@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 02.07.2024

Guerlain'ın Terracotta serisine yaza özel iki ürün katıldı

Guerlain'in ikonik hale gelen Terracotta serisi bu yaz özellikle bronzlaşmayı sevenlerin kalbini çalacak iki yeni özel ürünle karşınızda!

Guerlain'in ikonik hale gelen Terracotta serisine yaza özel iki yeni ürün katıldı. Üstelik bu iki yeni ürün sadece bronzlaşmayı sevenlere özel değil. Eğer cildinizde sürekli bir doğal parlaklık istiyorsanız ve yaz aylarında cilt ürünlerinin bulaşmasından ve akmasından şikayetçiyseniz, Guerlain'in Terracotta ailesine kattığı Terracotta Concealer ve Terracotta Le Teint Pudra Fondoten'in özelliklerine mutlaka bakın!

Guerlain'ın ffsane Terracotta serisine iki yeni yaz ürünü katıldı!

Kozmetik sektöründe bronzluk dendiğinde, ilk akla gelen ürün Guerlain Terracotta bronzlaştırıcı pudrayı artık bilmeyen kalmamıştır sanıyoruz. Üstelik bu ikonik ürünün, nerede duysanız anımsayacağınız kokusu da öyle sevilmişti ki, Guerlain, Terracotta'nın ışıltılı aleminden esinlenilmiş, karşı konulmaz, şehvetli bir kompozisyonla kendi başına bir marka haline gelen pudra kokusundan bir parfüm çıkarmıştı.
 
guerlain terracotta parfüm

Parfüm; Terracotta'ya 30. yıldönümü hatırası olarak ilk kez Guerlain’in parfümörü Thierry Wasser, efsanevi tozu bir koku olarak yorumlanmıştı. Üst notalarında taze bergamot olan parfüm zamanla tiaré çiçeği ve ylang ylang'ın kalbine dönüşüyordu.
 
Peki biz şimdi neden bunlardan bahsettik?
 
Çünkü Guerlain’in efsanevi Terracotta ailesine iki yeni üye katıldı; Terracotta Concealer ve Terracotta Le Teint Pudra Fondöten.
 
Guerlain Terracotta Concealer ve Terracotta Le Teint Pudra Fondoten.

Yaz aylarının karşı konulmaz ve seksi bronzluğuna eşlik edecek bu iki ürün, mükemmeliğin peşinde koşanların yeni favorisi olmaya aday.
 
Terracotta Concealer, sıvı ve pudra dokularının en iyi özelliklerini bir araya getirirken, özel formülü ve mükemmel kapatıcılığıyla cildinizde doğal bir his bırakıyor. 24 saat kalıcı ve bulaşma yapmayan formülü, gün boyu rahatlık ve güven sunuyor.
 
Yaz sıcaklarına dost: Terracotta Concealer
 
Guerlain Terracotta Kapatıcı - yeni ürün
 
Terracotta Concealer, sıvı ve pudra dokularının en iyi özelliklerini bir araya getirirken, özel formülü ve mükemmel kapatıcılığıyla cildinizde doğal bir his bırakıyor. 24 saat kalıcı ve bulaşma yapmayan formülü, gün boyu rahatlık ve güven sunuyor.
 
Guerlain Terracotta Concealer sonuçları ve numaraları

Terracotta serisinin ikonikleşmiş argan yağı ile zenginleştirilen kapatıcı, göz çevresindeki hassas cildi derinlemesine nemlendirirken, altı farklı renk seçeneği ile her cilt tonuna uygun bir deneyim sunuyor.
 
Kalıcı ve hafif: Terracotta Le Teint Pudra Fondoten
 
Guerlain Terracotta Pudra Fondoten

 
Terracotta Le Teint Pudra, likit fondötenin hafifliğini ve pudra fondötenin mükemmelliğini bir araya getiriyor. %95 doğal içeriklerle formüle edilen bu ürün, cildinizde doğal bir parlaklık sağlarken 24 saat kalıcılık garantisi veriyor.
 
Bulaşma yapmayan formülü sayesinde gün boyu taze bir görünüm elde etmenizi sağlıyor. Terracotta Le Teint Pudra fondoten, doğal güzellik arayışında olan herkes için ideal bir seçenek sunuyor.
 
Terracotta serisinin yeni üyeleri olan Terracotta Concealer ve Terracotta Le Teint ile güzellik rutininizi yeniden tanımlayın ve kendinizi özel hissedin!

İLGİLİ HABERLERİMİZ:

​Sade ama etkili cilt bakımı Laperas
Günlük bakım rutininizi geliştirici ve güçlendirici bir deneyime dönüştürmeye hazır mısınız? O halde, yeni cilt bakım markası Lapéras ile tanışın.

​Nikos Parfüm'den iki yeni özel koku
Nikos Sculpture'dan Mykonos sizi bir Yunan adasındaki esintiyle karşılarken, Voyage en Orient parfüm ise sizi mistik bir yolculuğa çıkarıyor.

Hacimli ve uzun! Sezonun en iyi maskaraları ile dolgun kirpikler
Hacimli ve upuzun kirpikleriniz olsun ister misiniz? O halde 2023-24 sezonunun en iyi maskaralarına birlikte göz atalım. Hangisi size uygun, karar verelim.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER