15.01.2018

14 Şubat 2018 Sevgililer Günü için hediye önerileri

Bu Sevgililer Günü için sevdiğinize ne hediye alsam diye düşünüyorsanız, seçimlerinize yardımcı olacak alternatifler Pudra.com'da.

Longchamp

Deri kadın eldiveni

Hem kendinizi özel hissettiğiniz ve hem de değer verdiğiniz insanların kendisini özel hissetmesini istediğiniz Sevgililer Günü’nde hediye seçimlerinize yardımcı olacak alternatif hediyeler Pudra.com'da!

KAte Spade romantik uzun elbiseRomantik elbiseleri ile Kate Spade, kombinlerinize kışkırıtıcı bir hava katacak olan Alexander McQueen, Salvatore Ferragamo’nun gold topuk detayları ile zarif yürüyüşler vaat ettiği ayakkabıları ve Sandro’nun cazibeyi kürk ile buluşturduğu serisi ile kendinizden pek çok şey bulacaksınız.

Erkeklerin vazgeçilmezi paltolardaki Sandro dokunuşu, her kombini yorumlamaya yardımcı Michael Kors Access Watch’lar ile sezonun trendlerini yakalamanız mümkün.

Tom Ford ve Ted Baker’ın birbirinden şık fular seçenekleri de kombinlerinize hava katmaya yardımcı olacak.

Derin lacivertin etkisindeki erkek kombinlerine ek olarak Ted Baker’ın hediye kitleri Sevgililer Günü’nde sizler için vazgeçilmez hediye seçeneklerinden olacak.

Maje kalp şeklinde kadın çantaAşkın sembolu Maje kalpli çapraz çanta ve Longchamp eldivenler ise gold rengi taş detaylarıyla bezeli Michael Kors Access Watch ile sevgilinizin zarafetini tamamlayacak.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2