergel 200 ml:390 TL
Colonia Futura Deo Stick 75 ml: 350 TL
Colonia Futura Deo Spray 150 ml: 365 TL
 
Satış Noktaları: Beymen Zorlu, Beymen Bodrum, Beymen İstinyepark, Beymen Suadiye, Beymen Vadi, Beymen Panora, Beymen Armada, LaDeesse, Beymen.com, Beymen Antalya Rixos, Harvey Nichols
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2