23.07.2023

Yaşa uygun göz çevresi bakımı ürünleri

İşte göz çevresinde oluşan kırışıklıklara karşı etkileyici çözümler sunan, yaşa uygun göz çevresi bakım ürünleri...

Japon kadınlarının güzellik sırrı Shiseido ailesinin en yeni üyesi Benefiance Wrinkle Smoothing Eye Cream çıktı. Hazır Benefiance Wrinkle'den bahsetmişken, yaşınıza göre göz çevresi bakımı için hangi ürünleri kullanabileceğinize bi göz atalım istedik. İşte göz çevresinde oluşan kırışıklıklara karşı etkileyici çözümler sunan, yaşa uygun göz bakım ürünleri...

Yaşa uygun göz çevresi bakımı ürünleri

​Kuruluk, hava kirliliği, stres, UV ışınları, ovalama/sürtünme (yastık vs) gibi sebepler sonucu göz çevresinde biz fark etmesek de pek çok hasar oluşuyor. Bu nedenle yaşa uygun göz bakım ürünü kullanmak, uzun vadeli önemli bir yatırım. Henüz cildimizde kuruluk gibi dertler baş göstermemiş olsa da veya ince kırışıklık nedir, bilmesek de uzun vadede bu sorunlarla uğraşmamak için baştan önlem almak gerekiyor. 

35 yaş üstü göz bakımı sunan Benefiance Wrinkle Smoothing Eye Cream, Japon kadınlarının güzellik sırrı Shiseido ailesinin en yeni ürünü. Biz de Pudra.com olarak göz çevresinde oluşan kırışıklıklara karşı etkileyici çözümler sunmayı hedefleyen yeni bir üründen bahsetmişken, aynı ailenin yaşa uygun diğer göz bakım ürünlerine bir göz atalım istedik... 
 
İşte göz çevresinde oluşan kırışıklıklara karşı etkileyici çözümler sunan, yaşa uygun göz bakım ürünleri...

20'Lİ YAŞLAR İÇİN: WASO EYE OPENING ESSENCE
 
WASO EYE OPENNING ESSENCE

Waso Eye Opening Essence, bu ürün özellikle gençler için iyi bir seçim. İçeriğinde Japon turpu ve havuç özleri var. Göz çevresini canlandırmaya yardımcı olan ürün aynı zamanda koyu halkaları, donukluğu ve şişkinliği azaltmak için kan dolaşımını hızlandırmaya da yardımcı oluyor. Göz çevresini 24 saat nemli tutması sayesinde göz çevresi daha canlı ve parlak görünüyor. Yağ ve paraben içermeyen ürün, cilt yağlanmasının daha fazla olduğu 20'li yaşlar için ideal.

MORLUK, ŞİŞLİK, İNCE ÇİZGİLER, KURULUK VE SARKMAYA KARŞI GELECEĞE YATIRIM
 
Shiseido Ultimune Power Infusing Eye Concentrate

Shiseido Ultimune Power Infusing Eye Concentrate de ilk kez göz bakım kremi kullanacak olanlar dahil, göz çevresinde birden fazla endişe yaşayanlar için çok yönlü bir ürün. Gelecekte daha fazla hasarın oluşmasını önlemek için cildin iç savunma mekanizmalarını güçlendiren ve morluk, şişlik, ince çizgiler, kuruluk ve sarkmaya karşı geleceğe yatırım yapmak istiyorsanız, 24 saat nem sağlayan ve anında nemli, pürüzsüz ve toparlanmış bir cilt yaratan bu ürünü deneyebilirsiniz. 1 hafta kullanım sonrasında şişkinlik ve koyu halkalarda azalma vaad eden ve 3 ay boyunca düzenli kullanımda ise ince çizgiler ve sarkmaların gözle görülür bir şekilde azalmasına yardımcı olan bu ürün, sadece yeni başlayanlar için değil, her yaş grubunun kullanabileceği bir ürün.

30'LU YAŞLAR İÇİN: BENEFIANCE WRINKLE SMOOTHING EYE CREAM
 
BENEFIANCE WRINKLE SMOOTHING EYE CREAM

Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Eye Cream, göz çevresindeki 6 çeşit kırışıklığa karşı hızlı ve etkileyici bir çözüm sunan göz çevresi bakım kremi. Yoğun nemlendirmesi sayesinde kuruluktan oluşan ince çizgileri gözle görülür şekilde azaltıyor. Göz bölgesinde daha pürüzsüz bir görünüm için cildin dış etkilere karşı direncini destekliyor.

ReNeura Teknolojisi ile sadece 1 hafta içinde kırışıklıkları gözle görülür şekilde azaltan kremdeki ReNeura Teknolojisi+ cildin zamanla etkisi azalan duyusal reseptörlerini yeniden uyandırmaya yardımcı oluyor ve cildin kendi onarım sürecini hızlandırarak bakım ürünlerine daha verimli bir şekilde cevap vermesini sağlıyor.

Paraben ve mineral yağlar içermeyen Benefiance Wrinkle Smoothing Eye Cream, komodojenik ve alerjik değil ve 30 yaş itibariyle kullanılabiliyor.

Anında daha pürüzsüz ve dolgun bir cilt yaratan krem, stres kaynaklı çizgilerden kaz ayaklarına farklı kırışıklık çeşitlerine karşı savaşıyor. İçeriğindeki Aqua Peptide cilt esnekliğini arttırırken, ReNeura Teknolojisi+ cildin onarım sürecini hızlandırıyor. 

30'LU YAŞLAR İÇİN ALTERNATİF: GLOW REVIVAL EYE TREATMENT
 
GLOW REVIVAL EYE TREATMENT
 
Shiseido Glow Revival Eye Treatment, göz çevresini yenileyen ve aydınlatan bir bakım kremi. Özellikle taze kırışıklıklar ve çizgiler için tercih edebileceğiniz bu krem, göz çevresinin genel görünümünü düzeltmeye ve 24 saat nemlendirmeye yardımcı oluyor. 

Göz çevresinin aydınlanmasını ve ışıltı kazanmasına da yardımcı olan Glow Revival Eye Treatment'dan maksimum fayda sağlamanın bir püf noktası ise derin doku masajı olarak da bilinen KASSA MASAJI.

Kılcal damarları canlandırarak göz çevresinin genel görünümünü düzeltmeye yardımcı olan ve çoklu şikayetleri hedefleyen ürünün Kassa masajı aplikatörü bu masajı yapmanızı kolaylaştırıyor. Aynı zamanda koyu halka görünümünü de minimize etmeye yardımcı oluyor.

35 YAŞ ÜSTÜ GÖZ BAKIM ÜRÜNLERİ

Önce en yeni üründen bahsedelim. 35 yaş üstü göz bakımını hedefleyen Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Eye Cream, göz çevresindeki 6 çeşit kırışıklığa karşı hızlı ve etkileyici bir çözüm sunan bir göz çevresi bakım kremi. Yoğun nemlendirmesi sayesinde kuruluktan oluşan ince çizgileri gözle görülür şekilde azaltıyor. Göz bölgesinde daha pürüzsüz bir görünüm için cildin dış etkilere karşı direncini destekliyor.
 
Shiseido Benefiance Wrinkle Resist24 Intensive Eye Contour Cream
Shiseido Benefiance Wrinkle Resist24 Intensive Eye Contour Cream

Shiseido Benefiance Wrinkle Resist24 Intensive Eye Contour Cream, gözlerin iç köşe kırışıkları ve göz altı kırışıklarından göz etrafındaki kaz ayakları, göz kapakları çizgileri ve göz altındaki yatay çizgilere kadar, göz çevresindeki tüm kırışıkların görünümünü gözle görülür şekilde iyileştiren, ultra zengin yaşlanma karşıtı bir krem. Yoğun nemlendirme etkisi için Super Bio Hyaluronic Acid N ve kolajen oluşumunu teşvik etmek için Hidroksiprolin bileşenleriyle geliştirilmiş.

Shiseido Benefiance Wrinkle Resist 24 Pure Retinol Express Eye Mask
Shiseido Benefiance Wrinkle Resist 24 Pure Retinol Express Eye Mask

Shiseido Benefiance Wrinkle Resist 24 Pure Retinol Express göz maskesi ise, sadece 15 dakikalık bir uygulama sonrasında kırışıkların görünümünü iyileştirmeye yardımcı oluyor. Kırışıklıkları yumuşatan retinollü göz maskesi yeni kırışıkların oluşmasını önlemek ve var olan kırışıkları tedavi etmek için güçlü Benefiance WrinkleResist teknolojisini içeriyor. Göz çevresindeki halkaları ve matlığı gidermek için cilde anında parlaklık veriyor.

İLGİLİ HABERLERİMİZ:

Cilt bakım ürünleri hangi sırayla uygulanmalı?
Etkili bir bakım için cildinize uygun ürünler tercih etmeli, düzenli ve doğru sırayla uygulamalısınız. İşte cildinize uygun evde cilt bakım rutini!

​Polaar'dan tüm cilt tiplerine özel nemlendirici bakım
Doğal ve vegan ürünleriyle cildinizin ihtiyacı olan nemlendirici bakımı sunan Polaar, yaz aylarına özel nemlendirici bakım serisi çıkardı.

​'Kadınların güvendiği marka'dan yeni ürünler
Sinoz, Türkiye İtibar Akademisi'nin Kadın Marka Tercih Endeksi Araştırması’na göre "Kadınların Güvendiği ve Tercih Ettiği Marka" olarak seçildi.

​Evde profesyonel cilt bakımı için ürün önerisi
Yeni nesil maskesi ve güçlü aktif içeriklere sahip olan serumlarıyla tanıştıktan sonra, cilt bakim rutininizde Proud ürünlerinden vazgeçemeyeceksiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER